Du kan definitivt sluta röka med detta bra råd


De som älskar dig vill helst att du ska sluta. Din läkare vill att du ska göra det också. Även försäkringsbolag kommer att minska din självrisk när du slutar. Vad hindrar dig? Det är dags att göra förändringar i ditt liv och sparka röka.

När det gäller att sluta röka, gör inte saker ännu hårdare än de redan är. Du bör aldrig försöka bara sluta kall kalkon. Statistiskt sett misslyckas människor som försöker kalla kalkon 95% av tiden. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så medicinering, fläckar eller terapi kan vara nödvändiga. Dessa saker kommer att minska svårighetsgraden av dina initiala abstinenssymptom, vilket gör det lättare för dig att sluta röka.

TIPS! Se till att du tar processen en dag då. Avsluta kan vara en lång process.

Hitta en bra stödgrupp för att hjälpa dig att sluta röka. Det kan vara till hjälp att diskutera dina problem med ex-rökare som har haft samma utmaningar som du. Dessa typer av människor kan vara en bra ryggrad som kan hjälpa dig att sluta och få igenom det här. Du är säker på att hitta några supportgrupper i ditt område. De kan träffas i en kyrka, ett samhällscentrum eller en skola efter timmar.

Present Moment

Stanna i nuet och sluta en dag i taget. Att sluta är inte en binär sak; det utvecklas under en lång tid. Låt dig inte oroa dig för vad som händer nästa vecka, nästa månad eller till och med nästa år. Fokusera på nuvarande ögonblick och ta itu med varje dag som det kommer. Alla dessa rökfria dagar kommer snart att ge upp till en rökfri framtid.

TIPS! Tala med din läkare om att sluta röka. Det är möjligt att din läkare har resurser som du inte gör.

Som du kan se finns det ett antal strategier som kan hjälpa dig med dina chanser att framgångsrikt bli en icke-rökare. När du slutar kommer du att känna dig lyckligare och friskare. Du kommer också att lägga till några extra år i ditt liv. Du kan använda pengarna du sparar för att köpa din familj något trevligt för att stödja dig.Source link