Du kan definitivt sluta röka med detta bra råd


Forskning har visat att nikotin är extremt beroendeframkallande. Detta är den viktigaste anledningen till att du någonsin kan försöka.

Du måste göra din rökningstopp så mycket som möjligt. Att kyla kalkon är definitivt inte framgångsrik. Det finns en 95% chans att göra denna metod. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, en plåster, medicin eller en plåster. Detta ökar din sannolikhet att sluta mindre svårt.

Ta en kort promenad innan du ger dig tillåtelse att röka, göra disken eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka. Om du slutar ge dig i alla fall kan fördröjningstiden bara innebära att du röker en mindre dag.

TIPS! Hitta metoden att sluta som är enklaste för dig. Det är vanligtvis inte klokt att försöka sluta med kall kalkon.

Låt din familj och vänner komma in i hemligheten att du planerar att sluta röka. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kan göra saker för att hjälpa dig att hålla motivationen och behålla frestelsen. Detta stöd och ansvar kan stärka din rökning för gott.

Se till att du får tillräckligt med sömn när du försöker sluta röka. För många rökare, som uppehåller sig sent om natten ger de ökad cigarettbehov. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Om du går och lägger dig på ett schema, kommer du att fokusera och kunna stoppa alla begär.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om begäret inte har passerat, fortsätt försök med den här metoden.

TIPS! Hypnos har visat sig vara en effektiv stopprökning för många människor. Professionella hypnotisörer har varit mycket framgångsrika för att behandla individer som vill ge upp vanan.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka. Det finns mediciner, inklusive några anti-depressiva läkemedel.

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Det är avgörande att människorna som är närmast dig erbjuder stöd, och du kan utan att dom är dömande. Låt dem veta det i början av processen, eftersom ditt tänkande inte kommer att vara lika klart. Att sluta röka kan vara väldigt svårt, så du bör uppnå stöd från dina nära och kära för att hjälpa dig genom processen.

Om du inte har kunnat sluta röka med viljestyrka, använd nikotingummin eller hudplåster.

TIPS! Dina älskade kommer nästan säkert att stödja din önskan att sparka en dålig vana och gå vidare med en hälsosammare livsstil. Se också till att de vet att de inte är dömliga och är så optimistiska som möjligt för att förbättra din chans till framgång.

Om du till exempel röker under körning eller när du dricker, måste du ändra detta beteende när du utför dessa uppgifter, försök hitta alternativ till cigaretten för att ersätta dem. Försök hitta någon typ av ämne.

Du kommer bli mer framgångsrik om du inte försöker att axla hela bördan av att röka ensam. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp.

Skriv in denna belöningslista på en märkbar plats där du ofta kommer att få ögat. Detta kan motivera dig motiverad under svaghetstid.

TIPS! Vissa människor gillar inte tanken på att sluta kall kalkon, så ge nikotinersättningsterapi ett försök. Att använda dessa nikotin-tillhandahållande OTC-produkter i samband med din egen personliga viljestyrka kommer att bekämpa de grova symtomen på uttag.

Istället för att tänka på att sluta röka som en tortyr, tänk på det som en present till dig själv. Tänk på hur ditt liv ska förbättras och att fördelarna med att röka är så viktiga jämfört med de få nackdelarna. Det kan ge dig en bra anledning att sluta och ge dig sanna skäl att sluta nu.

Bli av med askar och tändare i ditt hem. Tvätta alla dina kläder och städa ditt hus för att avlägsna rökens lukt. Att göra dessa saker gör det mindre troligt att du kommer att påminnas eller utlösas att röka.

När du försöker bryta rökning vana, koncentrera dig på att äta frukt, grönsaker, grönsaker och frukt. Att äta mat som är lågt kaloriinnehåll och hälsosam hjälper dig att sluta för många orsaker. Om du till exempel har munnen och händerna att ständigt göra någonting kan du ersätta beteendemöjligheterna för rökning. Att äta dessa livsmedel regelbundet kan också hjälpa till att sakta ner din viktökning. Vitaminerna och andra näringsämnen kan också förbättra obehag för uttag.

TIP! Överväga nikotinersättningsterapi. Många känner sig deprimerad, frustrerad eller rastlös när de drar sig ur nikotin.

Få dina nära och kära involverade när du fattar beslutet att sparka röken vana. Berätta för de människor runt dig som du planerar att sluta. Deras godkännande och hjälp kan vara nyckeln till din framgång. Du bör också tänka på att gå med i en supportgrupp eller prova kognitiv beteendeterapi för att hjälpa ditt försök att sluta.

Sluta röka

Många människor som försöker sluta röka bär hårt godis eller tuggummi med dem. Vissa människor har valt att börja använda elektroniska som hjälper dem att sluta röka.

Tips! När du slutar röka, måste du undvika de utlösare som du alltid har förknippat med att röka. Till exempel, om du brukar röka när du kör eller dricker, är det viktigt att justera hur du gör sådana saker, så att du inte automatiskt uppmanar dig att röka.

Var medveten om vad dina vanor är. När vill du röka mest?

Byt ut din rökning vana med övningar. När du befinner dig i toxinerna börjar du se bättre träning och energi när du tränar. När din kropp återhämtar sin styrka från din nya träningsplan, kommer du att vara mycket mindre benägen att förstöra dessa ansträngningar genom att smyga en cigarett.

För att stärka vikten av att sluta röka, gör lite forskning och exponera dig själv för några av de allvarligaste effekterna av denna otäcka vana. Titta på bilder av patienter med avancerad lung- eller munkanker och prata med personer som har förlorat en älskad på grund av en rökrelaterad sjukdom.

TIPS! Få mycket stöd. Titta på dina vänner och familj för lite uppmuntran genom att låta dem veta att du försöker sluta.

Sluta röka

Det är svårt att sluta röka på grund av den beroendeframkallande nikotin som finns i cigaretter. Att stoppa kan vara så svårt för människor, både fysiskt och emotionellt. Det blir lättare för dig att sluta om du följer de tips du just läste. Beväpnad med denna information och ditt eget engagemang för att lyckas, kan du verkligen sluta röka för gott.Source link