Du behöver inte fortsätta röka, lära dig att sluta!


Massor av människor vet att de inte ska röka, men de röker fortfarande. De tror att de kan sluta när de vill, men när det är dags, inser de att det är mycket svårare än de trodde det skulle vara. Denna artikel kan hjälpa dig att lära dig om att sluta röka för gott.

Var lätt när du slutar röka. Försök aldrig att sluta med kall kalkon. Det handlar om en 95% chans att det här kommer att misslyckas för dig. Din chans att lyckas är störst med nikotinutbytesbehandling eller medicinering. Detta kommer att ta med dig under tidigt tillbakadragande och hjälper dig att sluta lättare.

TIPS! Kom ihåg att sluta röka är en dag för dag. Fokusera på att komma igenom bara en dag utan att röka.

Försök att distrahera dig själv när du planerar att röka en cigarett. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske måste du först ha ett glas vatten. Ibland är försenad rökning faktiskt tillräcklig för att förhindra att du tar den puffen. Om du vill röka en cigarett kan förseningen få dig att röka en mindre cigarett den dagen.

Kom med din egen personliga plan för att sluta. Att ta tid att tänka och anpassa din lista utifrån din personlighet är en bra metod att sluta. Varje person hittar metoder som fungerar för dem, medan de kanske inte fungerar för dig. Det är så viktigt att du hittar idéer som kommer att fungera bäst för dig, personligen. Detta är lätt att bestämma genom att skriva din egen lista.

Ha personer som du vet att du kan lita på för att hjälpa dig sluta röka. Det är viktigt att de förstår att du behöver deras odödliga stöd. Du vill också låta dem veta att du sannolikt kommer att vara i ett olyckligt humör, och du kanske inte precis tänker tydligt vid den tiden. Se till att du har stöd från nära vänner och kära under din avslutande process. Det här stödet kan komma till nytta eftersom det inte är lätt att avsluta.

TIPS! När du har en rökning, försök försökstaktiken. Vänta 10 minuter medan du distraherar dig själv under tiden, och du kommer vanligtvis att hitta begäret har gått.

Kall kalkon för att sluta röka är inte den smartaste idén, försök få kompletteringar för att hjälpa dig på vägen, saker som nikotinplåster eller tuggummi. Sådana lättillgängliga verktyg kan ge dig den nikotin som din kropp begär när du arbetar för att sparka vanan fri från de svåra symptomen på uttag.

Försök inte göra det själv. Att ha kärleken stödjer dig, hjälper dig enormt. Att gå med i en supportgrupp kan också vara en stor hjälp. Dina kamrater vet precis vad du går igenom och kan erbjuda hjälp och råd.

Ge ditt hem en ny start också genom att städa bort rökig lukt. Tvätta och tvätta allt i ditt hus, inklusive: mattor, gardiner och gardiner, väggar och andra typer av ytbeläggningar. Inte bara kommer ditt hus att se och lugna rent och uppfriskande, men du kommer inte att bli frestad av den långvariga lukten av cigaretter när du kommer hem.

Det finns underbara kosttillskott i form av nikotinplåster och jämnt tuggummi för att hjälpa dig att sluta röka om du behöver hjälp. Dessa produkter kommer att underlätta några av de abstinenssymptom du kan gå igenom.

Belöna dig själv för att uppnå en milstolpe och planera varje belöning i förväg. Välj värdefulla prestationsdatum som 24 timmar, en vecka och en månad sedan ditt slutdatum. Ta dig tid att placera listan på en mycket synlig plats och se den dagligen. Detta kommer att hjälpa dig att ge styrka under svaghetstimmar.

Hitta ett sätt att vara motiverad hela tiden. Kanske lägger inspirerande tecken på din vägg, eller att ha smycken som påminner dig om dina ansträngningar kommer att hjälpa till. Oavsett vad du bestämmer, med en visuell påminnelse kommer du att behålla frestelser och begär i våg

Du borde nu förstå att sluta röka är möjligt om du sätter in ansträngningen. Du måste hålla upp din engagemangsnivå och fortsätta med de hälsosamma förändringarna du gör. Gör ett ärligt försök med hjälp av de råd du har läst här, och du kan bara sluta röka för gott.Source link