Du behöver inte fortsätta röka för evigt


Varje rökare är medveten om att de ska sluta. Har du någonsin pratat med någon annan som röker och får dem att prata om hur bra deras cigarett är för dem? Icke-rökare kan helt enkelt inte relatera till vad du går igenom, men någon som tidigare rökt och slutat kan vara en gudstjänst. Läs vidare för deras råd och expertis.

Att utveckla en ärlig lista över rökföreningarna och nackdelarna med rökning kan hjälpa dig att uppnå ditt mål att sluta röka. Bara genom att skapa listan förstärker du ditt humör. Inte bara kan du hitta motivation för att fortsätta din resa på detta sätt, men din resa kan bli lättare eftersom du kan koncentrera mer.

TIPS! Om du känner att du behöver röka en cigarett, försök först att handling. Försök säga dig själv att du kan få en rök efter att du har gått eller efter att du har druckit ett stort glas vatten.

Gör en tid med din läkare om du har problem med att sluta röka. Dessa dagar finns det många mediciner som kan hjälpa till att lätta din ansträngning för att sluta röka. Din läkare kan också styra dig för att stödja grupper, program och andra resurser som hjälper dig.

Nikotinutbyte

Använd en av de många nikotinutbyteslösningarna på marknaden idag. Nikotinuttag kan leda dig att känna rastlös, irritabel, frustrerad eller deprimerad. Ibland kan lusten efter nikotin vara mer än du kan hantera. Det kan hända att nikotinersättningsterapi hjälper till att minska dessa känslor. Studier har visat att personer som använder någon form av nikotinbytesprodukt dubbelt så sannolikt lyckats sluta röka. Var försiktig om du inte använder dessa produkter medan du fortfarande röker.

TIPS! Hypnos kan hjälpa sluta röka. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör.

Innan du ens tänker på att börja processen för att sluta röka, måste du vara villig att vara engagerad. Många människor misslyckas ofta med att sluta, eftersom de inte hade rätt inställning eller de gav upp för lätt. Ditt åtagande att sluta måste vara motiverat av alla de skäl du har för att sluta börja med.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp för att hjälpa dig sluta röka. Tänk på de många sätt som ditt liv kommer att förbättra när du avslutat. Vrid ditt fokus mot ditt renare andetag, renare tänder och ett fräschare luktande hem. De negativa effekterna av rökning kan leda till att vissa slutar, men också använda positiva fördelar för motivation.

Hitta något som ger dig motivation, även om du känner dig som uppgift. Det här kan innebära att motivationsmeddelanden läggs på din kontorsmur eller bär ett armband som symboliserar dina avsikter. Hur som helst måste du ha visuella påminnelser för att hjälpa dig när du upplever frestelser och begär.

TIPS! Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att avsluta. Sitt ner och gör en lista över saker som kommer att fungera för din personlighet.

Många människor tycker om stöd från onlinemiljöer och diskussionsforum. Du kan upptäcka ett brett utbud av webbplatser speciellt avsedda för att ge stöd till människor som sparkar vanan. Du kan fråga om tekniker som har fungerat för andra, och dela med dig av din egen erfarenhet. Det kan också hjälpa till att få stöd av människor som vet exakt vad du går igenom.

Det är i ditt bästa intresse att hålla sig borta från saker du gillar att göra där du vanligtvis skulle ha en cigarett om du vill sluta rökning. Det kan till exempel vara nödvändigt att byta upp din dagliga rutin, speciellt om din rutin innehåller särskilda rökningstider. Att ha ditt kaffe på jobbet eller att undvika platser där rökare samlas, hjälper dig att undvika aktiviteter som brukar vara associerade med rökning.

De första sju dagarna utan cigaretter är den svåraste delen av att sluta. Tänk på att du inte kan komma igenom den första veckan. Under de första två dagarna kommer din kropp att eliminera all nikotin du har konsumerat. Därefter blir dina begär mest psykologiska. Även om det psykologiska begäret kan vara svårt att hantera, är de inte så nära så traumatiska som fysiska begär.

TIPS! När det är överväldigande att röka, försök att använda en fördröjningstaktik. Berätta själv att du kommer att vänta ca 10 minuter och sedan bedöma hur du känner.

Frame slutar röka som något du gör för dig själv, snarare än för dig själv. Att hålla en positiv attityd om att sluta kan hjälpa dig att hålla dig engagerad, så att du kan släppa vanan snabbare. Försök att komma ihåg de många fördelarna du kommer att uppleva om du slutar, och hur mycket värde det skulle lägga till i ditt liv. Du kommer att vara motiverad och vara mer sannolikt att lyckas.

Icke-rökare kan helt enkelt inte förstå varför du kanske vill röka när alla hälsokostnader beräknas. Ingen nonsmoker kommer att kunna samla djupet på vad slutar innebära. Människor har lyckats sluta med de metoder som beskrivs i den här artikeln. Låt deras framgångsrika kamp hjälpa dig att lyckas i dina egna ansträngningar att sluta.Source link