Du är säker på att sluta röka med dessa utmärkta strategier


Att sluta röka är inte lätt, även för de som är starkvilja. Problemet är att även personer som vill sparka vanan känner att de får en fördel av att röka. Om du är redo att bryta dina band till din rökning vana, kan de råd som följer följa upp det du behöver för att flytta.

Om du vill lyckas sluta röka, försök att göra en lista över alla proffsen och nackdelar slutar kommer att föra dig. När du skriver något skriftligt har det ofta en inverkan på hela din mentala uppfattning. När du tänker på din lista kan den göra din motivation starkare och hålla fokus på fördelarna med att stanna rökfritt.

Tips! Ett sätt att öka din framgång när du slutar röka, bygger upp en lista bra och dåliga föreningar med att sluta. När något läggs i skrivning kan det ha en inverkan på hur du tänker på saker.

Gör ditt avslutningsförsök så enkelt på dig själv som du kan. Du bör aldrig försöka bara sluta kall kalkon. Genom att göra detta är du nästan säker på att misslyckas. Nikotin är så beroendeframkallande att en metod som terapi, plåstret eller medicinen rekommenderas. Detta kommer att underlätta dig genom de tidiga tillbakadragningsstadierna och göra slut på mindre svårigheter.

Om du absolut måste ha en cigarett med hjälp av stalling taktik. Till exempel, kräva att du tar en lång promenad innan du ger in och har en rök. Om inget annat, häll dig ett stort iste och lova dig att sluta dricka det först. Ibland kan fördröjning av rökning hjälpa dig att motstå rökning. Om du fortsätter och röker, kan förseningen åtminstone minska din rökning för den dagen.

Berätta för dina nära och kära att du vill sluta röka. Detta kan hjälpa dig att skapa en supportgrupp för att underlätta processen. Detta stöd och ansvar kan stärka din insats för att sluta röka för gott.

Tips! Om du absolut måste ha en cigarett nu, försök att fördröja det för ett tag. Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kommer du vanligtvis att undvika begäret.

Om du vill sluta röka, måste du göra en lista över hur du ska gå om att sluta. Sitt ner och gör en lista över saker som kommer att fungera för din personlighet. Detta kan bidra till att skapa en personlig formel för att sluta röka. Det är viktigt att hitta vad dina bästa alternativ är. Att göra en lista för dig själv kommer att uppnå detta.

Medan du slutar röka, ge dig själv en belöning när du når vissa milstolpar. Till exempel, efter din första rökfria vecka kan du gå till en film. Efter en tobaksfri månad, reservera en plats på en restaurang som du sällan får njuta av. Därefter öka din belöning långsamt tills punkten har uppnåtts att du inte tänker på att röka längre.

Hitta hälsosamma stressavlastningsmetoder för att hjälpa till att hantera dina nikotinbehov och uttag. Det kan innebära att man slår på gymmet när det är dags då dina önskningar är värsta, plockar upp en ny hobby eller får en vanlig massageavdelning. När du har lite tid, försök att omringa dig med några trevliga distraktioner som att gå ut med vänner, spela spel eller läsa en bok.

TIPS! Många rapporter tar upp vikt under eller efter den tid de slutar rökning, så du kanske vill börja äta dessa frukter och grönsaker nu. Detta kommer att förhindra sannolikheten för viktökning som är så vanlig för personer som nyligen har gett upp cigaretter.

Nu har du lärt dig att sluta röka är inte en omöjlig uppgift. Genom att använda råd från denna artikel och hålla fokus, är det möjligt att effektivt sluta röka. Du kan överraska dig själv vad du kan uppnå när du har beslutsamhet.Source link