Den sunda världen väntar på dig efter att du avslutat tobak


De flesta kommer, när de ställs, att säga att rökning är en hemsk vana, och att de skulle vilja sluta. Rökning har många skadliga effekter, särskilt på dina lungor. Ta en titt på det stycke som följer och få insikt i att sparka vanan en gång för alla.

Hitta en bra stödgrupp för att hjälpa dig att sluta röka. Att arbeta med andra som slutar eller som har slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt ultimata mål. Dessa människor kommer att erbjuda dig vägledning, support och råd om hur du slutar. För att hitta en supportgrupp i närheten av dig, kolla kyrkor, fritidscenter eller högskolor i ditt område.

Tips! Var öppen och låt folk veta om ditt mål att sluta röka. Bara genom att låta dem veta vad du försöker göra, kommer de att kunna vara ett supportteam för dig och hjälpa dig att hålla dig motiverad och kämpa för frestelser.

För att sluta röka borde du sträva efter att skapa din egen lista över hur du kan sluta. Att skapa en personlig, avslutad rökningslista bidrar till att öka sannolikheten för att du kommer att kunna slutföra med framgång. Alla använder olika metoder för att göra saker. Identifiera strategier som kommer att fungera för dig. Gör en lista för dig själv.

Ta mycket vila när du försöker sluta röka. Många tycker att att hålla sena kvällstimmar leder till förhöjda cigarettbehov. Det finns inte folk runt sent på kvällen, det gör det enkelt för dig att smyga en rök. Om du går och lägger dig på ett schema, är det mycket mer troligt att du slutar röka för gott.

När frestelsen att röka överväldigar dig, använder du stalling taktik för att få dig att vänta. Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Upprepa detta steg upprepade gånger om du behöver.

TIPS! Om du vill sluta röka för alltid, sluta tänka på för alltid. Tänk inte på att sluta för resten av ditt liv. Tänk bara på idag.

Att kyla kalkon för att sluta röka är inte den smartaste idén, försök få kompletteringar för att hjälpa dig på vägen, saker som nikotinplåster eller gummi. Du kan köpa dessa produkter i disken. De tillåter dig att få din dagliga dos av nikotin och arbeta för att bli av med denna vana utan att drabbas av abstinenssymptom.

När det är dags att sluta röka, var noga med att hålla sig borta från de utlösare som får dig att känna att ha en cigarett. Om du gillar att ha en cigarett med kaffe kan du byta till te, till exempel. Hitta något annat att distrahera dig under dessa tider.

I din process att sluta röka, ge dig själv belöningar på vägen för att njuta av milstolparna mot ditt mål. Ett exempel mellanmål kan vara att gå en vecka utan att ha en rök. När du gör det, gå ut för att se en ny film eller spela du har menat att titta på. När du går en hel månad, gå till en fancy restaurang du normalt inte går till. Bygg upp belöningen tills du är helt fri från cigaretter.

Tips! Se till att du får mycket vila om du slutar röka. Många tycker att att hålla sena kvällstimmar leder till förhöjda cigarettbehov.

Sluta röka inte bara för din hälsa utan också för hälsan hos alla runt omkring dig. Secondhand rök kan leda till många stora hälsofrågor. Att sluta innebär att du sparar hela din familj från en livstid av sjukdomar. Att sluta kommer inte bara att förbättra din egen hälsa, men det kan också hjälpa dina nära och kära att bli friskare.

Skapa en plan för att belöna dig varje gång du når en milstolpe i ditt avslutande arbete. Välj belöningar som kommer att ges när du har slutat för 24 timmar, 7 dagar och sedan 4 veckor. Lägg upp listan på en märkbar plats där du kommer att kunna se den varje dag. Om du läser om din lista kan du vara motiverad när du verkligen tycker om att nå en cigarett.

Hitta ett sätt att vara motiverad hela tiden. Detta kan uppnås genom att posta motiverande ord på ditt kontor, eller genom att bära armband för att symbolisera dina avsikter. Oavsett vilken metod du använder kan de visuella påminnelserna vara till hjälp vid bekämpning av begäret vid en senare tidpunkt.

Sluta röka

Förhoppningsvis har du hittat en insikt från att läsa den här artikeln om vad du behöver sluta röka en gång för alla. Kom ihåg att vara stark när du arbetar för att sluta röka. Motivera dig själv med tankar om dina nära och kära och hur viktigt det är för dig att leva ett hälsosamt långt liv. Använd ovanstående tips för att hjälpa dig att uppnå det mycket värdiga målet att sluta röka.Source link