De bästa sätten du kan sluta röka


De flesta som röker vill verkligen stanna men känna sig överväldigade av svårigheten av det och att de helt enkelt är oförmögna. Den beprövade rådgivningen i den här artikeln kommer att komma igång på din väg att vara rökfri.

Om din kalla kalkonförsök att sluta röka misslyckades, använd nikotingummi eller nikotinplåster för att ersätta nikotin du får från cigaretter.

Tala med en läkare om du planerar att sluta röka. Din läkare kan ha resurser för att sluta att du inte hade.

TIPS! Om du bestämmer dig för att sluta röka och inte vill kyla kalkon, överväg nikotinersättning terapi. Dessa finns i disken på något apotek och ger din kropp en liten mängd nikotin, vilket kan minska abstinenssymptomen och få dig genom de värsta tiderna.

Du kommer bli mer framgångsrik om du inte försöker sluta röka ensam. Du kan också överväga att gå med i en supportgrupp.

Secondhand rök kan påverka hälsoproblemen. Genom att sluta, reducerar du dina näraas exponering för detta farliga ämne, du hjälper också människorna runt dig. Avsluta kommer att göra både dig och alla omkring dig hälsosammare.

En strategi för att hjälpa dig att sluta röka är att byta till ett annat märke av cigaretter. Överväg att byta till ett varumärke du inte bryr dig om. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller ändra hur du har valt att köpa lätta cigaretter. Det här är en metod som underlättar dig för att tänka på att röka.

TIPS! När du försöker sluta röka, måste du undvika de särskilda triggarna som får dig att röka. Om du till exempel gillar att röka i bilen eller när du läste en bok måste du ändra ditt beteende när du gör det för att inte automatiskt tänka på att röka.

Låt din familj och vänner veta att du vill sluta röka. De kommer att hålla dig på rätt spår och uppmuntra dig att du måste sluta. Det mest effektiva sättet att sluta är att ha människor runt som stöder systemet. Detta kommer att göra det mycket lättare att lyckas med dina chanser att äntligen vara rökfria för livet.

De flesta som försöker sluta misslyckas i första och andra gången. Stanna bara och arbeta nästa dag när du kommer dit. Om du börjar röka igen, försök bara att ställa in ett nytt slutdatum. Håll bara på det och försök att förlänga den tid du slutar, och fortsätt att lära dig under din resa.

För att hålla dig motiverad, veta att din familj måste gå med och hjälpa och att de vet om det fortsätter dig kan bli väldigt sjuk. Statistik visar att en av fem dödsfall i Amerika är knuten till rökning cigaretter. Låt inte dig själv bli ett nummer!

Tips! Om du når en milstolpe när du avslutar, gratulera eller belöna dig själv för dina prestationer. Till exempel, behandla dig själv med en film efter en vecka att vara rökfri.

Rökning har förmodligen varit något du använde som hjälp för att komma igenom stressiga händelser. Om denna situation låter bekant måste du upptäcka några andra sätt att koppla av när du känner dig stressad.

Om du känner att din viljestyrka är blekande och att du är frestad att nå en cigarett, behöver du ringa någon för sitt stöd. Inte bara fungerar telefonen som en bra omställning tills ditt begär har upphört, det är trevligt att veta att någon bryr sig och kan hjälpa dig att ta itu med problemet med någon annans hjälp.

Rådgivning kan hjälpa dig att sluta smoing. Det är ofta emotionella faktorer som påverkar människor att röka. Om du löser dina problem kan rökbehovet gå bort.

TIPS! Många har funnit att byte av märken kan hjälpa till med din avslutande resa. Gå med en cigarett som inte smakar mycket bra.

Du kommer troligen att upptäcka att beslutet om att sluta röka är ett av de tuffaste besluten du någonsin kommer att göra. Du kan göra det, men! Du kommer att behöva ge det tid, och ha gott om tålamod och viljestyrka. Så ofta är ju ju mer du vet om ämnet att sluta röka, desto lättare är det att göra det. Inkorporera de råd du hittat ovan i ditt liv, och du kommer äntligen att kunna kasta denna otäcka vana.

Du kan hitta massor av material om Array. Denna artikel tjänar som en bra utgångspunkt för lärande. Håll ögonen öppna för stora nya resurser och varma från pressuppdateringarna, för att ge dig en stor fördel.Source link