Bra tips om hur man slutar röka


Att fatta beslut att sluta röka är något som ger dig stora fördelar. Kom ihåg dessa oändliga skäl att sluta röka och använd tipsen från den här artikeln för att hjälpa dig att nå ditt mål. Håll dessa riktlinjer och använd dem för att hjälpa dig att bli en stolt icke-rökare.

Ett sätt att öka din framgång när du slutar röka bygger på en lista bra och dåliga föreningar med att sluta. Att ta upp problemet skriftligt hjälper dig att se det tydligare. När du tänker på din lista kan den göra din motivation starkare och hålla fokus på fördelarna med att stanna rökfritt.

För att öka dina chanser att lyckas i dina ansträngningar att sluta röka, överväg att skriva ut en lista med fördelar och nackdelar med att sluta. När något är skrivet, kan det ha en inverkan på hur du tänker på saker.

Hitta en supportgrupp om du behöver ytterligare support efter att du slutat röka. Det kan vara till hjälp för dig att tala med människor som vet vad du går igenom, som också kan identifiera med den fysiska och emotionella belastningen du kan uppleva. Dessa människor kan stödja dig genom de svåraste tiderna med vägledning och tips om hantering. För att hitta en stödgrupp som är avsedd för rökning, kolla din lokala recenter, kyrka eller community college.

Ta saker dag för dag. Istället för att tänka på att stanna för alltid, tänk på att ta det en dag i taget. Du kommer ofta att hitta det lättare ur en psykologisk synvinkel att utföra saker på en kortare tidslinje. När du känner att du har lyckats med ditt korta åtagande kan du försöka ställa in mål för långsiktig överensstämmelse.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till strävan innan du räknar ut hur du ska gå om att göra det. Vanligtvis kan människor inte sluta röka om de inte har en positiv utsikt. Håll din motivation för att komma ihåg hela tiden.

Secondhand Smoke

Kick rökning vana för dina älskade hälsa. Secondhand rök kan negativt påverka sin övergripande hälsa och skada lungorna. När du slutar röka kommer du också att stoppa hur mycket du utsätter dina nära och kära för de farliga kemikalierna i andrahandsrök. Att sluta röka ger fördelar för dig och de du älskar.

Börja med att klippa tillbaka på din rökning. Detta kan hjälpa dig att börja sluta röka. När du vaknar upp varje morgon, försök att vara uppe i minst en timme innan du tänder upp dagens första cigarett. Ett annat alternativ är att röka endast en del av en cigarett varje röksession.

TIPS! Om traditionella metoder inte har fungerat, överväga hypnos. En erfaren, licensierad hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka för livet.

Du vet fördelarna med att inte röka. Beroendet mot cigaretter är kraftfullt, och kunskapen är kanske inte tillräcklig för att sätta dig på rätt spår. Applicera dessa tips när du känner att din motivation behöver en boost eller när du har ett begär. Det kommer inte vara länge innan du njuter av alla fördelar som följer med att vara en icke-rökare.Source link