Bra tips om hur man slutar röka


Rökning är dålig för din hälsa och för vår familjs hälsa. Du kan få lungcancer, hjärtattacker, emfysem och många andra tillstånd. Icke-rökare som spenderar tid med rökare är nästan lika mycket risk som aktiva rökare. Av dessa skäl är det viktigt att du slutar omedelbart. Dessa tips kan ge dig många tips så att du med framgång kan sluta.

Om du vill att röket smälter din lösning, försök åtminstone att sätta av det så länge som möjligt. Ange uppgifter som du åtar dig att utföra före den cigaretten, inklusive små saker som att gå på en promenad eller göra en juicejuice. Detta hjälper dig att minska dina frestelser och flytta ditt fokus någon annanstans. Om du fortfarande bestämmer dig för att röka den cigaretten, kan fördröjningstiden bara innebära att du röker en mindre den dagen.

TIPS! När du känner en uppmaning att röka och inte kan motstå, sätt åtminstone till senare. Bargain med dig själv och berätta själv att du kan röka efter att ha gått eller efter att ha ett stort glas vatten.

En av de bästa sakerna du kan göra när du slutar röka är att leva dagligen. Gör dina mål mycket korta och uppnåeliga – en dag i taget. Att fokusera på en dag i taget är lättare än att fokusera på den långsiktiga. När du är fast besluten att sluta på kort sikt kommer det att bli lättare att tänka på lång sikt.

Få mycket sömn varje natt om du slutar röka. För många ökar cigarettbehov under sena nätter. Sitter ensam på en sen natt får du också känna att du kan smyga en cigarett utan att göra någon besvikelse. Få en optimal mängd sömn varje natt för att hjälpa till att hantera dina begär.

Sluta röka

TIPS! Börja med någon typ av träning, för att hålla ditt sinne upptagen och hålla sig borta från cigaretter. Det kan också vara en bra stressavlastare.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att du utnyttjar sitt stöd, men berätta för dem att inte döma dig. Berätta för dem att du förmodligen kommer att vara irrationell och i ett deprimerat humör först. Det är inte enkelt att sluta röka, du borde alltid utveckla ett stödsystem.

Om din kalla turkey-ansträngning för att sluta röka misslyckades, får du lite extra hjälp via produkter som nikotinplåster eller tuggummi. Dessa produkter kan köpas i disken och ge din kropp nikotin medan du bryter vanan. De är väldigt hjälpsamma när det gäller att minska abstinenssymptomen.

Det krävs engagemang för att komma igenom processen att sluta, vilket betyder att du måste fatta beslutet att göra det. Vanligtvis kan människor inte sluta röka om de inte har en positiv utsikt. Kom ihåg orsakerna som orsakade dig för att stanna motiverad.

TIPS! Försök med nikotinbytesprodukter som erbjuds. Denna typ av terapi syftar till att minska symtomen på nikotinuttag, inklusive depression, rastlöshet och irritabilitet.

Tala med din läkare om du är seriös om att sluta röka. Din läkare kan kanske föreslå att du slutar använda resurser som du tidigare inte kände till. Om din läkare anser att det är lämpligt kan de ordinera dig medicinering med att sluta.

Rökning är en farlig och ohälsosam aktivitet. De som röker är mer benägna att lida av hjärtinfarkt, cancer eller emfysem. Du är inte den enda personen som drabbats av din rökvanor; begagnad rök sätter de som finns runt dig i riskzonen för hälsorisker också. Genom att använda tipsen från ovanstående artikel hittar du framgång när du slutar röka.Source link