Bra tips om hur man slutar röka


Många människor kommer att säga hur svårt det kan vara att sluta röka, men många av dem förstår inte hur man gör det. Som med allting i livet, desto mer utbildade handlar du om att sluta, desto lättare blir det. De tips som följer kommer att göra det möjligt för alla att få de rätta verktygen för att bekämpa rökning.

Att lägga ner någonting ner i skrivning kan ändra din mentala uppfattning. Det kommer att hjälpa dig att vara motiverad och fokuserad på framgång, vilket skulle göra det lättare att sluta.

Du kanske vill vara med i en supportgrupp när du bestämmer dig för att sluta röka. Det kan vara till hjälp att diskutera dina problem med ex-rökare som har haft samma utmaningar som du. Människor med erfarenhet som slutar, eller går igenom samma sak som du, kan erbjuda sina egna tips och råd. Supportgrupper kan ofta hittas på din lokala kyrka, fritidscenter eller community college.

Tips! Skapa en lista med idéer om hur sluta röka kan uppnås. Ta tid att skapa en lista med idéer som passar din egen livsstil och vanor.

Skapa en lista över strategier som hjälper dig att använda för att uppnå detta höga mål. Varje person gör saker. Det är viktigt att hitta något som kommer att fungera för dig. Skapa din egen lista gör just det.

Se till att du får gott om vilopaus när du försöker sluta röka. För många kan uppehåll i längre timmar leda till ökade begär. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Att få gott om sömn kommer inte bara att begränsa tiden du sitter och tänker på cigaretter, vilket betyder att du bättre kan styra de begärna.

Be dina vänner och kära att vara stödjande för ditt beslut att sluta röka. Du måste prata med människor och låt dem veta vad du går igenom, inte deras dom. Låt dem veta att du är moody i början, men det kommer att passera och det är inte din avsikt att vara som sådan. Att sluta röka är inte lätt, och att få stöd från dina vänner och familj är kritiskt.

Om du försöker sluta röka, se till att du får gott om sömn. När du förblir senare nätter blir du sårbar för att ge dig in efter dina cigarettbehov. De fina timmarna är också tider när du är mer benägen att vara ensam och mindre sannolikt att bli observerad av andra. När du får resten du behöver, är det lättare att fokusera på ditt engagemang för att stoppa och motstå frestelsen att ge efter efter begär.

TIPS! Om du har kämpat gång på gång och slutat röka, överväga schemaläggning ett möte med din läkare. Receptbelagda läkemedel kan göra att sluta röka lättare att hantera.

Till exempel, en gång i veckan har gått utan en cigarett, unna dig en film. När du gör det en hel månad utan att röka, gå till en fancy restaurang du normalt inte går till. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen för att arbeta fram tills du inte tänker på att röka längre.

För att förhindra att du tar in dina nikotinavtagningssymtom, leta efter hälsosammare metoder för att hantera stress. Du kan prova nya hobbies, massage eller behandla dig själv till ett spa-besök när dina önskningar är i topp. När du har stillestånd, upptag dig själv med ljuvliga distraheringar som läsning, böcker och spel, så du tänker inte på att röka.

Låt din familj och vänner veta att du vill sluta röka. De kommer att kunna hjälpa dig att fortsätta med din avslutande resa. Det absolut bästa sättet att sluta har ett utmärkt stödsystem. Det här hjälper dig att öka din chans att framgångsrikt sluta röka mål.

Försök med terapi som innebär nikotinutbyte. Många känner sig deprimerad, frustrerad eller rastlös när de drar sig från nikotin. Cravings kan vara mycket svårt att hantera. Nikotinersättningsterapi är ett bra sätt att hjälpa till att hantera begär. Forskning visar att nikotinersättningsprodukter som tuggummi, fläckar eller pastiller kan fördubbla framgångsnivån för att sluta. Var försiktig om du inte använder dessa produkter medan du fortfarande röker.

Tips! Om du verkligen bryr dig om dina nära och kära, ska du sluta röka så fort du kan. Personer som utsätts för begagnad rök har högre risk för att utveckla ett antal olika cancerformer och andra villkor.

Motivation och positiv attityd är viktiga punkter när du försöker sluta röka. Tänk på hur ditt liv du kommer att ha. Tänk på hur mycket bättre andan kommer att vara, eller hur mycket rengörare kommer dina tänder att vara, eller hur mycket bättre kommer ditt hus att lukta. Medan den negativa inverkan av rökning aldrig ska ignoreras, kan en positiv syn också vara mycket kraftfull.

Sluta röka

Du bör förstå hur viktigt det är att lära dig att sluta röka nu när du har läst den här artikeln. När du är medveten om vad som fungerar och vad som inte gör det blir det lättare att sluta röka. Använd det du har lärt dig i den här artikeln och du kommer snart att kunna sluta.

Prata med dem som du är nära med om rökningens inverkan i ditt liv och ditt beslut att sluta. De är ditt stödsystem, och är där för att påminna dig om att hålla dig beslutsam i dina försök att sluta röka. Ett stödsystem kan vara oerhört värdefullt. Detta kommer att öka dina chanser att äntligen vara rökfria för livet.

Många människor vill bli mer kunniga om Array, men de kanske inte vet hur man gör det. Denna artikel har definitivt den visdom som du söker. Bara sätta allt detta råd till god användning.Source link