Bra tips för att sätta ner cigaretterna för gott


Du vet att du kommer att dra nytta av hälsan och på andra sätt när du slutar röka. Håll fördelarna i åtanke och använd information som det som finns i följande artikel för att hjälpa dig genom de hårda platserna. Granska dessa tips och sätt dem i praktiken för att ge dig själv den ökning du behöver göra dig till en permanent icke-rökare.

Bryt ner fördelarna med att sluta röka genom att skapa en lista med specifika fördelar och nackdelar. Att skriva ner det kan påverka din mentala uppfattning. Detta kan ge din motivation att hålla fast vid den här gången, och det kan vara lättare eftersom du kanske är mer fokuserad att se den genom.

TIPS! När du har fattat beslutet att sluta röka, försök att söka hjälp från en supportgrupp. Supportgrupper kan hjälpa dig att lära dig att hantera de fysiska och emotionella utmaningar du kan uppleva när du slutar.

När du väl bestämt dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp. Det kan hjälpa till med nätverk med andra som förstår dina fysiska och känslomässiga symptom, eftersom de upplever samma sak. Dessa typer av människor kan vara en bra ryggrad som kan hjälpa dig att sluta och få igenom det här. Supportgrupper kan hittas på rekreationscentra, samhällskollegor eller kyrkor lokalt.

Låt din familj och vänner veta om du planerar att sluta röka. De kan hjälpa till att stödja dig efter eget val. Detta kan bara vara det extra tryck som du behöver hålla dig på spår med din avslutande plan.

Gör inte det själv. Informera din familj och vänner om din plan att sluta, och acceptera deras kärlek, uppmuntran och stöd när du bekämpar din kamp. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka. Att bara tala med andra människor som har gått igenom samma kamp ger dig extra incitament att förlora vanan.

TIPS! Skriv ner de olika sätten du vill försöka sluta röka. Du kan och bör anpassa denna lista till ditt liv och dina vanor.

Förstärka din beslutsamhet att inte ge in, genom att skapa en solid backup plan för när begäret sparkar in eller trycket lägger till. Det kan hända att några effektiva alternativ inkluderar att träna, hålla en journal eller behandla dig själv till ett spa-besök när dina önskemål är i topp. När du har lite ledig tid, ha trevliga distraktioner runt dig, till exempel att läsa en utmärkt bok, prata med dina vänner eller spela nya spel.

Om du vill sluta röka, kan du överväga att byta från ditt favoritmärke av cigarett. Börja använda ett märke du ogillar eller en cigarett du finner smutsig. Klipp tillbaka på antalet cigaretter du röker på en dag eller andas in dem på olika sätt. Det kan hända att det här gör cigaretterna obehagliga och hjälper dig i dina ansträngningar att sluta.

Sluta röka

TIPS! Vila är viktigt när du slutar röka. Att stanna upp sent kan höja trötthet, öka begäret efter en cigarett.

Det första steget i någon plan att sluta röka, stoppar. För att börja din resa måste du helt enkelt sluta röka först. Du kan lägga ner packet, tricket ser aldrig tillbaka. Det kan verka ganska svårt. Det har visat sig vara mycket effektivt, på lång sikt.

Rengör ditt hem, din bil och din garderob för att bli av med lukten av rök. Få din matta och klädsel professionellt rengjorda, ta bort rester från väggarna och kör dina gardiner och gardiner genom tvätten. Detta kommer att göra ditt hem lukta rent och frånvaron av lukten av cigaretterna hjälper dig att undvika att bli påminnad om den vana som har plågat ditt liv när som helst du kommer in i ditt hem.

Du vet fördelarna med att inte röka. Beroendet mot cigaretter är kraftfullt, och kunskapen är kanske inte tillräcklig för att sätta dig på rätt spår. Applicera tipsen när du behöver lite extra motivation eller när du träffas med ett begär. Du kan njuta av dessa icke-rökare fördelar på nolltid.Source link