Bli en tidigare rökare med dessa tips för att sluta


För den rätta typen av framgång med att sluta röka är motivatörer nyckeln. Det finns så många olika fördelar att sluta röka, från din ekonomi till din hälsa! Du är säker på att hitta minst en som kan hjälpa dig att fortsätta när din resa blir svår. Tänk bara på hur du kan spara pengar, ditt utseende och till och med ditt liv genom att sluta. Du skyddar även din familjs hälsa eftersom du inte längre röker runt dem. Fortsätt läsa, för att dyka djupare in i bra information, för att hjälpa dig att sluta.

När du känner en uppmaning att röka och inte kan motstå, sätt åtminstone av det tills senare. Ta en kort promenad innan du ger dig tillåtelse att röka, eller avsluta ett glas vatten. Ibland är en enkel distraktion allt som krävs för att hjälpa dig att väva ett starkt begär. Om du fortfarande känner att du behöver den cigaretten kan det försena det innebära att du kommer att röka minst en mindre på den aktuella dagen.

Om du inte kan sluta kall kalkon, använd nikotinplåster eller tuggummi. Dessa receptfria läkemedel levererar din kropp med nikotin medan du arbetar för att bryta vanan, vilket kan hjälpa dig att avvärja det värsta av de fysiska abstinenssymptomen.

Tips! Om du vill sluta röka, gå med en supportgrupp. Det kan vara till hjälp att diskutera dina problem med ex-rökare som har haft samma utmaningar som du.

Om du vill undvika starka begär och känslor av uttag, se om du kan komma med hälsosamma metoder för att hantera stress . Du kan försöka gå till gymmet under ett begär eller starta en ny hobby. När du har lite tid, försök att omringa dig med några trevliga distraktioner som att gå ut med vänner, spela spel eller läsa en bok.

Ett litet steg mot att sluta kan vara att byta cigarettmärken. Byta till ett varumärke som du inte tycker om eller en cigarett som du inte gillar smaken av. Försök att röka dem annorlunda och var noga med att inte röka för många av dem. Detta är ett effektivt sätt att försörja dig för att sluta helt.

Försök ge dig själv belöningar när du når viktiga milstolpar. Planera ut dessa belöningar i god tid. Välj belöningar som kommer att ges när du har slutat för 24 timmar, 7 dagar och sedan 4 veckor. Se till att listan är på ett ställe som du lätt kan hänvisa till under hela dagen. Detta kommer att ge dig den motivation du behöver när du känner för att ge dig frestelsen.

Tips! Hypnos är ett effektivt verktyg som du kan använda när du slutar röka. Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många.

Även om du känner dig överväldigad måste du vara flitig i dina ansträngningar för att sluta röka. Påminn dig om vad som motiverade dig att sluta i första hand, och du kan hjälpa till att få tillbaka lite av din styrka. Ta ovanstående råd till hjärtat, och det hjälper dig att hitta styrkan till soldaten på.Source link