Bli en Nonsmoker efter att ha läst dessa tips!


Enligt de som har sparkat rökningens vana var det en av de mest utmanande sakerna de någonsin gjort. Inget botemedel är 100% effektivt hos alla rökare, men varje potentiell slutmetod fungerar för ett segment av befolkningen. Gör lite forskning för att upptäcka vilka metoder som passar bäst för dig och din situation. Användning av denna information kan göra det enkelt och framgångsrikt.

Försök att fördröja din nästa cigarett. Försök att berätta för dig själv att du kan få en rök efter att du har gått, eller när du dricker ett stort glas vatten. Kanske kan de extra få minuterna du använder ditt sinne med något annat hindra dig från att röka. Om du fortfarande väljer att röka, kommer du inte att röka så mycket eftersom din tid kommer att spenderas, gör något annorlunda.

TIPS! Avsluta kan vara lätt om du vet hur du ska gå åt det korrekt. Det är vanligtvis inte klokt att försöka sluta med kall kalkon.

Behandla rökningstopp som att sparka någon annan missbruk: som en serie dagar av nykterhet. Det är en långsam process som tar tålamod och beslutsamhet. Oroa dig inte för imorgon, nästa månad eller till och med nästa år. Ta varje dag som det kommer och koncentrera dig på att inte röka den dagen, vilket kommer att hjälpa till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

Om du vill sluta röka, berätta för dina nära och kära om dina planer. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kommer att motivera dig att förbli engagerad. Det kan vara den extra motivationen du behöver för att hålla koll på att sluta röka.

Om du vill sluta röka, gör en lista över metoder som kommer att fungera för dig. Anpassa den här listan till ditt liv och dina behov, för att sluta effektivt. Varje person gör saker på egen väg. Det är viktigt att ta reda på vilken strategi som passar bäst för dig. Att göra en lista för dig själv kommer att uppnå detta.

TIPS! Supportgrupper kan vara en bra resurs när du väl bestämt dig för att du är redo att sluta. När du är om människor som går igenom samma saker som du är kan de hjälpa dig med de fysiska och emotionella utmaningar som är förknippade med att sluta.

För att undvika den viktökning som vanligtvis följer med att du slutar, bör du försöka äta grönsaker och frukter istället för godis. Du kommer att minimera din viktökning när du gör det här. Att äta en hälsosam kost kommer att hålla ditt sinne fokuserat och minska dina ohälsosamma begär som du anpassar till ditt liv utan cigaretter.

Tala med din läkare om att sluta röka. Din läkare kommer att kunna ge dig användbara tips och råd för att göra det lättare att sluta. Dessutom kan din läkare känna att det i din situation är bäst att ordinera en medicin som kan hjälpa dig att sluta.

Att sparka din rökning vana kan mycket väl vara en av de mest utmanande sakerna du någonsin kommer att göra, och det som fungerar för en person kanske inte fungerar för en annan. Ändå har alla möjligheter att lyckas. Du kan vara framgångsrik genom att använda några av tipsen från artikeln ovan om du också har lite stöd och motivation. Du kan bli förvånad över hur snabbt du går vidare mot att sluta helt.Source link