Bli en Nonsmoker efter att ha läst dessa tips!


Många fördelar kommer från att sluta röka. Kom ihåg dessa saker och samla hjälpsamma knep och tekniker, som liknar de saker du ser i den här guiden, för att hjälpa dig att sluta röka. Håll dessa tips i åtanke och använd dem när det behövs för att ge dig den extra hjälp du behöver för att bli en stolt icke-rökare.

Du bör försöka lindra smärtan att sluta så mycket som möjligt. Kallkalkon är kanske inte det mest effektiva tillvägagångssättet för dig. Många som försöker sluta kommer att misslyckas med sitt första försök. Kämpa med nikotinbehov med produkter som fläckar eller piller. Dessa saker hjälper dig med eventuella abstinenssymptom du kan uppleva, och slutar lyckas mycket mer sannolikt.

TIPS! Gör själv en lista över orsakerna till och anledningarna till att inte sluta röka. Genom att skriva ned dessa saker börjar du styra riktningen för din syn på att sluta.

Om du känner att du måste röka en cigarett, försök sedan avstänga din första så länge som möjligt. För att hjälpa dig att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt, överväga att ta en promenad eller njuta av lite vatten innan du röker. När du blir klar kan du ha viljestyrka att säga nej. Om du fortsätter och röker, kan förseningen åtminstone minska din rökning för den dagen.

Du bör behandla sluta röka dag för dag. Att sluta kan vara en lång process. Du kan inte oroa sig för framtiden. Idag är allt du borde oroa dig för, så se till att du inte röker just nu och din dag börjar börja lägga till för alltid.

Låt dina nära och kära vänner veta att du vill sluta röka. När du litar på dem runt dig med information som detta, kan de hjälpa dig att hålla dig motiverad, liksom att behålla frestelsen i våg.

TIPS! När du bestämmer dig för att sluta röka en gång för alla, gör en lista fylld med användbara tips och avsluta strategier. Att sitta ner och skriva sätt att sluta kan införa en optimistisk inställning och motivation för din resa.

Om du vill sluta röka, gör en lista över metoder som kommer att fungera för dig. Att göra en anpassad lista med saker att försöka kan hjälpa dig att lyckas sluta. Alla har sina egna sätt att få saker gjort. Det är viktigt att förstå vad som fungerar för dig och dina behov. Detta uppnås när du skapar din egen lista.

10 Minuter

När du har en rökning, försök försökstaktiken. Berätta för dig själv hur du kommer att känna på omkring 10 minuter och distrahera dig själv. Du borde se passet passet inom 10 minuter. Om de 10 minuter inte räckte, fortsätt att fördröja dig själv tills dess att det har gått.

TIP! Ett regelbundet träningsprogram hjälper dig i din ansträngning att sluta röka. Träning är också en bra stressavlastare.

Om du inte kan ge upp cigaretter utan att du behöver överväldiga dig, prova några av de nikotinbytesprodukter som tandkött eller fläckar. Dessa nikotinbyten kommer att hjälpa dig att sluta genom att ge din kropp med en liten del av läkemedlet för att hjälpa till att stoppa uttag.

Tala med din läkare för att se om han kan hjälpa dig att sluta. Din läkare kan kanske föreslå att du slutar använda resurser som du tidigare inte kände till. Dessutom kan din läkare känna att du skulle dra nytta av att använda en receptbelagd läkemedelsbehandling som hjälper dig att sluta.

En fördel med att sluta röka är så att du kan förbättra hälsan hos alla som är nära dig. Rökning är skadligt för dig och alla som finns omkring dig som inhalerar begagnad rök, och människor kan även få cancer från det. Det kommer att fungera bra för hela ditt hushålls hälsa när du slutar röka. Fördelarna med att sluta röka kommer också att delas av de personer du bor med.

TIPS! Om du försöker sluta röka, få mycket vila. Några tycker att de längtar efter cigaretter mer när de stannar uppe sen.

Du är redan medveten om alla anledningarna till att bryta din rökvanor är en bra idé. Den enkla kunskapen att rökning är dålig är emellertid ofta inte tillräckligt för att sparka vanan. Det är här den artikel du just har läst är praktisk. Applicera dessa tips när du känner att din motivation behöver en boost eller när du har ett begär. Du kommer att kunna springa fortare och andas lättare innan du inser det.Source link