Behöver du råd om att sluta röka? Läs vidare


Det är ingen hemlighet att rökning är skadlig för din hälsa, men massor av människor är fortfarande vanligt upplysta. Det är för att sluta är en svår uppgift, och folk återvänder bara till att röka eftersom det är så svårt att sluta. Om du är redo att lära dig vad du behöver göra för att förhindra din rökvanor, läs vidare.

När det gäller att sluta röka, gör inte sakerna ännu svårare än de redan är. Försök inte gå kallt kalkon. Det finns en mycket stor chans att du börjar börja röka igen om du gör det. Nikotin är extremt beroendeframkallande, så använd en patch, terapi eller medicinering. Dessa kommer att hjälpa dig genom de första tillbakadragningsstadierna, vilket borde göra det lättare att sluta röka.

Supportgrupp

Hitta en bra stödgrupp för att hjälpa dig att sluta röka. Det kan vara fördelaktigt att prata med ex-rökare som har upplevt samma saker som du går igenom, och förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du går igenom. Du hittar inte bara stöd, utan råd och vägledning som leder dig till stor framgång. För att hitta en supportgrupp i närheten av dig, kolla ditt lokala communitycenter eller gemenskapskollegium eller i din kyrka.

Ge hypnos ett försök om du vill sluta röka. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott. De kommer att placera dig i ett hypnotisk undermedvetet tillstånd som gör att de kan fylla ditt sinne med positivitet och motivation. När du klipper ur den djupa transen kan du konstatera att din kärlek till cigaretter har minskat, vilket gör att de blir enklare.

TIPS! När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med i en supportgrupp. Det kan vara mycket fördelaktigt att nätverka med människor som har varit där du är och förstå de känslomässiga och fysiska utmaningarna du går igenom.

Skapa en lista med idéer om hur sluta röka kan uppnås. Detta kan vara ditt bästa verktyg för framgång, om det används till din fördel. Detta kan bidra till att skapa en personlig formel för att sluta röka. Det är viktigt att hitta vad dina bästa alternativ är. Att göra en lista för dig själv kommer att uppnå detta.

Tala med en läkare om du försöker sluta röka men kommer över svårigheter. Olika mediciner, inklusive antidepressiva medel, kan göra det lättare att sluta. Förutom att informera dig om olika behandlingar med rökning, kan han eller hon också informera dig om supportgrupper och andra resurser i samhället som kan vara användbara.

Om du vill sparka din rökvanor, få hjälp av dina vänner och kära. Det är kritiskt att människorna närmast dig erbjuder stöd, inte kritik eller dom. Du borde informera dem om att du troligen kommer att vara i dåligt humör först och att du förmodligen inte kommer att tänka klart. Det är inte en lätt uppgift att sluta röka och du bör se till att din älskade stödjer dig under denna process.

TIPS! Stanna så ofta som möjligt när du slutar röka. Att inte få tillräcklig sömn kan ibland leda till begär.

Det första steget mot att sluta röka är förmågan att begå dig själv till orsaken. Många människor brukar misslyckas med att sluta på grund av att de inte har rätt inställning och de tenderar att ge upp sig enkelt. Kom alltid ihåg varför du vill sluta för att hålla dig motiverad.

Som en del av ditt försök att sluta röka, vill du diskutera det med din läkare. Din läkare kan ha resurser tillgängliga för att hjälpa dig att sluta att du inte har tillgång till. Dessutom, om läkaren anser att det är i ditt bästa intresse, kan de ordinera mediciner som hjälper dig i ditt arbete.

Belöna dig själv

TIPS! Försök inte sluta röka utan hjälp och stöd från andra . Be om stöd och uppmuntran från dina vänner och familj, låta dem veta att du vill sluta och låta dem ge dig hjälp.

När du försöker sluta röka, belöna dig själv för varje milstolpe du passerar. Ett exempel mellanmål kan vara att gå en vecka utan att ha en rök. När du gör det, gå ut för att se en ny film eller spela du har menat att titta på. På dag 30 kan du gå ut på middag på en fancy restaurang. Efter det fortsätter du att belöna dig en gång i taget tills rökning inte längre är överväldigad.

Återstående uppmärksamhet och fortsatt motiverad är två av de största delarna av rökavbrott. Visualisera de förbättringar du kommer att uppleva i din livskvalitet när du är en icke-rökare. Att sluta röka kan förbättra lukten av andan och den totala hälsan i munnen. Medan den negativa inverkan av rökning aldrig bör ignoreras, är den positiva sidan att sluta ofta en utmärkt bit av motivation.

Som du just har upptäckt är sparkning av rökning vanan helt genomförbar. Nyckeln är återstående bestämd och håller sig till de planer du själv gör. Om du tillämpar det du läser i den här artikeln kommer du att kunna sluta röka relativt enkelt.Source link