Behöver du hjälp att sluta röka? Prova dessa bra tips!


Många misstänker felaktigt att allt de behöver göra för att sluta röka är att kasta bort sina cigaretter, aldrig att återvända. Om du gör det kan det hjälpa någon att sluta vana, men det finns enklare sätt att uppnå detta. Det finns många verktyg och tekniker för att sluta röka framgångsrikt.

När du har fattat beslutet att sluta röka, försök att söka hjälp från en supportgrupp. När du är om människor som går igenom samma saker som du är kan de hjälpa dig med de fysiska och känslomässiga utmaningarna i samband med att du slutar. Andra ex-rökare kan stödja dig i ditt försök att sluta röka, och kan föreslå tekniker för att försöka som fungerade för dem. Det kan finnas en supportgrupp för personer som försöker sluta i ditt samhälle. Titta på platser som samhällskollegor eller kyrkor.

TIPS! Om du plötsligt blir uppmanad att röka, försök att fördröja din rökning. Genom att berätta för dig själv att du kommer att se hur du känner på 10 minuter och sedan distraherar ditt sinne och kropp under den tiden kommer du normalt att hitta 10 minuter senare, kommer begäret att gå.

Oavsett vad du behöver att titta på din sluta en dag i taget. Att sluta röka är en uppgift som måste hanteras metodiskt. Du ska inte förlora sömn över nästa vecka, månad eller till och med nästa år. Ta varje dag som det kommer och koncentrera dig på att inte röka den dagen, vilket kommer att hjälpa till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

Kom ihåg att sluta röka är en daglig åtgärd. Det finns inget behov av att bo på att stanna för alltid; helt enkelt lösa för att sluta röka för den dag du är i just nu. Ibland har det en kortare tidslinje som gör det lättare för dig mentalt och fysiskt. Det finns inget fel med att ställa upp långsiktiga mål, men bli bekväma med det dagliga engagemanget för att röka först.

Se till att du får mycket vila om du slutar röka. Vissa tycker att de längtar efter cigaretter mer när de stannar uppe sent. Senare på natten verkar alltid vara den tiden ingen annan är, så det är lättare att smyga i en cigarett. Att ställa in åtta fasta sömn varje natt kan hjälpa dig att behålla ditt fokus samtidigt som du kan behålla dina begär.

10 minuter

När du har en rökning, försök försökstaktiken. Berätta för dig själv att du väntar 10 minuter och sedan hitta ett sätt att distrahera dig själv för den tidsperioden. Vanligtvis, efter de 10 minuterna har gått, kommer varje begär att ha gått bort. Om detta inte händer genast, fortsätt att upprepa denna teknik.

Efter att ha tittat på tipsen ovan har du nu idéer som hjälper dig att sluta röka och njuta av livet mer. Medan det är orättvist att säga att du aldrig kommer att kräva en annan cigarett, som handlar om uppehållet, och dess frestelser kommer att vara mer acceptabla med hjälp av de tekniker du just har lärt.Source link