Behöver du hjälp att sluta röka? Prova dessa bra tips!


Forskning har visat utan tvekan att nikotin i cigaretter kan vara extremt beroendeframkallande. Det gör att lärandet att leva utan cigaretter är en av de viktigaste orsakerna till att du någonsin kan försöka.

Dessa människor kan bli dina vänner och tips om hantering. Supportgrupper finns på många ställen, även på Internet, eller kyrkor lokalt.

Gör en lista och specificera alla metoder du ska använda för att uppnå detta höga mål. Att skapa en personlig, avslutad rökningslista bidrar till att öka sannolikheten för att du kommer att kunna slutföra med framgång. Varje person gör saker på egen väg. Det är viktigt att ta reda på vilken strategi som passar bäst för dig. Att skapa den här personliga listan gör just det.

TIPS! Ta saker dag för dag. Bara jobba med att undvika tobak idag, kommer alltid att ta hand om sig själv.

Skapa en lista och specificera alla metoder du kan använda för att avsluta. Varje person är unik om hur de får saker och mål. Det är mycket viktigt att ta reda på vilka sätt som passar dig bäst. Att göra en lista kommer att uppnå detta.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att komma igenom bara en dag i stället för resten av ditt liv. Du kan alltid ställa in fler mål som går bra in i framtiden så snart du känner dig bekväm med åtagandet att sluta.

Genom att berätta för dig själv, kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om begäret fortfarande finns kvar, fortsätt att upprepa detta som du behöver till.

Vila är viktigt när du slutar röka. Många tycker att att hålla sena kvällstimmar leder till förhöjda cigarettbehov. Dessutom är det lätt att buka för frestelsen att röka när det är sent på natten och alla andra sover redan. Så se till att du får minst åtta timmars sömn varje natt så att din kropp och sinne är välviljade och kunna ta itu med ditt rökavvikande huvud.

Försök att äta hälsosamt för att bekämpa all vikt som uppstår genom att sluta röka. Detta kommer att öka din hälsa genom att njuta av en hälsosam produkt medan du stoppar viktökning.

Ta dig till exempel en film efter en vecka att vara rökfri. En gång i månaden har gått, njut av en fin kväll ute på din favoritrestaurang. Fortsätt skapa belöningar till den punkt du inte tänker på att röka längre.

Sluta röka

Många har funnit att byte av märken kan hjälpa till med din avslutande resa. Genom att använda ett märke du ogillar, blir rökning lite mindre tilltalande. Rök inte mer av dem eller andas dem olika. Du kommer att ha en bra start med att sparka din vana.

Låt din familj och vänner veta att du planerar att sluta röka. De kommer att stödja dig och hålla påminna om att du måste sluta.

Secondhand rök kan leda till allvarlig allvarlig hälsa hos dig som kommer i konstant kontakt med den. Om du slutar röka förbättrar du inte bara din egen hälsa och förbättrar kvaliteten på den luft som de andas. Att sluta röka nu kommer att göra dig och de som är friskare.

Låt familj och vänner veta att du vill sluta röka. De kommer att kunna hjälpa dig att fortsätta med din avslutande resa. Det absolut bästa sättet att sluta är att ha människor runt som stöder systemet. Det här kan hjälpa dig att öka din gaol avsevärt.

Sätt listan någonstans där du kommer att se den varje dag. Detta kan motivera dig att behålla motivationen när du känner dig svag.

En mycket viktig faktor för att sluta röka är att ha en bra attityd och mycket motivation. Tänk positivt på hur ditt liv ska bli så mycket bättre när du slutar röka. Din andedräkt blir mycket bättre, din hälsa kommer att förbättras, och du får lite extra pengar för din budget varje månad. Att tänka på negativa saker kan hjälpa dig att sluta röka, men också försöka tänka på positiva aspekter.

TIPS! Om ditt mål är att slutligen sluta röka, måste du öva dina färdigheter när du slutar. Många individer som lyckats sluta lyckades inte första gången de försökte.

Håll din motivation för att sluta på ditt sinne och syn hela tiden. Detta kan innebära att motivationsmeddelanden läggs på kontorsmuren eller bär ett smycke som symboliserar dina avsikter att sluta.

Det kan tyckas bra att röka en enstaka cigarett, men det kan störa hela din strategi och sätta dig tillbaka länge. Fortsätt att berätta för dig själv att "bara en" får inte ge in och röka en cigarett.

Även människor som har de bästa avsikterna och de bästa människorna misslyckas ibland. Du kanske kommer att lyckas i framtiden.

Hitta support via olika onlinefora och samhällen. En snabb sökning kommer att visa upp ett överväldigande antal webbplatser för personer som vill sluta röka. Du kan hitta hjälp genom att jämföra stopptekniker med andra rökare. Om du har ett supportsystem som består av andra som slutar, kommer det att hjälpa dig att hantera eventuella problem du kan ha.

TIPS! Börja träna så snart du slutat röka. När du slutar röka, blir det lättare att träna, eftersom din lungkapacitet förbättras genast.

I stället för att tänka på att du måste "sluta", se det som en present till dig själv. Tänk på hur fördelaktigt det kommer att vara för din hälsa och livskvalitet, och kom ihåg att proffsen är mycket större än nackdelarna. Detta kommer att ge dig på rätt spår och gör sluta tycka omedelbart viktigt.

Du har kanske tidigare använt rökning när du känner dig stressad. Om du är en person som gör det, måste du ersätta det med någon annan form av avkoppling.

När du försöker sluta röka, skäm bort dina begär genom att äta hälsosamma val som nötter, frön, grönsaker och frukt. Att äta lågt i kalorier och friska hjälper dig att sluta av många anledningar. För att ha denna mat att ockupera din mun och händer kan ersätta rökning rörelsen du ofta kommer att göra. Att äta dessa livsmedel regelbundet kan också hjälpa till att sakta ner din viktökning. Vitaminerna och näringsämnena i dessa livsmedel kan till och med förbättra hur du känner under uttagsperioden.

Om du inte lyckas med ditt första avslutningsförsök, bli inte nedtonad. De flesta slutade flera gånger innan de avslutades med framgång. Identifiera var din svaghet gick fel och lär dig av denna incident innan du försöker sluta igen. Du kan triumfera nästa gång på grund av vad du lärde dig denna gång.

TIPS! Försök träna för att ersätta din rökning vana. Övning gör att din kropp släpper ut mood-boosting endorfiner, och fysisk aktivitet ger distraktion från dina begär när de slår.

Kom ihåg att du har svårt att sluta för att du är beroende. Nikotinuttag kommer att ta en stor vägtull på din kropp och sinne. Använd informationen som finns här för att göra saker lite mer hanterbara för dig själv. Beväpnad med denna information och ditt eget engagemang för att lyckas, kan du verkligen sluta röka för gott.

Blåa widgets kan vara förvirrande. Det har varit mycket bra information i den här artikeln, men du kan fortsätta lära dig om Array. Fortsätt leta efter mer bra information, och använd den till din fördel.