Bästa tipsen att sluta röka och få din hälsa tillbaka


Din familj vill att du skulle sluta röka. Din läkare har också uppmanat dig att sluta vid varje möte. Ditt försäkringsbolag kan till och med erbjuda dig en sluta rabatt rabatt. Det är dags att sluta röka för gott, läs följande artikel och hitta tips som kan hjälpa dig att sparka vanan.

Gör dina försök så enkelt själv som du kan. Att sluta kall kalkon är definitivt inte framgångsrik. Det handlar om en 95% chans att du kommer att misslyckas om du använder den här metoden. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så använd en patch, patchar eller terapi kan vara nödvändig. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta vara mindre svårt.

Hypnos är ett effektivt stopp för rökning för många människor. Många har haft en bra framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör. Den professionella kan sätta dig och ge dig positiva bekräftelser. När du kommer ut ur trance kan du konstatera att cigaretter har något förlorat sin överklagande, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

TIPS! För att bli mer framgångsrik när du slutar röka, försök skriva nackdelarna och proffsen att sluta. Att skriva ut fördelarna kan hjälpa till att belysa fördelarna med den åtgärd du tar.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ställa in fler mål när du blir bekväm med åtagandet att sluta.

Se till att du får gott om vila när du arbetar för att sluta röka. För många rökare ökar cigarettbehovet under sena nätter. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Om du går och lägger dig på ett schema, hjälper det att hålla fokus och undvika begär.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera längtar efter den korta tiden. Om så inte är fallet, upprepa processen! Berätta själv att du väntar fem till tio minuter innan du röker.

Tips! När du slutar röka, informera din familj och vänner om dina avsikter. Bara genom att låta dem veta vad du försöker göra, kommer de att kunna vara ett supportteam för dig och hjälpa dig att hålla dig motiverad och kämpa för frestelser.

Tala med en läkare om du planerar att sluta röka. Din läkare kanske ha vad du inte visste existerat.

Låt din familj och vänner veta att du vill sluta röka. De kommer att stödja dig för att fortsätta med din avslutande resa. Att ha människor runt om dig som bygger ett stödsystem är det bästa sättet att sluta. Det här hjälper dig att uppnå din chans att lyckas sluta röka.

Hitta support via onlinebutiker och samhällen. Det finns många olika webbplatser som är avsedda att hjälpa människor att sluta röka. Det kan vara till hjälp att jämföra dina tekniker för att sluta med andra människor.

Tips! När du slutar röka, undvik alla triggers som är kopplade till din vana. Om du till exempel tyckt om att röka i ditt fordon eller när du läser en bok måste du ändra detta beteende när du utför dessa uppgifter, så att du inte automatiskt tar ut en cigarett utan vana.

Planera hur du kan hantera de stressiga situationerna. Många rökare brukar röka när det händer något stressigt. Har en reservplan om den första idén inte fungerar.

Håll dig borta från utlösningsaktiviteter eller saker som du normalt skulle associera med att röka.

Det är lätt att berätta för dig att en cigarett kommer att bli bra, men det kan förvandlas till ytterligare några dagar eller till och med år med rökning, vilket försvinner allt ditt hårda arbete. Fortsätt att berätta för dig själv att du inte ger in och röker en cigarett.

TIPS! Fira varje milstolpe längs din väg för att sluta, välj små belöningar du gillar. Till exempel, efter en vecka utan rökning, behandla dig en film.

Nu är det dags att sluta röka. Ställ inte in ett slutdatum för någon gång i framtiden, sluta nu! Att sluta kan minska risken för att du tar ett annat steg mot en eventuellt dödlig sjukdom. Du kommer också att förhindra att din familj eller rumskamrater utsätts för begagnad rök, vilket gör det mycket viktigare att sluta.

Även de bästa ansträngningarna och planeringen kan sluta röka i de bästa människorna misslyckas ibland. Du kan hitta framgång i ditt nästa försök att sluta röka.

Tänk på att du vill sluta, istället för att sluta som offer. Tänk på hur fördelaktigt det kommer att vara för din hälsa och livskvalitet och kom ihåg att proffsen är mycket större än nackdelarna. Detta kommer att hålla dig på rätt spår och ge dig sanna skäl att sluta nu.

TIPS! För att behålla din viljestyrka, trots intensiv begär och abstinenssymptom, leta efter hälsosamma utlopp för din stress. Du kan försöka gå till gymmet under ett begär eller starta en ny hobby.

Många tycker att det är bra att tugga tuggummi eller hård godis när ett lust träffar. Andra tycker att elektroniska cigaretter är ganska användbara.

När du bestämmer att du vill sluta måste du bestämma dig för att inte ge upp. De flesta som slutar röka för gott har gjort flera försök i det förflutna innan ett avslutningsförsök slutligen lyckades. Om du sviker i din strävan att sluta röka, ta reda på varför du återkommer, och gör inte samma misstag igen.

Försök hitta en mindre skadlig vana än att röka som är friskare. Att sluta för någon annan än dig själv lyckas inte.

TIPS! Positivt tänkande och motivation kan vara en viktig del av att sluta röka. Gör ansträngningarna att föreställa dig alla vägar som ditt liv kan bli bättre efter att du slutat röka.

Berätta för dem omkring dig att du slutar cigaretter. Om alla dessa människor vet att du vill sluta känner du dig mer ansvarsfull. Du kommer att vara motiverad för att undvika att du släpper ner dem. Det kan hjälpa dig att undvika att röka även när tiderna är tuffa.

Du måste veta vad triggarna är som gör att du vill röka, om du vill sluta. Till exempel innefattar dessa triggare stress, arbete eller till och med andra människor. Undvik att röka triggar när det är möjligt. Om du inte kan undvika alla dina utlösare, bör du planera andra hälsosammare sätt att hantera dem.

Förhoppningsvis är du nu väl beväpnad med allvarliga råd som hjälper dig att sluta röka permanent. Att välja att sluta kommer att förbättra ditt liv på så många sätt. Använd de pengar du sparade på cigaretter och köp en godis för din familj.

Tips! Om du vill sluta röka för gott, kan du behöva träna dig. Några personer som slutat röka har gjort flera försök innan de lyckades.

Du bör gå ut och använda den information du har lärt dig här om Array. Det är alltid svårt att dyka in i ett nytt ämne, men minst förstår du grunderna nu. Du är en lärling i att lära dig just nu, på väg till att bli expert!Source link