Avsluta tips som är bevisade att få dig att sluta sluta röka


Även människor med stark viljestyrka har ibland en svår tid att sluta röka vanan. Även människor som är desperata att sluta tror fortfarande att rökning ger något åt ​​dem. Om du är allvarligt engagerad i målet att sluta röka permanent, har följande artikel många användbara råd för dig.

Ett sätt att öka din framgång med att sluta röka bygger på en lista bra och dåliga föreningar med att sluta. Genom att skriva ned dessa saker börjar du styra riktningen för din syn på att sluta. Genom att göra den här listan kan du gnista ditt intresse och motivation när du slutar, och hjälpa dig att fokusera på att sluta så att du lättare kan sluta röka.

Tips! Sluta röka så fort du kan. Undvik att gå på kallt kalkon.

När du slutar röka är det en daglig händelse. Det är en stor process att sluta röka. Slösa inte bort din tid på att tänka på nästa år, nästa månad eller till och med nästa vecka. Håll bara ditt sinne och kropp i nuet och ta det hela dagen när du försöker bli av med dina nikotinvanor i nu och nu. Detta kommer att förändra framtida resultat.

Notera alla metoder som du planerar att använda för att sluta röka. Sitt ner och gör en lista över saker som kommer att fungera för din personlighet. Alla kommer att hitta de tekniker som fungerar bäst för dem. Det är viktigt att du hittar något som kommer att fungera för dig. Genom att skapa en lista kan du förbättra dina övergripande chanser till framgång.

Se till att du får tillräckligt med sömn när du försöker sluta röka. Att stanna upp sent kan höja trötthet, öka cravings för en cigarett. De fina timmarna är också tider när du är mer benägen att vara ensam och mindre sannolikt att bli observerad av andra. Om du får en full natts sömn hjälper det att hålla fokus och undvika begär.

TIPS! Du kanske vill vara med i en supportgrupp när du bestämmer dig för att sluta röka. Det finns mycket styrka och trygghet i en grupp likasinnade människor som alla driver mot samma mål och hanterar samma utmaningar.

Ha personer som du vet att du kan lita på för att hjälpa dig sluta röka. Det är viktigt att du berättar för dem du behöver och värderar deras stöd, och du kan göra utan att dom är dömande. Berätta för dem att du förmodligen kommer att vara irrationell och i ett deprimerat humör först. Det är svårt att sluta röka, så du behöver stöd från dina nära och kära.

Belöna dig själv

När du uppfyller dina kortsiktiga mål för rökning, belöna dig själv! Till exempel, när du uppnår din första rökfria vecka, ta dig ut på en film. En gång i månaden har gått, gå ut till middag på en ny restaurang. Efter det fortsätter du att belöna dig en gång i taget tills rökning inte längre är i ditt sinne alls.

Tips! När du slutar röka, ta varje dag som det kommer. Fokusera på att komma igenom bara en dag utan att röka.

Att sluta röka kan vara utmanande, men förhoppningsvis har den här artikeln visat hur mycket det är möjligt. Med beslutsamhet, engagemang och disciplin kan du framgångsrikt sluta röka. Du kan bara överraska dig själv med vad du kan när du verkligen tänker på det!Source link