Avsluta tips som är bevisade att få dig att sluta sluta röka


Du har nog hört att att sluta röka är mycket svårt. Det är bara svårt om du inte vet hur man ska närma sig den. Ju mer utbildning du får på teknikerna för att sluta, desto lättare blir hela situationen. De tips som ingår i kommer att låta alla ha de rätta verktygen för att bekämpa rökning.

Sömn är en nödvändighet om du ska försöka sluta röka. Många tycker att att hålla sena kvällstimmar leder till förhöjda cigarettbehov. Sitter ensam på en sen natt får du också känna att du kan smyga en cigarett utan att göra någon besvikelse. Om du får en full natts sömn hjälper det att hålla dig fokuserad och undvika begär.

Tips! Om du vill lyckas sluta röka, försök att göra en lista över alla fördelar och nackdelar som kommer att ge dig. Att ta upp problemet skriftligt hjälper dig att se det tydligare.

Använd en bra fördröjning taktik när du känner en överväldigande önskan att röka en cigarett. Försök att distrahera ditt sinne och din kropp i 10 minuter genom att gå en promenad eller ringa en vän; i den här tiden kommer din uppmaning troligen att gått. Om det inte har det, fortsätt bara fortsätt denna process om och om så ofta som du behöver.

Om din kalla turkey-ansträngning för att sluta röka misslyckades, få lite extra hjälp via produkter som nikotinplåster eller tuggummi. Dessa produkter levererar små doser nikotin till din kropp för att avhjälpa missbruk utan smärta och stress av uttag.

Försök med terapi som medför nikotinutbyte. Återkallande från cigaretter kan lämna dig irriterad, deprimerad eller frustrerad. De begär som du känner för nikotin kan vara okontrollerbara. För att hjälpa till att lindra tillståndet, överväga nikotinutbytesbehandling. Det finns många studier som visar med hjälp av tuggummi, pastiller eller nikotinplåster ökar chansen att sluta. Det är viktigt att undvika att använda dessa om du fortfarande röker.

Tips! Leta efter en supportgrupp som hjälper dig att sluta röka. De bästa grupperna har en blandning av nya quitters och människor som har slutat ett tag.

Tala med din läkare för att se om han kan hjälpa dig att sluta. En läkare kan veta om metoder för att sluta att du inte är medveten om. Om din läkare känner att din situation kräver det kan han eller hon tycka att det är bäst att du tar receptbelagt läkemedel för att sluta.

En stark och positiv mental attityd kan gå långt för att hjälpa dig att sluta rökning. Tänk bara på hur många sätt ditt liv kan förbättras om du kan sparka vanan. Att sluta röka kan förbättra lukten av andan och den totala hälsan i munnen. Att tänka på allt gott som kan hända som ett resultat av att sluta kan vara lika motiverande som att tänka på det dåliga.

Minska mängden cigaretter du röker. Detta är det första steget i din resa på väg att sluta, och till och med skära tillbaka lite kan ge dig en ökning av förtroende och motivation. Du bör åtminstone vänta en timme eller två innan du får en rök när du vaknar. Om det är svårt att minska antalet gånger du röker per dag, så försök minska på den mängd cigarett du röker per gång. Försök röka bara en halv cigarett istället för en full cigarett.

TIPS! Behandla rökningstopp som att sparka någon annan missbruk: som en serie dagar av nykterhet. Att sluta kan vara en lång process.

Om du verkligen vill sluta röka, bli bra på att sluta. De flesta som försöker sluta misslyckas första och andra gången. När du slutar försöker du hålla dig till avhållsamhet så länge som möjligt. Om du röker igen, försök bara att ställa in ett nytt slutdatum. Gör en vana att sluta, och försök att göra det längre varje gång du slutar. Förhoppningsvis kommer du så småningom att komma till ett ställe som du kommer att sluta och det kommer att vara för alltid.

Om du röker inuti ditt vardagsrum, rengör allt grundligt, när du bestämmer dig för att sluta. Tvätta dina väggar, gardiner och gardiner och schampo mattan och klädseln. Skillnaden kommer att bli tydlig inte bara för dig utan för alla dina besökare, och du behöver inte lukta cigaretter medan du försöker sluta.

Skapa en plan för att belöna dig varje gång du når en milstolpe i din avslutande ansträngning . Skriv en lista med gåvor för att ge dig själv för att nå varje milstolpe. Lägg den listan i en visuell plats så att du kommer att se den varje dag. Detta kan hjälpa dig att hålla dig motiverad när du känner dig svag.

Tips! Gör en lista över metoder du kan använda för att hjälpa dig att sluta röka. Sitt ner och gör en lista över saker som kommer att fungera för din personlighet.

Du kommer att kunna sluta röka om du utbildar dig själv. Så fort du upptäcker vilka metoder som är effektiva och vilka inte är, blir det enklare att sluta. Ta informationen från den här artikeln och börja använda den, och du kommer att vara på väg att sluta.Source link