Avsluta nu med dessa användbara Stop Smoking Solutions


Många rökare tycker att sluta är mestadels en fråga om att bli av med tobaken och förlita sig på ren beslutsamhet att sluta. Dessa är båda faktorerna i stopp, men det finns sätt att göra det mer hanterbart för dig själv. Det finns en värld av råd och tekniker som hjälper dig att sluta röka.

Siktmål

Tips! Sluta röka så enkelt som möjligt. Det är vanligtvis inte klokt att försöka sluta med kall kalkon.

För att sluta röka mer tolerabel, ta bara ett steg i taget. Gör dina mål mycket korta och uppnåeliga – en dag i taget. Att skapa en kortare tidslinje kan få saker att verka mer uppnåeliga. När du lyckas med kortsiktiga mål kan du gå vidare till långsiktiga mål. Detta kommer att hända lätt eftersom ditt engagemang blir starkare.

Att gå med i ett gym, träna eller hitta nya och njutande aktiviteter kan hålla dig borta från cigaretter och förbättra din övergripande hälsa. Träning är också en bra stressavlastare. Om du inte övar normalt kan du börja med korta promenader ute varje dag. Innan du börjar någon typ av träningsrutin, prata med din läkare.

Om du försöker sluta röka, se till att du har gott om vila. Om du stannar upp sent kan det öka cigarettbehovet. Sena nätter är också vanligtvis en tid när det inte finns någon annan, vilket betyder att det är lättare att smyga den ena cigaretten. När du får resten du behöver, är det lättare att fokusera på ditt engagemang för att stoppa och motstå frestelsen att ge efter efter begär.

TIPS! Berätta för dina kära att du vill sluta röka. Att informera de älskade av dina planer kommer att ge dem möjlighet att hjälpa dig med din resa.

Om du inte kan sluta kall kalkon, titta på produkter som är speciellt gjorda för att hjälpa processen. Dessa inkluderar tuggummi och fläckar. Dessa över-the-counter produkter kommer att leverera nikotin till din kropp under din avslutande ansträngning. De kan avvärja de vansinnefulla fysiska abstinenssymptomen.

Det tar engagemang att komma igenom processen att sluta, vilket innebär att du måste fatta beslutet att göra det. De flesta som slutar gör det på grund av brist på viljestyrka. För att vara motiverad är det viktigt att komma ihåg varför du ursprungligen ville sluta.

När du försöker sluta röka, belöna dig själv för varje milstolpe du passerar. Till exempel, njut av en film med en speciell vän efter den första veckan har gått. En gång i månaden har gått, gå ut för en speciell måltid. Efter det fortsätter du att göra belöningen bättre tills du är på en punkt där rökning inte längre är ett problem.

Tips! Få stöd från dina nära och kära, så att du kan sluta röka lättare. Kommunicera ditt behov av stöd så att de kan förstå sina viktiga roller, snarare än att bli dömande eller tvivelaktiga.

Det bästa sättet att sluta röka är att sluta just nu. Stopp är där du måste börja. Du kan lägga ner packet, tricket ser aldrig tillbaka. Denna strategi kommer först att vara extremt svår. Det har dock visat sig fungera bäst, över tiden.

Nu när du har läst den här artikeln borde du veta hur man slutar röka. Medan det är orättvist att säga att du aldrig kommer att kräva en annan cigarett, som handlar om uppehållet, och dess frestelser kommer att vara mer acceptabla med hjälp av de tekniker du just har lärt.Source link