Avsluta idag med dessa fantastiska stopprökningstips


Även om många människor tänker sluta röka, tror de ofta att de saknar viljan för den svåra uppgiften. I den här artikeln kan tipsen och informationen hjälpa dig att ta de första stegen för att vara fri från din rökning vana.

Kan hypnos fungera för dig? Många individer har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör. En hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka genom att sätta dig i en trance och bygga uttalanden i ditt sinne som kommer att hålla din hjärna från att vilja röka. Effekten är att rökning inte verkar så kraftfull och tilltalande när du vaknar från trance. Detta gör att det går bra mycket lättare.

TIPS! Gör dina försök så hanterbara som möjligt. Försök aldrig att kyla kalkon.

Ta varje dag en åt gången. Att ge upp nikotin är en långsam process. Tänk inte på framtiden. Idag är allt du borde oroa dig för, så se till att du inte röker just nu och din dagens dag börjar börja lägga till för alltid.

Nikotiners ersättningsterapi

En av de bästa metoderna att sluta röka är att använda en nikotin ersättningsterapi till hjälp vid din slut. Nikotinuttaget är mycket kraftfullt och kan leda till depression, rastlöshet och bli frustrerad eller irritabel. Dessutom kan cravings orsaka extremt obehag under dagen. Du kan hjälpa till med cravingsna med hjälp av nikotinersättningsterapi. Forskning visar att nikotinersättningsprodukter som tuggummi, fläckar eller pastiller kan fördubbla framgångsnivån för att sluta. Det är viktigt att undvika att använda dessa om du fortfarande röker.

TIPS! Om du är uppriktig i din strävan att sluta, hitta en supportgrupp och håll fast vid dem. Det är till hjälp att träffa andra ex-rökare, eftersom de förstår vad du upplever och kan hjälpa dig genom dina kampar.

Det första steget i något program för att sluta röka gör det åtagande att se det genom. Om du inte antar en positiv, optimistisk utsikt och en vilja att fortsätta, kommer du att ha en svår tid att döda din vana. Du kan stärka din beslutsamhet genom att påminna dig ständigt av de många anledningarna som gör det viktigt för dig att sluta.

Gör inte allt själv. Informera din familj och vänner om att du försöker sluta och be dem att inspirera dig att släppa denna vana. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka. Dina kamrater vet precis vad du går igenom och kan erbjuda hjälp och råd.

När du arbetar med att sluta röka, kom ihåg att ge dig själv en belöning varje gång du träffar en viktig milstolpe. Till exempel, gå till en film efter en vecka att du inte röker. På en månadspunkt kan du äta ute på en restaurang som du har varit intresserad av att kolla. Gradvis öka belöningarna när du slutar längre och längre perioder utan att röka, tills det inte längre ens går in i ditt sinne.

Tips! Om du vill sluta röka, gör en lista över metoder som kommer att fungera för dig. Anpassa den här listan till ditt liv och dina behov, för att sluta effektivt.

Att byta cigarettband du röker kan hjälpa dig att sluta. Överväg att röka ett varumärke du inte gillar. Rök dem precis som att du rökt ditt favoritmärke, så att du får den fulla upplevelsen av deras nastiness. Detta kan vara ett litet steg mot att ge dem upp.

Om du röker i ditt hem, ge det en noggrann rengöring när du slutar. Detta inkluderar mattor, gardiner, väggar och jämn möbler. På detta sätt kommer ditt nya luktande hus inte påminna dig om att röka.

Om du försöker sluta röka, håll dig borta från situationer, miljöer och aktiviteter som generellt resulterat i att du röker. Ändra din rutin kommer att bidra till att bota dina begär om du associerar rökning med saker som en cigarett vid busshållplatsen eller med dina vänner i en bar. Med ditt kaffe i bilen eller undviker baren kan du kortsluta dina begär.

Tips! Gör ett gym medlemskap en del av din avslutande plan. Din hälsa kommer att förbättras och ännu viktigare kommer du att ge dig själv något istället för att röka för att uppta din tid.

När du slutar röka, kom ihåg att processen blir svåra under den första veckan. Under de första två dagarna kommer din kropp att eliminera all nikotin du har konsumerat. Efter att ha kommit igenom den första veckan kommer emellertid huvuddelen av begäret att vara primärt psykologiskt. Det är fortfarande svårt att hantera, men det blir gradvis lättare.

Avsluta är ett svårt beslut att göra. Det är dock inte omöjligt. Om du har viljestyrka, tålamod och tid, då är det genomförbart. Det är också bra att ha kunskaper och några bra tips på din sida för att hjälpa dig. Sätt de tips du har fått för att arbeta. Snart kommer du att undra att du någonsin rökt före.Source link