Avlägsna cigaretterna med detta bra sluta röka råd


Det kan vara svårt att räkna ut exakt hur man slutar röka när det finns så mycket tryck och inflytande att hålla kvar på det. Men du behöver inte känna dig fångad längre, använd den här artikeln och tipsen inuti för att hjälpa dig att stanna för gott.

Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din dagliga rutin. Att skriva något ner kan förändra hela ditt mentala perspektiv. Du kan bli mer motiverad att stanna kvar på vägen, och därför kanske du kanske slutar vara mindre utmanad.

TIPS! När det gäller att sluta röka, gör inte sakerna ännu hårdare än de redan är. Gå inte på den kalla kalkonvägen.

Om du känner att du absolut måste röka, försök försöksmetoden först. Ange uppgifter som du åtar dig att utföra före den cigaretten, inklusive små saker som att gå på en promenad eller göra en juicejuice. Bara lite extra tid innan du tänder upp kan hindra dig från att röka den cigaretten. Du kan bestämma dig för att inte röka den alls.

Behandla rökningstopp som att sparka någon annan missbruk: som en serie dagar av nykterhet. Avsluta kan vara en lång process. Försök att inte tänka på nästa år, eller till och med nästa månad. Helt enkelt oroa sig för idag och ta det dag för dag och försök att eliminera dina rökvanor i nutiden, eftersom det i sin tur kommer att förändra framtiden.

Fördröjning taktiken är ett bra verktyg att använda när längtan efter en cigarett verkar överväldigande. När en längtan slår, berätta för dig att hålla på i bara tio minuter. Hitta något produktivt att göra under de tio minuterna, och chansen är att begäret blir mindre intensivt när de är över. Om detta inte händer genast, fortsätt att upprepa denna teknik.

TIPS! Om du inte kan göra bort med ett begär helt och hållet, försök åtminstone hålla ut mot det så länge som möjligt. Ett enkelt glas vatten först, eller sätta på dig röken tills du går en promenad, kan vara mycket effektiva sätt att fördröja ditt begär.

Be din läkare att hjälpa dig att sluta röka. Det kan finnas receptbelagda läkemedel som kan hjälpa till att sluta, bland annat vissa antidepressiva medel. Din läkare kommer också att hålla dig i kontakt med supportgrupper och andra resurser du kan använda.

Om du inte kan sluta röka kall kalkon, använd nikotinbyte terapi, som fläckar, sprayer, inhalatorer eller tuggummi. Dessa nikotinutbyten hjälper dig att sluta genom att leverera din kropp med en liten del av läkemedlet för att hjälpa till att stoppa uttag.

Nikotin-ersättningsterapi

Överväg att besöka en hypnotisör för hjälp med att sparka vanan. En erfaren, licensierad hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka för livet.

Försök med nikotinbytesprodukter som erbjuds. Denna typ av terapi syftar till att minska symtomen på nikotinuttag, inklusive depression, rastlöshet och irritabilitet. Dessa begär kan överväldiga vissa människor. Användning av nikotinutbytesbehandling hjälper till att lindra dessa symtom på uttag. Studier har visat att personer som använder nikotinutbytesbehandling dubblar sin chans att lyckas. Använd inte dessa produkter om du för närvarande rökning.

En fördel med att sluta röka är så att du kan förbättra hälsan hos alla som är nära dig. Secondhand rök kan vara skadlig för de i ditt hushåll. När du slutar röka kommer du också att stoppa hur mycket du utsätter dina nära och kära för de farliga kemikalierna i andrahandsrök. Fördelarna med att sluta röka kommer också att delas av de personer du bor med.

Det bästa rådet att börja sluta är att helt enkelt sluta röka. Tänk på att ditt liv som icke-rökare börjar idag. Avsluta kallt kalkon-stopp helt och aldrig hämta en cigarett igen. På det här sättet kan det vara svårt först. På lång sikt uppväger hälsan och de fysiska fördelarna det ursprungliga obehaget.

TIPS! Tala med dina nära och kära om ditt beslut att sluta röka. Detta kan hjälpa dig att skapa en supportgrupp för att underlätta processen.

Efter allt du har lärt dig, borde du känna dig mycket mer självsäker när du slutar med den dåliga vanan att röka för gott. Om du har andra vänner eller familjemedlemmar som vill sluta, kan du också dela med dig av det här hjälpsamma rådet.