Att sluta röka kan vara svårt, men inte när du har effektiva tips som dessa


Rökning är mycket ohälsosam och kan få mycket negativa konsekvenser för dig som rökare och alla omkring dig. Det kan leda till lungcancer, hjärtattacker, hjärtinfarkt och andra hälsoproblem. De människor som andas i din handdräkt ger lika mycket av en hälsorisk som första hand. Det är ytterligare en anledning till att stoppa rökning är så viktigt. Informationen nedan ska hjälpa dig att sluta framgångsrikt.

Att skriva något ner kan förändra hela ditt tankesätt. Det kan hålla dig fokuserad på ditt mål och kan sluta bli svårare genom att låta dig hålla ögonen på priset.

För att bli mer framgångsrik när du slutar röka, försök skriva nackdelarna och proffsen att sluta. Att skriva saker ner kan förändra hela din tankegång. Du kan bli mer motiverad att stanna kvar på vägen, och därför kanske du kanske slutar vara mindre utmaning.

TIPS! Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att avsluta. Ta tid att anpassa din lista som ett sätt att sluta röka mer effektivt.

Hypnos är värt att prova om du vill sluta röka. Många människor har lättat att sluta röka efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör. Hypnotisten kan sätta dig och ge dig positiva bekräftelser. När du klämmer ut ur den djupa transen kan cigaretter inte ha samma lock som de gör nu, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

Se till att du får gott om vilopaus när du slutar röka. För de flesta kan uppehåll i längre timmar leda till ökad efterfrågan. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Om du får minst åtta timmars sömn varje natt, är du mycket mer sannolikt att sluta röka för gott.

Du kanske vill titta på terapi för att hjälpa till med nikotinbyten. När du tar ut nikotin, kan du bli irriterad, irritabel och till och med deprimerad. De konstanta begären kan vara överväldigande. Nikotinutbytesbehandling kan hjälpa till med begäret. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. därför.

Fördröjning taktiken är ett effektivt sätt att hantera överväldigande begär. Berätta för dig själv att du väntar ca 10 minuter och sedan bedöma hur du känner. Under den tiden, distrahera dig själv och chansen är, efter 10 minuter är upp, kommer begäret att vara borta. Om du inte gör det, fortsätt att upprepa det som du behöver.

Sluta röka

Du kommer bli mer framgångsrik om du inte försöker sluta röka ensam. Du kan också få lite av att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka.

Till exempel, efter en vecka utan att röka, ta dig ut på en film. En gång i månaden har gått, gå ut för en speciell måltid. Fortsätt att ge dig själv en belöning i ökande mängd för att erkänna dina framsteg tills du inte tänker på att röka och är redo att flytta förbi den helt.

Försök inte sluta röka utan hjälp och stöd från andra. Informera din familj och vänner om din plan att sluta, och acceptera deras kärlek, uppmuntran och stöd när du bekämpar din kamp. Att gå med i en supportgrupp kan också vara en stor hjälp. Tala om ditt problem och prata om några av de saker du vill ändra.

TIPS! Medan du slutar röka, låt dig själv få en belöning när du når vissa milstolpar. Till exempel, en gång i veckan har gått utan en cigarett, gå till en film.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp när du försöker sluta röka. Försök att tänka på hur bra ditt liv kommer att vara en gång du har slutat Tänk på hur ditt andetag kommer att lukta bättre, eller hur mycket rengörare kommer dina tänder att vara, eller hur mycket bättre kommer ditt hus att lukta. Medan man vet att farorna med att röka kan skrämma lite för att sätta tobaken ner kan en positiv outlook också vara mycket kraftfull.

De flesta kommer inte att lyckas sluta i första och andra gången. När du bestämmer dig för att sluta röka, försök att förbli rökfri under den längsta tiden som du eventuellt kan. Om du återkommer anger du ett annat datum för att avsluta. Varje gång du slutar röka och få återfall, se till att förlänga perioden mellan cigaretter ytterligare en vecka.

Rökning är en vana som dödar. Från hjärtsjukdomar till lungcancer är de hälsoproblem som orsakas av cigaretter inget skratta. Även icke-rökare har ökad risk om de utsätts för begagnad rök. Det hoppas att de råd du har läst hjälper till att skapa en grund för att sluta.

När du slutar röka kan du inte bara hjälpa din egen hälsa, utan också dina älskade. Rökning är skadligt för dig och alla som finns omkring dig som inhalerar begagnad rök, och människor kan även få cancer från det. Ju tidigare du slutar röka, desto tidigare kommer dina nära och kära att vara fria från de risker som är förknippade med inandning av begagnad rök medan de är i din närvaro. Inte bara kommer sluta röka göra dig mycket hälsosamare, men det kommer också att förbättra dina älskade hälsosamma.

Många vill veta mer om Array, men de vet inte vart man ska börja. Lyckligtvis har du hittat en artikel som har bra information för att komma igång. Börja använda informationen som du har lärt dig om från den här artikeln.Source link