Att sluta röka kan vara enkelt med dessa enkla metoder


Behovet av att röka kan vara ganska obekväma och besvärliga ibland. Du måste avbryta vad du gör för att gå ut och röka, och det känns inte detsamma om du måste göra med något annat än att röka. Fortsätt läsa för att lära dig att sluta med den här mycket pinsamma vanan. Följande artikel innehåller en hel del användbara tekniker för att uppnå ditt mål.

Att lägga saker på papper kan ändra din mentala uppfattning. Det här kan hjälpa dig att hålla dig motiverad, och kanske till och med sluta med att du kan vara fokuserad.

När du väl bestämt dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp. Du får mycket sympati, råd och stöd genom att bygga relationer med människor som har gått eller går igenom samma sak. Andra ex-rökare kan stödja dig i ditt försök att sluta röka, och kan föreslå tekniker för att försöka som fungerade för dem. Supportgrupper finns på många ställen, även på Internet, så ta tid att undersöka vad som är tillgängligt för dig.

TIPS! Kan hypnos fungera för dig? Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många människor. Under hypnos kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser medan du hypnotiseras.

Gör ditt avslutningsförsök så hanterbart som möjligt. Försök inte avsluta den kalla kalkonen. Det handlar om en 95% chans att du kommer att misslyckas om du använder den här metoden. Nikotin är extremt beroendeframkallande, så använd en patch, fläckar eller terapi kan vara nödvändiga. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta göra bra.

Om du vill sluta röka för alltid, ta saker en dag i taget. Fokusera på att komma igenom bara en dag i stället för resten av ditt liv . Du kan alltid ha mer långsiktiga mål när du känner dig bekväm med din engagemang för att sluta.

Försök att snacka på frukter för att undvika att få den vikt som resulterar i att du slutar röka. Detta kommer att bidra till att minska vikten vid denna avgörande tid.

Ta mycket vila när du försöker sluta röka. Många tycker att att hålla sena kvällstimmar leder till förhöjda cigarettbehov. Det finns inte folk runt sent på kvällen, det gör det enkelt för dig att smyga en rök. Om du får minst åtta timmars sömn varje natt, kommer du att vara fokuserad och kunna sluta alla begär.

TIPS! Om du vill hålla dig borta från någon viktökning som du kommer att ha som är involverad i att sluta röka, försök att äta frukt och grönsaker. Detta kan hjälpa till att hjälpa till att förhindra någon viktökning.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att människorna närmast dig erbjuder stöd, och du kan utan att dom är dömande. dem vet det i början av processen, och att du kanske inte har ett tydligt sinne. Att sluta röka är en svår process, och stöd från de människor du älskar är viktigt under processen att sluta.

Till exempel, om du alltid röker när du pratar i telefon än vad du behöver hitta något annat att göra med dina händer, så det kräver inte automatiskt att du röker. Försök hitta någon typ av ämne.

Du borde inte försöka sluta röka. Du kan också vilja överväga att gå med i en supportgrupp.

Har dina kära stöd för ditt beslut att sluta röka. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, inte deras dom. Låt dem veta att du förmodligen kommer att vara crabby i början. Det är inte lätt att sluta röka, och du måste ha stöd från dina nära och kära under denna process.

Tips! Om du inte tror att du kan sluta på en gång, använd nikotingummi eller nikotinplåster till hjälp ersätta nikotin du får från cigaretter. Dessa produkter kan köpas i disken och ge din kropp nikotin medan du bryter vanan.

Om du till exempel går en hel vecka utan rökning, ta dig ut på en film. När du gör det en månad, boka en plats på en restaurang som du sällan får njuta av. Fortsätt att ge dig själv en belöning i ökande mängd för att erkänna dina framsteg tills du inte tänker på att röka och är redo att flytta förbi den helt.

Motivation och positiv attityd är viktiga punkter när du försöker sluta röka. Tänk positivt på förbättringen i ditt liv du kommer att ha. Tänk på att dina tänder kommer att bli ljusare och renare, din andedräkt och kläder kommer att lukta bättre, och din bostad kommer inte längre att ha en röklukt. Medan många människor svarar på negativ förstärkning är den positiva sidan att sluta ofta en utmärkt bit av motivation.

Minska antalet cigaretter som du röker lite varje dag. Detta kan börja det första steget för att nå ditt mål att sluta vana helt och hållet. Försök vänta minst en timme efter att ha vaknat innan du har nävecigaretten. Du kan röka en halv cigarett helt och hållet för att skära på din rökning.

För att undvika nikotinbehov, försök att hantera din stress på andra sätt. Det kan innebära att du går till gymmet i ögonblick när du brukar uppleva cravings, eller starta en hobby eller ens ha ett vanligt massageschema. Om du har fritid, distrahera dig själv med hobbyer du tycker om och människor du älskar.

Tips! Du vill berätta för din familj och vänner om dina planer att sluta röka. De kan vara där för att hjälpa dig att sluta.

Om du har blivit trött på att du vill röka, är du redan halvvägs för att sluta! Dessa tips har gett dig tekniker som kan hjälpa dig att sluta röka. Använd rådet i denna artikel och bli av med rökningens vana.

Denna information fungerade som en bra handledning om Array. Lyckligtvis har du hittat en artikel som har bra information för att komma igång. Gå ut och implementera denna information.Source link