Att sluta röka är svårt – dessa tips kan hjälpa till!


Varje rökare vet att de borde sluta. Har någon rökare någonsin ångrat de stora hälsofördelarna med att röka? Personer som inte röker kan inte riktigt förstå hur svårt det är att sluta, men ex-rökare har levt resan. Ta dig tid att läsa råd från några som har gått i dina skor.

Det är viktigt att närma sig din resa genom att fokusera på en enda dag i taget. Att sparka din vana för gott är inte en övernattning sak; Det är en långsiktig process. Tänk inte på framtiden. Spendera inte din tid att oroa dig för imorgon fokusera på att undvika cigaretter en dag i taget.

Tips! När du försöker sluta röka, borde du göra vänner och familj medvetna om dina planerade förändringar. Att ge bekanta personer med denna information kan låta dem motivera dig, tillsammans med att hjälpa dig att slå frestelser.

Dag för dag är det enda sättet att sluta röka. Bara jobba med att undvika tobak idag, för alltid tar hand om sig själv. Om du tar saker i en kortare tidsram är det ofta lättare att klara av stressen. Du kan alltid ha fler mål som går bra in i framtiden så snart du blir bekväm med åtagandet att sluta.

Börja med någon typ av träning, för att hålla ditt sinne upptagen och håll dig borta från cigaretter. Övning kan gå långt för att minska stressen som orsakas av nikotinuttag. Om du är ny att träna, börja långsamt genom att gå varje dag. Du bör konsultera en läkare innan du utför någon träningsrutin.

Rådgör med din läkare eller en specialist för att hjälpa dig få den hjälp som du behöver för att lyckas. Han kan ge dig råd om receptbelagda läkemedel som är tillgängliga för att hjälpa dig och kan till och med rekommendera saker som antidepressiva medel för att hjälpa till med emotionella uttag. De kan också erbjuda andra möjligheter till stöd eller behandling.

TIPS! Försök med nikotinbytesprodukter som erbjuds. Huvudstoppet för att sluta cigaretter är din kropps beroende av nikotin.

Försök inte själv detta. Få hjälp av dina vänner och familj. Att gå med i en supportgrupp kan också vara en stor hjälp. Att prata med andra människor som förstår kommer att låta dig arbeta genom det.

Ett av de sätt som kan hjälpa dig att sluta röka är att byta till ett annat märke av cigaretter. Genom att använda ett märke du ogillar, blir rökning lite mindre tilltalande. Rök inte mer av dem eller andas dem olika. Det här hjälper dig att komma igång på vägen till att bli en nonsmoker.

Om du kan tänka positivt och motiveras, kommer de att fungera till din tjänst för att hjälpa dig sluta röka. Identifiera alla sätt på vilka ditt liv kommer att dra nytta av att vara en icke-rökare. Tänk på ett fräschare andetag, bättre tänder och en renare hem, till exempel. Medan man vet att farorna med att röka kan skrämma lite för att sätta tobaken ner kan det vara en enorm fördel att överväga fördelarna med att sluta också.

TIPS! Sluta röka nu, inte bara för dig själv utan för alla älskade de som du har. Secondhand rök kan negativt påverka sin övergripande hälsa och smita lungorna.

Det bästa stället att börja när man slutar röka är att bara sluta. Det mest effektiva sättet att sluta är bara att sluta. Bara gör det, sluta röka kall kalkon och börja aldrig igen. Denna strategi kommer först att vara extremt svår. På lång sikt är metoden den framgångsrika.

Om du röker i ditt hem, ge det en noggrann rengöring när du slutar. Dammsug eller schampo din matta och möbler, skrubba väggarna och tvätta dina gardiner och draperier. Hela huset kommer att bli uppfriskat, och den inaktuella rök lukten kommer inte att dröja kvar för att påminna dig om att röka.

Tänk på hur din rökning påverkar de som du älskar och hur det i sista hand kan riva dem med år med dig. Statistik säger att en av fem personer dör av cigaretter i USA. Det finns inget behov av att du är en av dessa statistiker.

TIPS! Se till att din familj och vänner vet att du slutar röka. De är där för dig och de kommer att hjälpa påminna dig om att du måste sluta.

Träning varje dag. Eftersom du kommer att få bättre lungkapacitet, kommer du att hitta dig lättare. Om du deltar i frekvent fysisk aktivitet kommer du också att vara mindre benägna att gå ner i vikt. Dessutom får motion din kropp att producera endorfiner, vilket kan ge dig en naturlig hög. Även om den höga inte kommer att vara lika bra som en nikotinhöjd, kommer den att hjälpa dig att klara av cigarettuttaget.

Nonsmokers kan aldrig förstå varför du skulle fortsätta att röka cigaretter, trots alla de allvarliga hälsoskador som rökning orsakar . De förstår inte varför vanan är så fruktansvärt svår att sluta. Denna artikel drar från de tekniker som har fungerat för andra rökare. Använd deras idéer och erfarenheter för att göra din dröm att sluta en verklighet.Source link