Att sluta röka är svårt – dessa tips kan hjälpa!


Du måste vara motiverad om du vill lyckas när du bestämmer dig för att sluta röka. Det finns så många fördelar när du slutar röka. Minst en av dem borde kunna hjälpa dig att hålla fokus när saker blir svåra. Skydda din hälsa och familjens hälsa, spara massor av pengar, undvik att vara högre risk för farliga cancerformer och känna och se bättre ut. Fortsätt läsa för att hitta tips och tricks, som hjälper dig att lyckas med att sparka vanan.

Om du vill ge dig ett lust, sätt av det så länge som möjligt. Tvinga dig själv att göra någonting, oavsett om det går en promenad runt blocket eller helt enkelt dricka ett helt glas vatten, innan du får få en cigarett. Ibland är det bara att ge dig lite mer tid för att hålla dig från att ta en puff. Även om du sänker sig till cigaretten i slutändan kommer du åtminstone att röka en eller två mindre än du normalt skulle ha den dagen.

TIPS! För att öka dina chanser att sluta röka, gör en lista över plusser och minuser om att stoppa. Att skriva något på papper gör det mer kraftfullt och mer riktigt till ditt sinne.

Skriv ner de olika sätten du vill försöka sluta röka. Du kan och bör anpassa denna lista till ditt liv och dina vanor. Varje enskild person kommer att ha sina egna individuella triggers som behöver uppmärksamhet. Varje person är unik om hur de får saker att göra. Det är mycket viktigt att du hittar något som fungerar bra för dig. Skapa din egen personliga lista hjälper dig att göra detta.

Rökningstopp är en av de få gånger då det är bäst att förutse Fördröjning taktik är ofta en effektiv strategi. Genom att påminna dig om att du kommer att återkomma dina känslor om tio minuter och hålla dig upptagen medan dessa minuter passerar kan du upptäcka att ditt begär har försvunnit inom den tiden. Om detta inte händer genast, fortsätt att upprepa denna teknik.

Försök snacka på frukt och grönsaker istället för söta snacks när du slutar röka. Detta kan hjälpa till att balansera ditt system och undvika onödig viktökning. Att äta en hälsosam kost kommer att hålla ditt sinne fokuserat och minska dina ohälsosamma begär som du anpassar till ditt liv utan cigaretter.

TIPS! Kan hypnos fungera för dig? Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör. Under hypnos kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser medan du hypnotiseras.

Undvik några av de platser och beteenden som kan leda till att röka cigaretter. Om du gillar att ha en cigarett med kaffe kan du byta till te, till exempel. Leta efter konstruktiva aktiviteter och distraheringar, för att uppta ditt sinne under dessa perioder.

När du arbetar med att sluta röka, kom ihåg att ge dig själv en belöning varje gång du träffar en viktig milstolpe. Du kan ta dig ut till en ny filmversion efter den första veckan. På en månadspunkt kan du äta ute på en restaurang som du har varit intresserad av att kolla. Bygg upp belöningen tills du är helt fri från cigaretter.

Älskade Ones

TIPS! Varje ny dag är ett steg i processen att eliminera rökning från ditt liv. Det är en långsam process som tar tålamod och beslutsamhet.

Om du verkligen bryr dig om dina nära och kära, bör du sluta röka så fort du kan. Secondhand rök kan orsaka cancer och andra stora hälsokomplikationer. När du slutar röka kommer du också att stoppa hur mycket du utsätter dina nära och kära för de farliga kemikalierna i andrahandsrök. Inte bara kommer sluta röka göra dig en mycket friskare person, men det kommer också att förbättra dina älskade hälsa också.

Kom ihåg hur viktigt det är att vara stark, även genom dina svåraste tider, för att sluta röka. Granska dina skäl för att sluta röka regelbundet, så att du inte förlorar motivation och ger upp. Genom att lägga några av dessa tips till god användning får du en bra chans att sparka vanan för alltid.Source link