Använd dessa tips för att sluta röka idag


Även om du säkert har hört ett antal personer klagar över hur svårt det är att sluta röka, hörs många av dessa klagomål från det faktum att få människor vet hur man gör det framgångsrikt. Liksom med allt, ju mer kunskap du har på att sluta, desto enklare är det. De tips som ingår i kommer att låta alla ha de rätta verktygen för att bekämpa rökning.

Om du vill ha slut på att röka, bör du överväga att försöka hypnos. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott. En hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka genom att sätta dig i en trance och bygga uttalanden i ditt sinne som kommer att hålla din hjärna från att vilja röka. Dessa bekräftelser kommer att vara i ditt undermedvetna, vilket kommer att hjälpa dig på väg att sluta röka.

Tips! Sluta röka så fort du kan. Försök inte åka kallt kalkon.

Om du inte kan sluta röka kall kalkon, använd nikotinbytesbehandlingar, till exempel fläckar, sprayer, inhalatorer eller tuggummi. Du ger din kropp den nikotin som det är van vid att ha så att din kropp inte går i utslag genom att inte ha ett ämne som det brukar bli regelbundet.

Eliminera de triggar du associerar med rökning cigaretter. Som ett exempel, om du brukade tända en cigarett automatiskt innan du ringde, måste du ersätta något annat i sin plats. Distrahera dig själv med något annat vid dessa tillfällen.

Innan du anger ett slutdatum eller på annat sätt planerar din avslutande process måste du vara förpliktigad att lyckas. Många människor misslyckas ofta med att sluta, eftersom de inte hade rätt inställning eller de gav upp för lätt. Om du börjar förlora din motivation, kom ihåg skälen till att sluta i första hand.

TIPS! Om du önskar att röka smälter din lösning, försök åtminstone att sätta av det så länge som möjligt. Försök att berätta för dig själv att du kan få en rök efter att du har gått eller efter att ha druckit ett stort glas vatten.

Om du funderar på att sluta, ha en öppen diskussion med en läkare. Din läkare har tillgång till sluta rökning resurser som du inte gör. Dessutom kan din läkare ordinera dig en medicin för att sluta om han eller hon tror att du behöver.

Om du vill undvika starka begär och känslor av uttag, se om du kan komma med hälsosamma metoder för hantering påfrestning. Du kan försöka gå till gymmet under ett begär eller starta en ny hobby. Försök att undvika ledig tid, och i stället hitta trevliga distraheringar. Att läsa, skapa eller besöka vänner fungerar bra.

Att byta cigarettband du röker kan hjälpa dig att sluta. Att välja ett varumärke du hatar smaken eller lukten av är ett bra sätt att få dig att hata att röka ännu mer. Rök inte en större mängd om du har valt att köpa lätta cigaretter. Denna teknik kommer att få dig till en inställning att sluta röka.

TIPS! Du bör överväga hypnos om du behöver hjälp att sluta röka. Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer.

Avsluta tills du får det rätt. Några personer som slutat röka gjorde flera försök innan de lyckades. När du slutar försöker du hålla dig till avhållsamhet så länge som möjligt. Om du glider upp, skapa ett nytt slutdatum. Gör en vana att sluta, och försök att göra det längre varje gång du slutar. Slutligen har du den framgång du vill när du slutar för sista gången och aldrig röker igen.

Från att läsa ovanstående artikel kan du nu bättre förstå hur viktigt det är för dig att lära dig så mycket som möjligt om de bästa sätten att sluta röka. När du lär dig vad som fungerar och vad som inte gör det kan du få det lättare att sparka rökningens vana. Använd det du har läst här för att du ska kunna sluta för gott.Source link