Använd dessa strategier och du behöver inte längre en cigarett


Alla förstår nu hälsoriskerna från rökning, men stopp kan fortfarande vara extremt svårt. Om du försöker sluta röka, kanske du bara behöver lite tryck ner rätt väg. Dessa tips kommer att sluta röka mycket enklare.

Hitta den enklaste metoden att sluta röka. Undvik att gå kallt kalkon. Det handlar om en 95% chans att det här kommer att misslyckas för dig. Eftersom nikotin är mycket beroendeframkallande, bör du använda någon typ av terapi, medicinering eller en plåster. Någon av dessa metoder kan göra din upplevelse lättare, så att du kan sluta bra.

TIPS! Notera alla de metoder du planerar att använda för att sluta röka. Att skapa en lista baserad på dina behov och mål är en bra strategi för att hjälpa dig att sluta röka.

Ta varje dag en i taget. Det är en stor process att sluta röka. Försök att inte tänka på nästa år, eller till och med nästa månad. Håll bara ditt sinne och kropp i nuet och ta det hela dagen när du försöker bli av med dina nikotinvanor i nu och nu. Detta kommer att ändra utfallet av framtiden.

Låt din familj och vänner veta om du planerar att sluta röka. De kan hjälpa till att stödja dig efter eget val. Med detta stöd kan du optimera din chans att sluta med framgång.

Minska antalet cigaretter du röker lite varje dag. Detta hjälper dig att vägleda dig på vägen för att stoppa ditt beroende av cigaretter. Du bör försöka vänta en timme på morgonen innan du röker. Klipp tillbaka i halvor av cigaretter för att få dig att vana att stoppa.

Starta en träningsrutin eller gå med i ett gym, inte bara för hälsofördelarna, utan för att hålla dig upptagen och borta från cigaretter. Övning kommer också att hjälpa dig att lindra stress.

Strategiskt planera belöningar för dig själv i förväg om du uppfyller vissa mål. Skriv en lista med gåvor för att ge dig själv för att nå varje milstolpe. Sätt denna lista på kylskåpet och titta på det varje morgon före arbete eller skolan. Att se dina framtida belöningar kan ge dig den extra lite motivation du behöver när du känner dig svag.

Låt dig inte ens njuta av en liten bit. Det är lätt att återfalla när du är i ögonblicket, men ångra dig inte allt arbete och engagemang du lägger på. Förstå att även en cigarett kan förstöra dina avslutande planer.

Tänk inte på att sluta som ett offer Tänk på det som att göra dig själv en tjänst. Du kommer att kunna sluta röka tidigare och förbli rökfri om du tycker positivt om att sluta. Tänk på positiva saker som hur mycket mer hälsosam du kommer att känna. Fokusera på dessa positiva snarare än negativ, som saknar smaken av cigaretter i munnen. Du kommer att vara motiverad och vara mer sannolikt att lyckas.

TIPS! Om du vill sparka din rökning vana, få hjälp av dina vänner och kära. Gör dem medvetna om att deras stöd är viktigt, men att de inte borde vara dömande.

Att bli av med saker som påminner dig om att röka kan hjälpa dig att sluta. Kasta dina tändare, cigarettväska och askkoppar. Avlägsna stanken av rök i ditt hus genom att rengöra alla kläder som innehåller röklukten. Att göra dessa saker gör det mindre troligt att du kommer att påminnas om att röka och sluta med ett cigarettbehov.

Att sluta röka kan vara mycket svårt, men att veta några mycket effektiva strategier kan göra det mycket lättare för dig. Vad du har läst i föregående artikel ska hjälpa dig att ge upp cigaretter utan alltför mycket besvär. Använd ovanstående förslag för att inte bara skydda din hälsa utan också din familjens hälsa.Source link