Använd de fördelaktiga tipsen nedan för att hjälpa dig att sluta röka


Rökning har visat sig vara en farlig vana, men människor över hela världen tycker fortfarande att det är en svår vana att lämna sig. Om du är bland massorna, kan den här artikeln bara vara värd en läsning eftersom den är full av värdefulla tips som har hjälpt andra att bryta sin rökning vana. Ta av vilka av dessa som du tycker passar dig bäst i din kamp för att sluta röka, och tillämpa dem nu.

Kom bara igenom en dag om du försöker sluta röka. Att ge upp tobaksvanan är en lång process. Oroa dig inte för hur du ska klara fram till nästa månad eller året efter. Fokusera på att komma igenom den här dagen. Från tid till gång påminner du också om att om du kan komma igenom idag kommer det att bli mycket lättare att komma igenom i morgon.

TIPS! Gör själv en lista med anledningarna till och anledningarna att inte sluta rökning. Genom att skriva ned dessa saker börjar du kontrollera riktningen för din syn på att sluta.

Var öppen och låt folk veta om ditt mål att sluta röka. När du litar på dem runt dig med information som detta, kan de hjälpa dig att hålla dig motiverad, liksom att behålla frestelsen i sjön. Detta stöd kan vara det extra tryck som du behöver för att vara starkt när du slutar.

Skapa en lista med strategier som hjälper dig att sluta. Du kan och bör anpassa denna lista till ditt liv och dina vanor. Varje enskild person kommer att ha sina egna individuella triggers som behöver uppmärksamhet. Varje person gör saker på egen väg. Det är viktigt att du hittar en formel som är hanterbar och bekväm.

10 minuter

Tips! När du känner viljan att röka, försök att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt. Till exempel, kräva att du tar en lång promenad innan du ger in och har en rök.

Fördröjning taktiken är ett effektivt sätt att hantera överväldigande begär. Berätta för dig själv hur du kommer att känna på omkring 10 minuter och distrahera dig själv. Du borde se längdpasset inom 10 minuter. Annars tillåter du ytterligare en tio minuters fördröjning.

Om du helt enkelt inte kan sluta röka rakt ut, använd nikotingummin eller hudplåster. Du kan köpa dessa produkter i disken. De tillåter dig att få din dagliga dos av nikotin och arbeta för att bli av med denna vana utan att drabbas av abstinenssymptom.

Skapa ett belöningssystem för dig själv i förväg, och varje gång du träffar ett mål, behandla dig själv. Gör en lista över viktiga mål och belöningen för att nå dem. Sätt denna lista på kylskåpet och titta på det varje morgon före arbete eller skolan. Det kan ge inspiration och motivation under svåra tider.

TIPS! Notera alla de metoder du planerar att använda för att sluta röka. Att sitta ner och skriva sätt att avsluta kan införa en optimistisk attityd och motivation för din resa.

Internet är ett bra ställe att ta emot online-support från personer som har behandlat liknande frågor. Internet innehåller en mängd webbplatser som är avsedda för att hjälpa rökare att sluta sin vana. Det är bra att prata med andra ex-rökare så att du både kan jämföra de tekniker du använder för att hjälpa dig att sluta. För att inte tala om, det finns de som redan har genomfört denna besvärliga resa och helt enkelt vill erbjuda en hjälpande hand av erfarenhet och bevisade resultat.

Påminn dig om de dyster konsekvenser som rökning har på din hälsa. Bara i USA är cigarettrökning ansvarig för 20 procent av alla dödsfall. Håll dig själv från att bli en statistik och sluta nu.

Följ dessa förslag för att sparka cigaretter ur ditt liv. Tro på dig själv, att övervinna nikotinberoende är något du kan göra. Ge dig själv möjlighet att stoppa denna hemska missbruk. Du kommer snart att hitta dagliga fördelar för att ändra dina ohälsosamma vanor.Source link