Ändra dina vanor och sluta röka med dessa tips!


Rökning är dålig för din hälsa och för vår hälsa. Det är känt att leda till en rad hälsoproblem, såsom hjärtattacker, emfysem och lung- och halscancer. Exponering för begagnad rök kan vara lika farlig som att röka cigaretter själv. Avsluta är därför nödvändigt. Fortsätt läsa för att upptäcka flera sätt att underlätta processen.

Bryt ner fördelarna med att sluta röka genom att skapa en lista med specifika fördelar och nackdelar. Bara genom att skapa listan förstärker du ditt humör. När du tänker på din lista kan den göra din motivation starkare och hålla fokus på fördelarna med att stanna rökfritt.

10 minuter

Använd fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en rök. Genom att berätta för dig själv att du kommer att se hur du känner på 10 minuter och sedan distraherar ditt sinne och kropp under den tiden, kommer du normalt att hitta 10 minuter senare, kommer begäret att gått. Om du inte gör det, fortsätt att upprepa det som du behöver.

Som en del av ditt försök att sluta röka, vill du diskutera det med din läkare. Din familjläkare kan erbjuda hänvisningar och resurser som du annars inte har tillgång till. Om din läkare anser att det är lämpligt kan de ordinera dig medicinering med att sluta.

TIPS! Du kan hitta en supportgrupp i ditt område för det stöd du behöver för att kunna sluta röka. När du är omkring människor som går igenom samma saker som du är kan de hjälpa dig med de fysiska och emotionella utmaningar som är förknippade med att sluta.

Cravings verkar komma oftast när en individ känner sig stressad. För att hålla dig från att falla offer för detta, hitta ett hälsosamt alternativ för stressavlastning. Antag hälsosamma vanor och hobbyer som att träna, ta långa promenader eller lyssna på musik och dans. Du bör göra ditt bästa för att fylla någon ledig tid med roliga och uppfyllande aktiviteter. Du kan ta den här tiden för att komma ikapp med gamla vänner eller läsa också.

Ändra andra efter eget val att ge upp cigaretter. De kommer att vara där för vad du behöver och kan påminna dig om dina planer att sluta. Att ha ett stödsystem är det bästa sättet att sluta. Du kommer att upptäcka att ditt förtroende för att lyckas är ökat, och dina mål är uppnåelige.

Sluta röka

TIPS! Om du har en önskan om att sluta röka, bör du överväga att prova hypnos. Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer.

Det bästa sättet att sluta röka är att bara sluta just nu. I stället för att ange en tidsfrist som du kan fortsätta trycka, sluta idag. Sluta bara röka och börja aldrig igen. Denna metod är notoriskt utmanande. Det har visat sig vara mycket effektivt, på lång sikt.

Se till att du noggrant rengör ditt hem när du bestämmer dig för att sluta röka, om du normalt röker inuti. Tvätta och måla dina väggar, schampo eller byt ut mattan och tvätta dina fönsterbehandlingar också. Detta kommer att göra det så att du inte påminns om att röka varje gång du kommer in i ditt hem, eftersom det kommer att ha en ren, frisk lukt.

Rökning är extremt skadlig för din hälsa. Det finns så många hälsorisker som har kopplats till rökning som lungcancer, hjärtattacker och emfysem. Du är inte den enda personen som drabbats av din rökvanor; begagnad rök sätter de som finns runt dig i riskzonen för hälsorisker också. Denna artikel kommer att ge dig tips som har gjort det möjligt för andra att lyckas sluta röka.Source link