Allt-fraktfritt.se producerar samt saluför Tropisk frukt e-juice till e-ciggen

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Tropisk frukt.se.

e

I e-cigaretter värmer man e-juicevätska till ånga som man röker i stället för tobaksprodukter. Shake N´ Vape systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och arom hen vill.

Denna Shake N´ Vape är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Tropisk fruktmix smakämne. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-vätska, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-cigg.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. Shortfills eller Shake N´ Vape är det brittiska namnet på e-liquid FillUp.

Åtskilliga slutar röka med e-cigaretter för det funkar. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, mestadels med arom.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin tobaksrökning så det är många som byter tobaksröka av eldade tobaksblad och papper mot smaksatt ånga.

Vätskan (e-vätskan) man röker (ångar) i en e-bloss kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Fruktsmaker, karamell-aromer, maträtter, choklad och kryddor är vanliga.

Efterfrågan på Tropisk frukt förväntas eftersom en testpanel bedömer smaken av Tropisk fruktmix som riktigt smaklig. Vi tror e-juicemarknaden behöver riktigt bra svensk kvalitet och svenska smaker, säger vd Gert Strand.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare köpt aromer från oss i flera år. Vi hoppas komma in på marknaden så såsom vi såg vår köpare i UK göra där, deras försäljning bara ökade och ökade och gör så fortfarande.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Vi kan göra allt från formgivning till personliga varumärken och aromer till kunder.

TDP godkända nikotinbaser med skilda PG/VG blandningar finns för leverans. Vi utgår från totalt ren nikotin tillverkad i Europa.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det mestadels brukade kinesiska nikotinet. Vejpare uppskattar den rena nikotinsmaken som låter e-juicens smaker komma till sin rätt.

Företaget Gert Strand AB i Svedala har tillverkat aromer sedan 1974 och är kända på grund av sin kvalitet över hela världen.

Export sker till alla världsdelar. Essenser till sprit och likör, vinjäst, flavours med mera tillverkas också i konsumentstorlekar. Superaromer för att smaksätta allt från tårtor till e-liquid är populära inom Sverige.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad och helt sockerfri. Läskkoncentraten saluförs utan mellanhänder på allt-fraktfritt.T.ex. på allt-fraktfritt.se.