Allt-fraktfritt.se introducerar FillUp e-vätska med arom av Nyplockad persika till e-cigaretter

På internet, t.ex. i butiken allt-fraktfritt.se, hittar du nu svensktillverkad Fruktig persika Shake N´ Vape e-vätska.se.

elcigg

Den juice man blossar i e-ciggen kallas för e-vätska eller e-vätska. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att blanda FillUpen med nikotinbas av lämplig styrka – eller nikotinfri basvätska om hen så vill.

Denna Nyplockad persika FillUp är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Användaren sätter därefter till 10 ml nikotinbas med önskad nikotinstyrka – alternativt basvätska utan nikotin.

Sedan skakar man ihop vätskorna till e-juice – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. Shortfills eller Shake N´ Vape är det brittiska namnet på e-juice FillUp.

E-cigaretter är ett sätt att sluta röka tobak som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. Ångan från e-cigaretter eller jättestora e-cigaretter – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-ciggen.

Det finns över 100 aromer på e-cigarettvätska.

Smaker av frukter, pepparmint, tuggummi, lakrits, gräddkola och tropiska frukter är populära.

Nyplockad persika smakar Persika plockad direkt från trädet. Svensk kvalitet baserad på 40 års erfarenhet är något vi tror behövs på e-juicemarknaden menar vd Gert Strand.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare köpt aromer från oss i åtskilliga år. Med hjälp av våra aromer med ren och smaklig smak expanderade vår kund i UK rejält.

Alla intresserade återförsäljare, e-ciggbutiker och grossister är välkomna som kunder, säger Gert Strand. Vi kan utföra allt från formgivning till egna varumärken och smaker till kunder.

Nikotinvätska i olika styrkor finns också, självfallet TDP godkänd. Nikotinet är 100% rent och tillverkat i Europa.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det vanligen brukade kinesiska nikotinet. Smakupplevelsen är uppskattad av vejpare.

e

Etablerat 1974 i Malmö och numera placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB smaker, essenser och extrakter till allt från läskedryck till likör.

World-wide export står för nästan 80% av Gert Strand AB:s omsättning Essenser för sprit och likör, vinjäst, aromer med mera tillverkas också i konsumentstorlekar. Smaker för kaffe, bubbelvatten och vispgrädde.

Unika läskkoncentrat som smakar som läsk skall smaka och inte kemiska söt-medel, finns i 2 sortiment. Aromhusets läskkoncentrat finns endast på internet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.