Allt-fraktfritt.se erbjuder en ny svensk Shake N´ Vape e-vätska med arom av Lakritsexplosion.

På webben, t.ex. i butiken allt-fraktfritt.se, hittar du nu svensktillverkad Smakexposion av lakrits Shake N´ Vape e-vätska.se.

vejp

I e-cigg värmer man e-juicevätska till ånga som man blossar i stället för tobakscigaretter. FillUp systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och smak hen vill.

Denna Lakritsexplosion Shake N´ Vape är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-vätska, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-ciggen.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. FillUp heter Shake N´ Vape eller Shortfills på engelska.

E-cigaretter har blivit det enkla viset att lägga av med att röka tobak. Man fortsätter röka, men röken består av ånga från e-juice som är en blandning av smaker, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin rökning så det är många som byter tobaksröka av eldade blad och papper mot smaksatt ånga.

E-vätska som i e-cigaretten förvandlas till rök (ånga) kan smaksättas med en mängd olika smaker.

Vanliga aromer på e-vätska är tårtor, bär, fruktblandningar och konfektyr.

Den nya FillUpen Lakrits explosion har en smak av Lakrits och mer lakrits. Gert Strand, företagets vd, säger att det blir intressant hur Svensktillverkad kvalité uppfattas mot det som finns idag, där det mesta är framställt i Kina.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare köpt aromer från oss i många år. Vår kvalitetsarom hjälpte bolaget i UK att bli ett av de största och deras köp bara ökar.

Alla intresserade återförsäljare, e-ciggbutiker och grossister är välkomna som kunder, säger Gert Strand. Vi kan i liten skala leverera private label till dem som önskar.

Nikotinvätska i diverse styrkor finns också, så klart TDP godkänd. Nikotinet är 100% rent och framställt i Europa.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det mestadels använda kinesiska nikotinet. Smaken på ångan från e-juicen blir som bäst när nikotinet är totalt rent.

e

1974 startade Gert Strand företaget i garaget, idag är det en livsmedelsindustri som levererar flavours samt essenser över hela världen.

Den stora delen av företags omsättning är export world-wide. Essenser för sprit och likör, vinjäst, flavours med mera tillverkas oxå i konsumentstorlekar. Superaromer för att smaksätta allt från kakor till e-liquid är populära inom Sverige.

För hemläskmaskin finns bra läskkoncentrat med 80% mindre socker och även helt sockerfria. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja endast on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.