Vill du sluta röka vana? Prova dessa lösningar!


Att sluta röka är inte lätt, även för de som är starkvilja. Den fysiska och känslomässiga anknytningen till cigaretter är ibland överväldigande. Dessa förslag hjälper dig att bestämma det bästa sättet att bryta förbindelserna med cigarettberoende.

Hypnos är ett effektivt verktyg som du kan använda när du slutar röka. Många individer har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör. När du är hypnos kommer hypnotisören att fylla ditt sinne med positiva tankar om att sluta röka. Dessa bekräftelser kommer att vara i ditt undermedvetna, vilket kommer att hjälpa dig på väg att sluta röka.

TIPS! Överväg att besöka en hypnotisör för hjälp med att sparka vanan. Professionella hypnotisörer har varit mycket framgångsrika när det gäller att behandla individer som vill ge upp vanan.

Berätta för dina kära att du slutar röka idag. Genom att förmedla folket nära dig med din plan ger du dem kraften att hjälpa dig att lyckas. Det ger dig möjlighet att be om hjälp när du behöver det och hjälpa andra att förstå din situation.

När frestelsen att röka överväldigar dig, använder du stalling taktik för att få dig att vänta. Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om detta inte händer genast, fortsätt att upprepa denna teknik.

Tala med en läkare om du behöver hjälp i dina försök att sluta röka. Receptbelagda läkemedel kan göra att sluta röka lättare att hantera. De är inte för alla, så denna diskussion bör också inkludera din detaljerade medicinska historia. Din läkare kan förmodligen också styra dig mot andra resurser, som supportgrupper eller hotlines, som kan hjälpa dig att sluta bra.

TIPS! Se till att du går ett steg åt gången. Att ge upp tobaksvanan är en lång process.

Försök att äta hälsosamt för att bekämpa all viktökning från att sluta röka. En förnuftig diet hjälper till att förhindra någon viktökning du annars skulle kunna uppleva. Att äta en hälsosam kost ger dig den styrka och uthållighet du behöver för att hålla fokus på ditt mål.

Försök inte sluta ensam. Få stöd från din familj och dina vänner och berätta för dem att du försöker sluta röka och att du skulle vilja om det hjälper dem att uppnå det målet. Du kan också vara intresserad av att gå med i en supportgrupp. Att bara prata med andra som försöker sluta kommer att hindra dig från att falla ur vagnen.

Återstående uppmärksamhet och fortsatt motiverad är två av de största delarna av rökavbrott. Tänk på de många sätt som ditt liv kommer att förbättra när du avslutat. Du luktar bättre, kommer att spara tusentals dollar och behöver inte huddla ute i regnet och snöa för en rök längre! Att acceptera att cigarettrökning har negativa hälsoeffekter kan vara skrämmande för vissa, men att fokusera på positiven kan också vara mycket motiverande.

Tips! Om du vill sluta röka, berätta för dina nära och kära om dina planer. Om du låter de omkring dig veta om din avsikt att sluta, kommer de att kunna motivera dig och hålla dig borta från någon frestelse.

Det bästa rådet du kan få för att sluta röka är bara att sluta. Det mest effektiva sättet att börja ett rökfritt liv är att bara sluta vana. Gör beslutet att sluta och låt inte dig själv börja om igen. Denna metod kan verka lite hård. Det har visat sig vara effektivt när tiden går.

Kom på ett sätt att behålla din motivation genom att hålla den i åtanke och i sikte hela tiden. Många tycker att placera motiverande budskap i hela hemmet och på kontorshjälp på sin resa för att sluta röka. Dessa visuella hjälpmedel kommer att hålla din motivationsnivå hög när begär blir dåliga.

Om du försöker sluta röka, håll dig borta från situationer eller platser som kan fresta dig att röka. Om du drack ditt morgonkaffe och hade en cigarett, byt din rutin. Till exempel, drick ditt kaffe på väg till jobbet och stanna borta från stängerna kommer att minska dina begär.

Sammanfattningsvis är det inte omöjligt eller skrämmande att sluta röka. Med beslutsamhet, engagemang och disciplin kan du sluta röka framgångsrikt. Vem vet? Du kan till och med överraska dig själv!Source link