Vill du sluta röka vana? Prova dessa lösningar!


De flesta människor upptäcker att sluta röka är definitivt en av de svåraste sakerna att göra. Det finns ingen enda botemedel som fungerar för varje person. Att göra lite forskning och hitta en lista med idéer som kan hjälpa dig att sluta är viktig för att du ska sluta för gott. Läs vidare för några bra tips och råd som kan hjälpa dig att hitta ett smärtfritt sätt att sparka vanan.

Om du vill vara framgångsrik när du slutar röka, försök att göra en lista över alla fördelar och nackdelar som kommer att ta med dig. Att lägga ner någonting ner i skrivning kan förändra hela ditt perspektiv. Genom att göra den här listan kan du gnista ditt intresse och motivation när du slutar, och hjälpa dig att fokusera på att sluta så att du lättare kan sluta röka.

TIPS! Ett hjälpmedel som hjälper dig att sluta är att göra en lista av anledningar till varför du borde sluta röka, och också orsakerna till att du motstår att sluta. Att skriva ner saker kan förändra hela ditt tankesätt.

Låt din familj och vänner komma in i hemligheten att du vill sluta röka. Att informera de älskade av dina planer ger dem möjlighet att hjälpa dig med din resa. Med detta stöd kan du optimera din chans att sluta med framgång.

Om du uppmanar att tända upp, försök använda en fördröjning taktik. Förskjuta rökbrytningen i tio minuter, upptag då din tid klokt. Efter de tio minuterna är upp kan du upptäcka att ditt begär har passerat. Om det inte fungerar första gången, upprepa det här steget tills det gör det.

Koncentrera dig på att äta grönsaker och frukter snarare än godis för att undvika att få den vikt som vanligtvis uppstår när någon slutar röka. Detta kommer att öka din hälsa genom att njuta av en hälsosam produkt medan du stoppar viktökning i spåren. När du slutar röka, kommer din kropp att kräva mat. För att vara hälsosam, äta hälsosam mat istället för skräp.

TIPS! Oavsett vad du behöver titta på din sluta en dag i taget. Det är en långsam process som tar tålamod och beslutsamhet.

Om du inte kan sluta kall kalkon, använd nikotinplåster eller tuggummi. Dessa mediciner, varav många finns tillgängliga i disken, behåll nivån av nikotin i systemet stabilt när du arbetar med att inte röka. De kan förhindra några av de obekväma fysiska symptomen som är förknippade med rökningstopp.

Nikotinutbyte

Nikotinutbyttsterapi kan vara ett effektivt vapen för att bryta rökningens vana. Återkallande från cigaretter kan lämna dig irriterad, deprimerad eller frustrerad. Kraven kan vara överväldigande. Dessa överväldigande känslor kan lindras med nikotinutbytesbehandling. Studier har visat att personer som använder någon typ av nikotinersättningsprodukt är dubbelt så troliga att de slutar röka. Du vill dock inte använda dessa produkter om du fortfarande röker.

TIPS! Rökning är en stegvis process som bör göras dag för dag. Försök att inte tänka på att aldrig ha en annan cigarett.

Tala med dig om du vill sluta röka. Din läkare kan ha resurser tillgängliga för att hjälpa dig att sluta att du inte har tillgång till. Din läkare kanske vill ha dig på receptbelagt läkemedel för att hjälpa dig att sluta.

Det kan vara mycket svårt att sluta röka, och samma metod fungerar inte för alla. Avsluta är INTE omöjligt, dock! Du kan bli framgångsrik genom att använda några av tipsen från artikeln ovan om du också har lite stöd och motivation. Förslagen nedan kan vara till hjälp för dig.Source link