Var inte en tobaksfångare! Sluta röka nu!


Många tror att sluta röka bara tar viljestyrka. Medan dessa saker kan hjälpa dig att sluta, behöver det inte vara så svårt. Det finns många rökningstopphjälpmedel och tekniker som hjälper dig i dina ansträngningar att sluta.

Gör själv en lista över orsakerna till och anledningarna till att inte sluta röka. Genom att skriva ned dessa saker börjar du styra riktningen för din syn på att sluta. Det kommer att hjälpa dig att hålla dig motiverad och fokuserad på framgång, och kanske sluta lite lättare.

TIPS! När du bestämmer dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp som hjälper. Det finns mycket styrka och trygghet i en grupp likasinnade människor som alla driver mot samma mål och hanterar samma utmaningar.

Hypnos har visat sig vara en effektiv stopprökning för många människor. Om du bestämmer dig för att prova hypnos, gör ett avtal med en licensierad hypnotisör. Hypnotisten kan sätta dig i djupt trance och ge dig positiva bekräftelser som håller dig inbäddade i ditt sinne. Tänk på det här alternativet eftersom det har fungerat för tusentals människor!

Om du vill hålla dig borta från någon viktökning som du kommer att ha som är involverad i att sluta röka, försök att äta frukt och grönsaker. Detta kommer att hjälpa till att kontrollera din vikt vid denna avgörande tid. Att äta en hälsosam kost kommer att hålla ditt sinne fokuserat och minska dina ohälsosamma begär som du anpassar till ditt liv utan cigaretter.

Om du inte kan sluta kall kalkon, byt ut dina cigaretter med nikotinplåster eller tandkött. Du ger din kropp den nikotin det är van vid att ha så att din kropp inte går in i uttag genom att inte ha något ämne som det brukar bli regelbundet.

TIPS! Många ex-rökare har funnit att hypnos fungerar när du slutar röka. En erfaren, licensierad hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka för livet.

Undvik dina triggers att sluta röka med mer framgång. Som ett exempel, om du brukade tända en cigarett automatiskt innan du ringde, måste du ersätta något annat på plats. Hitta något annat att distrahera dig under dessa tider.

Många har funnit att byte av märken kan hjälpa till med din avslutande resa. Välj ett nytt varumärke som du inte tycker om. Välj det nästaste varumärket du känner. Rök inte mer än du normalt skulle eller inhalera dem på olika sätt. Det här hjälper dig att komma igång på din avslutande resa.

Hitta support via olika onlinebaserade forum och samhällen. Massor av webbplatser finns där ute som ägnas åt att hjälpa människor att sluta röka. Lär dig vilka tillvägagångssätt som har fungerat bra för andra. Det kan hjälpa till att modellera din egen efter dessa metoder. Andra ex-rökare förstår dina utmaningar och de känslomässiga problem som ibland blir i vägen för att sluta röka.

Tips! När du börjar med din strävan att sluta röka, börja en lista med tips, trick och tekniker som kommer att hjälpa dig med. Detta kan vara ditt bästa verktyg för framgång, om det används till din fördel.

Inse att du kommer att uppleva stresssteg, så gör en specifik plan för att motverka detta. De flesta som röker kommer att tända när de är stressade. När du har en konkret plan är det mycket lättare att undvika att röka. Det är klokt att ha mer än bara en idé om din första idé inte verkar vara tillräckligt med hjälp.

Håll dig fri från platser eller saker som du normalt associerar med att röka. Om du hade morgonkaffe och en cigarett eller gick till happy hour och rökt, ändra din rutin. Att byta saker uppåt, som att hålla sig borta från barer, kommer att göra det enklare att undvika att ge efter för dina begär.

Tänk inte på att sluta röka som att ge upp något. Tänk på det som att få något. Detta hjälper dig att få motivation och öka uthållighet mot dina mål. Sätt värdet av att sluta i dina sevärdheter och föreställ dig ditt liv utan att röka hela tiden. Du kommer att hitta dina motivationer och ha all anledning att sluta omedelbart.

TIPS! Byt sötnos med färska råvaror för att förhindra att du går ner i vikt när du slutar röka. Oavsett vilken vikt du får kommer sannolikt att minimeras som ett resultat.

Nu när du har läst igenom tipsen ovan hoppas du bättre vad du ska göra så att du kan sluta röka. Det kan finnas dagar som du känner dig frestad att röka men med rätt tekniker och stöd, kan du göra det genom att ta det en dag i taget.Source link