Utmärkt råd som hjälper dig att sluta röka idag!


Att sluta röka ses ofta som en fråga om att kyla kalkon och kasta dina cigaretter i papperskorgen. Medan dessa saker kan hjälpa dig att sluta, behöver det inte vara så svårt. Det finns många olika tekniker som kan hjälpa dig att sluta röka för gott.

Sluta röka gradvis. Att sluta kall kalkon kanske inte lyckas. Det finns en stor chans att du kommer att misslyckas om du använder den här metoden. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande är det bättre att använda terapi, nikotinersättningsprodukter, mediciner eller en kombination av dessa metoder. Dessa saker kommer att minska svårighetsgraden av dina initiala abstinenssymptom, vilket gör det lättare för dig att sluta röka.

TIPS! Sluta röka så enkelt som möjligt. Försök aldrig att sluta kalla kalkon.

Låt din familj och vänner veta om du planerar att sluta röka. När du delar informationen med dem som är närmast dig kan de hjälpa dig att fortsätta fokusera på att sluta. En stödjande grupp av nära och kära kan ge dig det tryck du behöver hålla fast vid dina planer för att sluta.

Rökning är en stegvis process som bör göras dag för dag. Fokusera på att komma igenom bara en dag utan att röka. Med en kortare tidsram blir det en enklare mental och fysisk uppgift. Det finns inget fel med att ställa upp långsiktiga mål, men bli bekväm med det dagliga engagemanget för att röka först.

För att undvika att uppleva viktökning efter att du slutat röka, äta en hälsosam kost fylld med frukt och grönsaker. Detta kan hjälpa till att undvika, eller åtminstone minimera, viktökning som ofta är förknippad med rökningstopp. Din kropp kommer sannolikt att kräva mat när du slutar röka, så låta dig snacka med hälsosam behandling för att hålla ditt sinne och kropp i toppform.

TIPS! Försök med hypnos för att hjälpa dig sluta röka. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör.

Det första steget i något program för att sluta röka är att göra ett åtagande att se det igenom. Genom att ha en positiv utsikt är du mer sannolikt att lyckas. När du känner för att ge upp, tänk på vad du gjorde uppe i början.

När du försöker sluta röka, låt dig själv få en belöning varje gång du når ett mål. Till exempel, när du uppnår din första rökfria vecka, ta dig ut på en film. En gång i månaden har gått, gå ut till middag på en ny restaurang. Detta kommer att bidra till att öka motivationen för din belöning för att eliminera rökning från dina tankar.

Älskade

TIPS! Du bör behandla sluta röka dag för dag. Det är en stor process att sluta röka.

Sluta röka inte bara för din hälsa utan också för hälsan hos alla runt omkring dig. Secondhand rök kan orsaka olika farliga hälsoförhållanden och sjukdomar som cancer. Genom att minska den rök som du genererar med dina cigaretter, minskar du den mängd begagnad rök som du har utsatt dina nära och kära för. Att sluta kommer inte bara att förbättra din egen hälsa, men det kan också hjälpa dina nära och kära att bli friskare.

Nu när du har läst den här artikeln borde du veta hur man slutar röka. Om du har bestämt dig för att sluta, måste du förvänta dig att du kommer att uppleva några pangs och längtan. Du kommer emellertid lättare att motstå dessa känslor om du följer noggrant de råd som ges här.Source link