Undvik att röka med dessa effektiva och enkla tips


Många människor planerar att sluta röka, men få lyckas faktiskt. Använd tipsen du har läst här för att sluta röka snabbt. Applicera allt som du permanent slutar röka vana.

Försök ändra din kostvanor genom att äta mer grönsaker i frukt och grönsaker istället för söta snacks när du slutar röka. Detta kommer att öka din hälsa genom att njuta av hälsosam produktion samtidigt som du stoppar viktökning.

Se till att du tar processen en dag då. Att sluta är inte en binär sak; det utvecklas under en lång tid. Försök att inte tänka på nästa år, eller till och med nästa månad. Fokusera på att komma igenom den här dagen. Från tid till gång påminner du också om att om du kan komma igenom i dag blir det mycket lättare att komma igenom i morgon.

Om du inte har kunnat sluta röka med viljestyrka, få lite extra hjälp via produkter som nikotinplåster eller tuggummi.

Ersättningsbehandling

Du kanske vill tänka på att försöka använda nikotinbyte. Nikotinuttag kan leda dig att känna rastlös, rastlös, frustrerad eller deprimerad. Cravings kan vara mycket kraftfulla. Det kan hända att nikotinersättningsterapi hjälper till att minska dessa känslor med hjälp av nikotinutbytesbehandling. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. därför.

När du försöker sluta röka, borde du göra vänner och familj medvetna om dina planerade förändringar. Detta kan hjälpa dig att skapa en supportgrupp för att underlätta processen. Detta kan vara den extra motivationen du behöver för att hålla koll på att sluta röka.

Tips! Berätta för dina kära att du vill sluta röka. Om du låter de omkring dig veta om din avsikt att sluta, kommer de att kunna motivera dig och hålla dig borta från någon frestelse.

Det första steget i ett program för att sluta röka är att göra ansträngningen innan du räknar ut hur du kommer att gå om att göra det. De flesta människor som slutar gör det för att de ger upp eller håller sig i brist på viljestyrka. Du kan stärka din beslutsamhet genom att påminna dig själv ständigt av orsakerna som gör det viktigt att du vill sluta röka i början.

Tala med din läkare om du är seriös om att sluta röka. Din läkare kan ha ytterligare resurser för att sluta röka som du inte hade.

För att undvika nikotinbehov, hitta hälsosamma sätt att hantera den resulterande stressen. Du kan tycka att det är bra att träna under den svåraste delen av dagen, massage eller behandla dig själv till ett spa-besök när dina önskemål är i topp. När du har stillestånd, omger dig med trevliga distraktioner, böcker och spel eller spelar ett spel som är nytt för dig.

För att sluta röka, bör du sträva efter att skapa en egen lista över hur du kan sluta . Att ta tid att tänka och anpassa din lista utifrån din personlighet är en bra metod att sluta. Vad som fungerar för någon annan kanske inte fungerar för dig. Identifiera strategier som kommer att fungera för dig. Det här är lätt att bestämma genom att skriva en egen lista.

TIPS! Notera alla de metoder du planerar att använda för att sluta röka. Anpassa denna lista till ditt liv och dina behov, för att sluta effektivt.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp när du försöker sluta röka. Tänk på hur ditt liv du slutat röka. Tänk på att andan inte luktar så illa, dina tänder kommer att se vitare ut, och ditt hem kommer att vara fullt av friskhet och renhet. Medan många människor svarar på negativ förstärkning kan det vara en enorm fördel att överväga fördelarna med att sluta med.

Klipp tillbaka på hur mycket du slutar. Detta är ett bra sätt att underlätta processen för att eliminera rökning. Försök vänta minst en timme innan du röker din första morgoncigarett. Du kan också försöka bara röka en halv cigarett åt gången för att minska din rökning.

De flesta tidigare rökare var tvungna att prova mer än en gång innan de lyckades sluta på sitt första försök. Stanna bara och arbeta nästa dag när du kommer dit. Om du återkommer måste du omedelbart ställa in ett nytt slutdatum. Varje gång lära dig vad som gick fel och sträva efter att sluta längre nästa gång.

Om du är överväldigad av trangen att röka, försök använda fördröjningstaktiken. Berätta för dig själv att du väntar 10 minuter och sedan hitta ett sätt att distrahera dig själv för den tidsperioden. Vanligtvis, efter de 10 minuterna har gått, kommer varje begär att ha gått bort. Om du inte ser de resultat du letar efter direkt bör du fortsätta försöka.

Tips! Du bör försöka fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en cigarett. Berätta för dig själv att du ska vänta 10 minuter för att se hur du kommer att känna, försök sedan distrahera dig själv, för att du i allmänhet hittar 10 minuter är en bra tidsram för begäret att passera.

Om du rökt, var noga med att rengöra huset, ge det en fullständig rengöring när du har slutat. Tvätta och tvätta allt i ditt hus, schampo eller byt ut din matta, draperi och gardiner också. På detta sätt, och en rökig lukt kommer inte hälsa på dig när du kommer in i ditt hem.

För att hålla dig motiverad, kom alltid ihåg din familj och de som skulle bli drabbade på en stor väg om din hälsa minskade väsentligt på grund av denna mycket farliga vana . Statistiken säger att en av fem dödsfall i Amerika är knuten till rökning cigaretter. Låt inte dig själv bli ett nummer!

De första dagarna av något slutförtande försök kommer säkert att vara det svåraste. De första 48 timmarna är när kroppen rysar sig helt av all nikotin som den har hållit på. När du har eliminerat nikotin från din kropp kommer du att uppleva huvudsakligen psykologiska begär. Medan det fortfarande är svårt blir det lättare att motstå uppmaningen att hämta en cigarett.

Ett bra sätt att sluta röka är nikotinersättningsterapi. Nikotinavdrag orsakar flera obehagliga psykiska symptom, inklusive rastlöshet, irritabilitet, depression och frustration. Cravings som dessa är distraherande och överväldigande. Du kan hjälpa till att lindra dessa känslor genom att använda nikotinutbytesbehandling. Rökare som använder nikotingummi, fläckar eller pastiller som ett hjälpmedel för att försöka sluta dubbla chanserna för att lyckas. Undvik nikotinutbyten som pastiller eller tuggummi om du fortfarande röker.

TIPS! Överväg att använda en nikotinbyte av terapi. Nikotinuttag kan leda till att du känner dig rastlös, irriterad, frustrerad eller deprimerad.

Efter att ha läst ovanstående artikel borde du känna dig optimistisk om hur du kan sluta röka för att leva hälsosammare under många år framöver. Gör vad som krävs för att sluta röka idag och leva rökfritt under resten av ditt liv!

Många människor skulle vilja förstå Array, men de vet inte alltid hur de ska gå om det. Lyckligtvis har du hittat en artikel som har bra information för att komma igång. Allt du behöver göra är att använda artikelns tips.Source link