Titta här för att sluta röka råd som fungerar bra!


Många människor vet inte hur man faktiskt försöker sluta röka, men många av dem förstår inte hur man gör det. Som med allting i livet, desto mer utbildade handlar du om att sluta, desto lättare blir det. Rådgivningen som ingår i denna artikel kommer att göra det möjligt för alla att vara vana.

Du måste göra din rökning avstängning så mycket som möjligt. Försök inte att sluta kalla kalkon. Det finns en stor chans att detta kommer att misslyckas för dig. Nikotin är så beroendeframkallande att en metod som terapi, så metoder för nikotinersättningsterapi kan hjälpa dig att skämma bort dig själv. Detta ökar din sannolikhet att sluta.

Låt din familj och vänner veta om du vill sluta röka. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kan göra saker för att hjälpa dig att hålla motivationen och behålla frestelsen. Det här kan eventuellt vara det extra tryck som du behöver hålla dig på spår med din avslutningsplan.

Tips! För att bli mer framgångsrik när du slutar röka, försök skriva nackdelarna och proffsen att sluta. Att lägga saker på papper kan ha en djupgående effekt på din mentala uppfattning.

Gör en lista och specificera alla metoder du kan använda för att uppnå detta höga mål. Varje person gör saker. Det är viktigt att hitta en formel som är hanterbar och bekväm. Skapa din egen personliga lista gör det här.

Försök ändra din kostvanor genom att äta hälsosamt för att bekämpa vilken vikt som helst som resulterar i att du slutar röka. Detta kommer att hjälpa till att balansera din vikt vid denna avgörande tid.

Om du tycker att det är för skrämmande att sluta röka kallkalkon, få lite extra hjälp via produkter som nikotinplåster eller tuggummi.

Tips! Hypnos är värt att prova för dem som söker ett sätt att sluta röka. Många har slutat genom att gå till en licensierad hypnotisör, och det kan också fungera för dig.

Det bästa du kan få för att sluta röka är bara att sluta. Att stoppa är det enda sättet att verkligen sluta. Avsluta kallt kalkon-stopp helt och låt inte dig själv röka igen. Denna metod kan tyckas vara extremt svår. Det har visat sig vara det mest effektiva på lång sikt.

Sätt den listan någonstans där du kommer att kunna se den varje dag. Detta kan motivera dig motiverad under svaghetstiden.

Håll din motivation att sluta röka i ditt sinne hela tiden. Du kan lägga motivationsmeddelanden på ditt kontor eller ha ett smycke som påminner dig om din kamp.

Tips! Berätta för din familj och vänner om du planerar att sluta röka. Att informera dina älskade av dina planer kommer att ge dem möjlighet att hjälpa dig med din resa.

Hitta support via olika onlineformulär och meddelandekort. Det finns några webbplatser som ägnas åt att hjälpa människor att sluta röka. Det kan vara till hjälp för dig att jämföra dina strategier med andra människor.

Det är enkelt att berätta för dig själv när du verkligen vill att en annan inte kommer att skada dig, men det kan ångra allt ditt engagemang och hårt arbete, vilket raderar allt ditt hårda arbete. Håll dina mål och motivation i åtanke så att "bara en" får inte ge in och röka en cigarett.

När du slutat röka, blir det lättare att träna, eftersom din lungkapacitet förbättras direkt. Att hålla aktiva hjälper dig också att hålla sig i vikt. Endorfiner som ökar produktionen kommer också att öka ditt humör och hjälpa dig att minska svårighetsgraden av abstinenssymptom.

TIPS! Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka. Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive vissa antidepressiva läkemedel, som kan göra processen att sluta tolerera mer.

När du vill röka ganska, närma den som en positiv sak du gör själv istället för något du behöver uthärda. Tänk på hur det kommer att förändra ditt liv, och hur misslyckande att sluta kommer att påverka din hälsa på lång sikt. Detta håller dig motiverad och motiveringen att sparka vanan omedelbart.

Ät mycket frukt, frön, nötter och frukt medan du slutar röka. Att äta mat som är lågt i kalorier och hälsosam mat hjälper människor att sluta röka av många skäl. För att ha denna mat att ockupera din mun och händer kan ersätta rökning rörelsen du ofta kommer att göra. Att äta dessa livsmedel regelbundet kan också minimera viktökning efter att du slutat röka. Näringsämnena kommer också att hjälpa dig att känna under uttagsperioden.

Du kan njuta av en vanlig träningstid. Om din kropp skadar skadorna genom att röka, börjar du se bättre träning och energi när du tränar. När du blir mer passform, kommer du att vilja ha cigaretterna mindre och mindre.

TIPS! Försök med nikotinbytesprodukter som erbjuds. Många känner sig deprimerad, frustrerad eller rastlös när de drar sig från nikotin.

Ta flera minuter för att tänka på att du ska överväga varför du vill sluta röka. Skriv ner dem och håll papperet med dig i din plånbok eller på fickan. När du känner trängsel att röka, hänvisa till det här papperet och titta på orsakerna till att du ville sluta.

Försök med en annan vice än att röka som du kan använda för att irritera människor som buggar dig om att röka. annars kommer inte alltid den bästa vägen.

Skapa ett slags belöningssystem för dig själv incitament att sluta röka cigaretter. Du kommer att spendera mycket mindre pengar när du inte längre behöver köpa cigaretter. Den här påtagliga fördelen med att inte röka kan motivera dig att följa en bra motivator för att hålla fast vid det.

Tips! En av nycklarna för att sluta för gott undviker de saker som får dig att röka. Du kan associera rökning med körning eller läsning.

Nu när du har läst den här artikeln borde du vara mer medveten om fördelarna och de bästa metoderna för att sluta röka. Så snart du lär dig vad som fungerar och vad som inte fungerar, blir det lätt att sluta röka. Använd informationen som presenteras här, och du kommer ha kunskap om hur du avslutar i kort ordning.

Goda informationskällor är avgörande för vilken typ av lärande som helst. Tidspenderad studie är väsentlig när det gäller ämnet Array. Använd dessa tips för att lyckas.Source link