Tips, tricks och tekniker för att sluta röka för gott


Din familj vill inte att du ska röka. Din läkare uppmanar dig förmodligen också. Även ditt försäkringsbolag är villigt att ge dig en rabatt om du slutar. Vad hindrar dig? Tiden är här, så fortsätt läsa för tips som hjälper dig att sluta röka.

För att lyckas med ditt mål att sluta röka, bör du göra det så enkelt med en metod som du eventuellt kan. Att försöka sluta med att gå kallt kalkon är aldrig en bra idé. Om du försöker det så är det 95% chans att du kommer att misslyckas. Nikotin är mycket beroendeframkallande, så försök använda medicin, terapi eller en plåster. Detta ökar sannolikheten för att du slutar bra.

Supportgrupp

Leta efter en supportgrupp som hjälper dig att sluta röka. De bästa grupperna har en blandning av nya quitters, och människor som har slutat ett tag. När du är om människor som går igenom samma saker du är, kan de hjälpa dig med de fysiska och känslomässiga utmaningarna i samband med att du slutar. Den här supportgruppen kan ge dig nytta av deras erfarenhet, vad som är bra att sluta göra. Du är säker på att hitta några supportgrupper i ditt område. De kan mötas i en kyrka, ett communitycenter eller en skola efter timmar.

Det är viktigt att närma sig din resa genom att fokusera på en enda dag i taget. Avsluta är en process. Oroa dig inte med nästa månad eller nästa år. Håll bara ditt sinne och kropp i nuet och ta det hela dagen när du försöker bli av med dina nikotinvanor i nu och nu. Detta kommer att förändra framtida resultat.

Tips! För att sluta röka mer tolerabel, ta bara ett steg i taget. Ta en dag i taget när du slutar röka.

Att ta saker långsamt kan hjälpa dig att sluta röka. Tänk inte på att sluta för alltid; istället fokusera på idag. Ibland när du tror att dina mål inte är så långt borta, blir du mer mentalt och fysiskt förberedd. Långsiktiga mål kommer när du har slutat ett tag och har bättre förmåga att hantera den dagliga mallen.

Att komma i form hjälper dig att sparka habi, t ​​genom att distrahera dig från begär och återställa din hälsa. Övning kommer också att hjälpa dig att lindra stress. Om du inte tränar regelbundet, kan du börja långsamt genom att gå regelbundet. Innan du börjar något träningsprogram, bör du först kontakta din läkare.

När du känner att du behöver röka, försök fördröjningstaktiken. Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Annars tillåter du ytterligare en tio minuters fördröjning.

TIPS! Koncentrera dig på att äta grönsaker och frukter snarare än godis för att undvika att få den vikt som vanligtvis uppstår när någon slutar röka. Detta kommer att hjälpa till med att hålla viktökning.

För att undvika nikotinbehov, försök att hantera din stress på andra sätt. Du kan upptäcka att några effektiva alternativ är att träna, hålla journaler eller behandla dig själv till ett spabesök när dina önskemål är i topp. Om du har fritid, distrahera dig själv med hobbyer du gillar och människor du älskar.

Skulle byte märken hjälpa dig i ditt mål? Överväg att byta till ett märke av cigaretter som du inte bryr dig om. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller ändra på hur du inhalerar dem. Det här är en metod som underlättar dig att sluta röka.

Om du inte lyckas med ditt första avslutningsförsök, bli inte nedtonad. Även människor som har de bästa intentionerna och planeringen kan sluta röka i framtiden. Hitta dina svagheter och skapa solida säkerhetskopieringsplaner för att hålla dem från att spåra dig igen. Försök, försök igen och du kommer att lyckas längs vägen.

TIPS! Dina älskade kommer nästan säkert att stödja din önskan att sparka en dålig vana och gå vidare med en hälsosammare livsstil. Det är avgörande att människorna närmast dig erbjuder stöd, inte kritik eller dom.

Eliminera påminnelser om dig själv som rökare, om möjligt. Bli av med askar och tändare som du kan ha runt ditt hem. Avlägsna stanken av rök i ditt hus genom att rengöra alla kläder som innehåller röklukten. Detta kan hjälpa till att minska dina begär, för att eliminera rökning från din behandling.

Du kan nu känna sig bättre beredd att börja sparka denna vana. Att avsluta kommer att göra dig friskare, lyckligare och förlänga ditt liv med många år. Tacka din familj genom att använda de pengar du sparar för att göra något speciellt för dem. De stödde dig genom dina försök, så de förtjänar det!Source link