Tips, råd och idéer för att sluta röka


Dina älskade har bett dig att sluta röka. Din läkare är troligen påtryckande att du slutar röka också. Ditt försäkringsbolag kan till och med chimes genom att erbjuda dig en sluta rabatt rabatt. Det är dags att sluta, så använd följande tips för att hjälpa dig att ge upp vanan.

Att skriva ner det kan ändra hela din mentala uppfattning. Detta kan hjälpa dig att hålla dig motiverad, och det kan vara lättare eftersom du kanske är mer fokuserad att se den genom.

Innan du börjar planera att sluta röka, skapa en personlig lista över steg du kan ta för att sluta. Att skapa en personlig, slutgiltig rökningslista bidrar till att öka sannolikheten för att du kommer att kunna avsluta med framgång. Alla människor har olika sätt att få sina uppgifter uppnådda. Det är mycket viktigt att du specifikt räknar ut vilka sätt som fungerar bäst för dig. Det är meningen med att göra en personlig lista.

TIPS! När du bestämmer dig för att sluta röka en gång för alla, gör en lista fylld med användbara tips och sluta strategier. Att ta tid att tänka och anpassa din lista utifrån din personlighet är en bra metod att sluta.

Dessa människor kommer att erbjuda dig vägledning, support och vägledning för att sluta. Supportgrupper finns på många ställen, gemenskapskollegier, så ta tid att undersöka vad som är tillgängligt för dig.

Hypnos kan vara något du borde försöka för dem som letar efter ett sätt att sluta röka. Många har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör. Den professionella kan komma in i dig och ge dig sedan positiva affirmationer. När du äntligen vaknar kan cigaretter vara mindre tilltalande, vilket innebär att du är så mycket närmare att sluta för gott.

Om du vill sluta röka för alltid, ta saker en dag åt gången. Fokusera på att komma igenom bara en dag snarare än för resten av ditt liv. Du kan alltid ha mer långsiktiga mål när du känner dig bekväm med engagemanget att sluta.

När du vill bli rökare, försök att använda en fördröjning taktik. Vänta 10 minuter medan du distraherar dig själv under tiden, och du kommer vanligtvis att hitta begäret har gått. Om du inte gör det, fortsätt försök med den här metoden.

Om din kalla turkey-ansträngning för att sluta röka misslyckades, prova några av de nikotinbytesprodukter som tandkött eller fläckar.

Till exempel, om dina utlösare inkluderar rökning under körning, Det är viktigt att justera hur du gör sådana saker, försök hitta alternativ till cigaretten för att ersätta dem. Försök hitta något att tänka på av distraktion som kommer att fungera som en ersättare.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det igenom. De flesta misslyckas för att de ger upp eller är i brist på viljestyrka. Du kan förbli engagerad genom att tänka på orsakerna till varför du ville sluta röka i början.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka om du inte kan göra det själv. Receptbelagda läkemedel kan vara biljetten för att hjälpa dig. Din läkare kan också rikta dig mot andra alternativa terapier, såväl som mot stödgrupper och andra informationskällor.

Sluta röka

Secondhand rök kan leda till allvarlig allvarlig hälsa hos dig som står i konstant kontakt med det . Om du slutar röka, minskar du dina käraas exponering för detta farliga ämne, du hjälper också människorna runt dig. Att sluta röka nu kommer att göra dig och dina nära och kära.

En strategi för att hjälpa dig att sluta röka är att byta till ett märke av cigaretter. Överväg att röka ett märke av cigaretter som du inte bryr dig om. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller ändra hur du har valt att köpa lätta cigaretter. Detta kommer att få dig i ditt försök att sluta.

Om du helt enkelt inte kan sluta röka rakt ut, använd nikotin tandkött eller hudfläckar. Du kan köpa dessa produkter i disken. De tillåter dig att få din dagliga dos av nikotin och arbeta för att bli av med denna vana utan att drabbas av abstinenssymptom.

TIPS! Vissa människor tycker inte om tanken på att sluta kall kalkon, så ge nikotinersättningsterapi ett försök. Dessa mediciner, varav många finns tillgängliga i disken, håller nivån på nikotin i systemet stabilt när du arbetar med att inte röka.

Motivation och positiv attityd är viktiga punkter när du försöker sluta röka. Tänk positivt på förbättringen i ditt liv du slutade röka. Din andedräkt blir mycket bättre, din hälsa kommer att förbättras, och din andedräkt gör dig mycket mer kissbar. Medan man vet att farorna med att röka kan skrämma lite för att sätta tobaken ner, kan en positiv outlook också vara mycket kraftfull.

Du måste leta efter sätt att alltid ha din motivation. Du kan lägga motivationsmeddelanden på ditt kontor eller ha på dig smycken som påminner dig om din kamp.

Du kan nu känna dig bättre beredd att börja sparka den här vanan. Din livskvalitet kommer att förbättras omedelbart när du inte längre röker. När du kommer över det värsta avbrottet och kan se ljuset, fira du! Du förtjänar det!

När du slutar röka, måste du undvika de utlösare som du alltid förknippas med att röka. Ett par exempel är som om du röker efter att du äter en måltid eller när du kör din bil. Du måste identifiera dessa triggers och ändra hur du svarar på dem så att du inte automatiskt börjar röka. Hitta något annat att distrahera dig under dessa tider.

Många människor är inte säkra på var de kan lära sig om Array. Tack och lov har denna del gett dig information som hjälper dig att göra det. Nu kan du lägga de olika sakerna som har gått härifrån till bra användning.Source link