Tips om hur man hanterar att ge upp rökning


Att sluta röka ger en mängd fördelar ekonomiskt, fysiskt och emotionellt. Håll dessa knep och tips för att hjälpa dig att sluta. Använd dessa tips när du behöver tills du äntligen lyckas sluta bra.

Gör en lista över fördelarna med att sluta och nackdelarna att besluta att sluta. Detta hjälper till att öka oddsen för att framgångsrikt och permanent sparka din rökning vana. Att skriva ut fördelarna kan bidra till att belysa fördelarna med den åtgärd du tar. När du tänker på din lista kan den göra din motivation starkare och hålla fokus på fördelarna med att stanna rökfritt.

Tips! Förstå att sluta röka kommer att ta lång tid att materialisera. Kom ihåg att sluta kommer alltid att vara en process, och det sker vanligtvis inte över natten.

Om traditionella metoder inte har fungerat, överväga hypnos. Många individer har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör. Hypnotisten kommer att inducera en djup trance, och sedan upprepa positiva affirmationer som kommer att inlämna sig i ditt sinne. När transen är trasig kan du konstatera att cigaretter håller lite överklagande, vilket gör dig ännu närmare ditt mål att sluta.

Kom bara igenom en dag om du försöker sluta röka. Kom ihåg att sluta kommer alltid att vara en process, och det sker vanligtvis inte över natten. Oroa dig inte med nästa månad eller nästa år. Spendera inte din tid att oroa dig för imorgon fokusera på att undvika cigaretter en dag i taget.

10 minuter

TIPS! Om du försöker sluta röka, låt dina vänner och familj veta. Bara genom att låta dem veta vad du försöker göra, kommer de att kunna vara ett supportteam för dig och hjälpa dig att hålla dig motiverad och slåss frestelser.

När du känner en överväldigande önskan att röka, använd fördröjning taktiken. Berätta för dig själv att du väntar 10 minuter och sedan hitta ett sätt att distrahera dig själv för den tidsperioden. Vanligtvis, efter de 10 minuterna har gått, kommer varje begär att ha gått bort. Om begäret inte har passerat, upprepa det första steget igen.

Se till att du har en stark supportgrupp av vänner och familjemedlemmar när du bestämmer dig för att sluta röka. Var tydlig att du behöver deras oöverträffade stöd och uppmuntran, och att något mindre kan negativt påverka dina ansträngningar. Låt dem veta att i början av processen kommer du förmodligen inte att vara i bästa humör och att dina tankeprocesser kan vara avstängda. Det är inte lätt att sluta röka, och du bör vara säker på att du har dina käras stöd under denna process.

Tala med din läkare om du planerar att sluta röka. Din läkare kan ha resurser för att sluta att du kanske inte har. Dessutom kan din läkare också bestämt sig för att skriva ett recept för ett läkemedelsavbrott.

TIPS! Få en god natts sömn varje natt om du försöker sluta röka. Massor av människor tycker att om de stannar upp sent, är de mer benägna att kräva cigaretter.

Ett av de sätt som kan hjälpa dig att sluta röka är att byta till ett annat märke av cigaretter. Välj ett nytt varumärke som du inte tycker om. Välj det nästaste varumärket du känner. Rök inte mer än du normalt skulle eller andas dem annorlunda. Detta kommer att hjälpa dig på väg att sluta röka.

Du är noga medveten om de många sätten att sluta röka kan vara till stor nytta för dig. Medan du vet varför du vill sluta är en bra start, vet du hur mycket viktigare är, så kom ihåg de tips du har läst här för att hjälpa dig att lyckas. Applicera dessa tips när du känner att din motivation behöver en boost eller när du har ett begär. Du kommer att känna de positiva effekterna av dina ansträngningar snart!Source link