Sluta röka och få din hälsa tillbaka med dessa enkla tips


Många har problem med att sluta röka trots de negativa effekterna. Om du är en av dem, har den här artikeln information som hjälper dig att hitta din väg till frihet. Applicera dessa tips så att du kan komma på vägen för att sluta röka.

Att lägga ner någonting ner i skrivning kan få en djupgående effekt på hela ditt perspektiv. Det kan hålla dig fokuserad på ditt mål, eventuellt sluta lite lättare.

För att bli mer framgångsrik när du slutar röka, försök skriva nackdelarna och proffsen att sluta. Att skriva något ner kan förändra hela ditt mentala perspektiv. Inte bara kan du hitta motivation för att fortsätta din resa på detta sätt, men din resa kan bli lättare eftersom du kan koncentrera dig mer.

Dessa människor kan bli dina vänner och klara tips. Supportgrupper kan ofta hittas på din lokala kyrka, rekreationscenter eller kyrkor lokalt.

Hypnos har visat sig vara ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. Många individer har slutat röka med en licensierad hypnotisör. Den professionella kan sätta dig och ge dig positiva bekräftelser som stannar inbäddade i ditt sinne. När du vaknar kanske du inte är lika intresserad av cigaretter som du var tidigare, vilket innebär att du är så mycket närmare att sluta bra.

Se till att du kommer ihåg att ta processen ett steg åt gången. Att ge upp nikotin är en lång process. Bara fokusera på idag, bara bli av med rökning vana på kort sikt.

Sluta röka så enkelt som möjligt. Försök inte sluta utan att ha en coping plan på plats. Om du försöker det så är det 95% chans att du kommer att misslyckas. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande är det viktigt att använda en metod som innehåller recept eller nikotinplåster eller tuggummi. Användning av dessa behandlingar hjälper dig att undvika abstinenssymptom så att du lättare kan sluta röka för gott.

TIPS! Sluta röka så fort du kan. Att sluta kallt kalkon kanske inte lyckas.

Låt din familj och vänner veta om du vill sluta röka. När du förmedlar människorna runt dig med denna information kan de hjälpa dig att fortsätta fokusera på att sluta. Det här kan vara det extra du får på rätt väg mot din rökningstoppning.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden . Om du inte har passerat, upprepa det steget så många gånger som nödvändigt.

Om du tenderar att röka medan du kör eller dricker, är det viktigt att justera hur du gör sådana saker, så att du Dra inte automatiskt ut en cigarett utan vana. Försök hitta någonting för att tänka på distraktion som kommer att fungera som ersättare.

När du känner viljan att röka, försök att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt. Ta en kort promenad innan du ger dig tillåtelse att röka, eller avsluta ett glas vatten. När du håller ut för den extra lilla tiden kan du kanske upptäcka att du lyckas besegra begäret trots allt. Du kan bestämma dig för att inte röka den alls.

TIPS! När du känner dig för en cigarett, sätt en viss tid att du får vänta dig. Ta en lång promenad eller titta på ett tv-program för att få ditt sinne av att röka.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det igenom. De flesta som slutade gör det på grund av en negativ tankeprocess. Du kan förbli engagerad genom att tänka på orsakerna du ville sluta börja med.

Secondhand Smoke

Secondhand rök kan leda till många stora hälsokomplikationer. När du slutat för din egen hälsa, kommer dina nära och kära inte längre att utsättas för farorna. Avsluta kommer att göra dig och dina nära och kära.

Skapa en lista med idéer om hur sluta röka kan uppnås. Ta dig tid att skapa en lista med idéer som passar din egen livsstil och vanor. Alla kommer att hitta de tekniker som fungerar bäst för dem. Det är mycket viktigt att du specifikt räknar ut vilka sätt som fungerar bäst för dig. Att göra din egen lista kommer att uppnå detta.

TIPS! Notera alla de metoder du planerar att använda för att sluta röka. Att ta sig tid att sätta sig ner och anpassa din egen lista till din egen personlighet är en utmärkt metod att sluta.

Minska antalet cigaretter som du röker lite varje dag. Detta kan börja det första steget för att nå ditt mål att sluta vana helt och hållet. Försök vänta minst en timme efter att ha vaknat innan du har din första morgoncigarett. Du kan röka hälften av en cigarett snarare än en hel en för att minska rökning.

Du måste hitta sätt att få din beslutsamhet och motivation att sluta röka högt. Detta kan uppnås genom att posta motiverande ord på ditt kontor eller ha på sig ett armband som symboliserar dina intentioner.

Håll dig borta från platser eller symtom som du normalt associerar med att röka.

För att sluta röka mer tolerabel, ta bara ett steg åt gången. Håll ditt fokus på att komma igenom idag utan en cigarett, snarare än att tänka på att sluta för alltid. En kort tidslinje kan hjälpa dig att hålla koll i stället för att oroa dig för vad som kommer nästa. Kom ihåg att du kan ställa dig själv långsiktiga mål som ditt engagemang för att sluta vinstmarken.

Tips! Som med andra missbruk, närma dig varje dag utan en cigarett som en liten seger. Ta din resa dag för dag och fokusera på ögonblicket istället för framtiden.

Det är enkelt att berätta för dig själv när du verkligen vill att en annan inte kommer att skada dig, men det kan ångra allt ditt engagemang och hårt arbete , och det är verkligen inte värt det på lång sikt. Fortsätt att berätta för dig själv om att du gör mycket skada.

De första dagarna av något slutförtande försök kommer säkert att vara det svåraste. De första två dagarna utan rökning är när kroppen rysar sig helt av all nikotin som den har hållit på. När de fysiska begären har gått, kommer du att uppleva huvudsakligen psykologiska begär. Det kommer fortfarande vara svårt, men de kommer att bli mycket mindre hotande.

Använda dessa förslag bör ge dig en utmärkt start på att eliminera cigaretter från ditt liv. Du kommer att känna dig mer värdig om ditt liv är fria från tobaksberoende. Ge dig själv en chans att befria dig från denna beroendeframkallande vana. När du slutar röka, är ditt dagliga nöje med en hälsosammare kropp och sinne.

Det finns en viss mängd viktökning som ofta är resultatet av att du slutar röka, och att äta frukt och grönsaker istället för sötsaker är en väg att hjälpa till att undvika detta. Detta kommer att hjälpa till med att hålla viktminskningen borta. Tänk på att din kropp kommer att gå genom att dra sig tillbaka, så det kommer att krävas mat som galen.

Om du fortsätter att lära dig om detta kommer du att bli en pro på nolltid. Använd informationen som anges här för att hjälpa dig att förstå, och du kommer att upptäcka att det är lättare än du trodde. Ta saker en dag i taget, och du kommer att uppnå framgång.Source link