Sluta låta din nikotinavgift styra ditt liv – sluta röka med dessa enkla tips


Forskning har visat utan tvekan att nikotin i cigaretter kan vara extremt beroendeframkallande. Det gör det oerhört svårt för vissa människor att sparka huvudorsaken att du fysiskt och psykiskt kommer att kämpa för att sluta röka.

Människor med erfarenhet slutar, stöd och jämn vägledning. Supportgrupper finns på många ställen, samhällskollegor eller kyrkor lokalt.

Att skriva ner en lista med positiva och negativa om att sluta kan hjälpa till att öka din chans att lyckas. Bara genom att skapa listan förstärker du ditt humör. Dina ansträngningar blir enklare på det här sättet, eftersom du kommer att fokusera på ditt mål.

TIPS! Bryt fördelarna med att sluta röka genom att skapa en lista med specifika fördelar och nackdelar. Att skriva något ner kan förändra hela ditt mentala perspektiv.

Berätta själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller kanske måste du först ha ett glas vatten. Om du slutar ge dig i alla fall, kan försena det innebära att du kommer att röka minst en mindre på den aktuella dagen.

Se till att du slutar en dag vid tiden. Klockan kan vara en process. Bara fokusera på idag, bara bli av med rökning vana på kort sikt.

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, det här är det enda sättet du kan få hjälp. Låt dem veta att du kommer vara moody i början, men det kommer att gå och det är inte din avsikt att vara som sådan. Att sluta röka är en riktig utmaning, så det är viktigt att du har stöd från dem som är nära dig vid denna tidpunkt.

Om du absolut måste ha en cigarett med hjälp av stalling taktik. För att hjälpa dig att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt, överväga att ta en promenad eller njuta av lite vatten innan du röker. Detta hjälper dig att minska dina frestelser och flytta ditt fokus någon annanstans. Om du fortfarande väljer att röka, kommer du inte att röka så mycket eftersom din tid kommer att spenderas, gör något annorlunda.

TIPS! Försök att distrahera dig själv när du planerar att röka en cigarett. Tvinga dig själv att slutföra något annat jobb, innan du kan få en cigarett.

Du bör inte försöka axla hela bördan av att röka ensam. Du kan också få en hel del från att gå med i en stödgrupp för personer som försöker sluta röka.

Secondhand Smoking

Secondhand smoke kan påverka hälsokomplikationerna. När du slutat för din egen hälsa, kommer dina nära och kära inte längre att utsättas för farorna. Att sluta röka ger fördelar för dig och alla omkring dig.

Eliminera de utlösare du associerar med rökning cigaretter. Ta inte del av specifika beteenden som kan öka din uppmaning att röka. Försök hitta någonting för att tänka på ämnet.

Tips! När det är dags att sluta röka, var noga med att hålla sig borta från triggarna som får dig att känna dig som en cigarett. Om du alltid brukade röka medan du läser en bok kan du behöva tillfälligt lägga ner din bok tills du har brutit din rökvanor.

Ett bra sätt att börja sluta är att byta cigarettmärken. Välj ett märke som du finner obehagligt. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Det här är en metod som gör det lättare för dig att börja röka.

Sluta röka

Motivation och positiv attityd är viktiga punkter när du försöker sluta röka. Tänk på hur ditt liv du slutar röka. Tänk på att dina tänder kommer att bli ljusare och renare, din andedräkt och kläder kommer att lukta bättre och din bostad kommer inte längre att ha röklök. Även om den negativa inverkan av rökning aldrig ska ignoreras kan det vara en enorm fördel att överväga Fördelarna med att sluta också.

När du slutar röka, ge dig själv belöningar för varje milstolpe du passerar längs vägen. Om du kan gå en hel vecka utan att röka en enda cigarett, belöna dig själv med en ny skjorta eller en filmbiljett. När du går en hel månad, gå till en fancy restaurang du normalt inte går till. Därefter öka din belöning långsamt tills punkten har uppnåtts att du inte tänker på att röka längre.

Tips! Var noga med att belöna dig själv för små milstolpar när du slutar röka. Till exempel, gå till en film när du har slutat röka i en vecka.

De flesta ex-rökare du känner antagligen inte hitta framgång deras första försök. När du bestämmer dig för att sluta röka, försök att förbli rökfri under den längsta tiden som du eventuellt kan. Om du upplever ett bakslag, sätt snabbt ett nytt slutdatum. Försök sluta och kom ihåg att försöka längre varje gång och försök att lära av dina misstag varje gång man uppstår.

Håll dig fri från situationer där du normalt associerar med rökning.

En snabb puff under dessa intensiva begär kanske inte verkar Som en fruktansvärd idé är sanningen att det kommer att förstöra allt det hårda arbetet du har gjort upp till denna punkt. Kom ihåg att även en cigarett kan förvärra dina begär och få dig på den mentala missbruk.

För att undvika att uppleva begär som är relaterade till nikotin, leta efter hälsosammare metoder för att hantera stress. Försök att sammanfalla en resa till gymmet med dina värsta uttagstider. Nya hobbyer är också ett bra sätt att klara av symtomen. Massage kan också vara till stor hjälp. Du kan lägga ditt fokus på ett spel eller en trevlig bok istället för att röka. Till och med ett besök med en bra vän kan tänka på att röka.

Secondhand Smoke

Nu är det dags att sluta röka. Ställ inte in ett slutdatum för någon gång i framtiden, börja idag och skapa planen och säkerhetskopiorna som du behöver vara framgångsrika. Att sluta kan minska risken för att du böjer sig för en eventuellt dödlig sjukdom. Att sluta hindrar också de som omger dig från att inandas i andrahandsrök, eftersom de sannolikt kommer att utsättas för farlig sekundär rök.

Att sluta röka är en av de svårare vanorna att bryta på grund av den högt beroendeframkallande kvaliteten på nikotin i cigaretter. Att stoppa är svårt för många, både emotionellt och fysiskt. Det blir lättare för dig att sluta om du följer de tips du just läste. Genom att kombinera din viljestyrka och denna information kommer du med säkerhet att säga "Jag är en ex-rökare" i den inte så avlägsna framtiden.

Hälsan hos dina nära och kära beror på att du slutar röka. Secondhand rök kan leda till många stora hälsofrågor. När du slutat för din egen hälsa, slutar din familj också andas den begagnad rök som din rökvanor genererar. Inte bara blir du friskare när du slutar röka, men dina nära och kära kommer också att bli friskare.

Många människor är intresserade av Array, men är osäkra på hur man lär sig mer. Denna artikel kan hjälpa till att hoppa påbörja din inlärningserfarenhet. Allt du behöver göra är att använda artikelns tips.Source link