Sluta döda dig med cigaretter – sluta röka med detta praktiska råd


Många människor vill sluta röka, men de tror att det kommer att bli för svårt, eller att de saknar viljestyrka som krävs för att sluta röka helt. Informationen och tipsen i den här artikeln kan hjälpa dig att ta de första stegen för att vara på väg att vara rökfri.

För att öka sannolikheten för att du kommer att lyckas med din önskan att sluta röka, försök att sammanställa en lista på papper av De positiva och negativa konsekvenserna av att sluta. Att lägga saker på papper kan få en djupgående effekt på din mentala uppfattning. Det kan också motivera att gå framåt och kan sluta vara svårare genom att låta dig hålla ögonen på priset.

TIPS! Ett regelbundet träningsprogram hjälper dig i din ansträngning att sluta röka. En bra träning underlättar också mycket stress från din dag.

Om du känner att du absolut måste röka, försök försöksmetoden först. Ställ in uppgifter som du åtar dig att utföra före den cigaretten, inklusive små saker som att gå på en promenad eller göra en juicejuice. Detta hjälper dig att minska dina frestelser och flytta ditt fokus någon annanstans. Genom att använda fördröjningstekniken kan du röka en mindre cigarett om dagen.

Om du är redo att sluta röka, försök hypnos. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott. Hypnotisten placerar dig i ett tillstånd där du är särskilt mottaglig för förslag och lägger in positiva idéer i ditt undermedvetna. Cigaretter är mindre tilltalande när du vaknar, vilket gör dig så mycket närmare att sluta.

Din primärvårdspersonal kan vara en stor resurs om du inte kan sluta röka själv. Receptbelagda läkemedel kan göra att sluta röka lättare att hantera. De är inte för alla, så denna diskussion bör också inkludera din detaljerade medicinska historia. En läkare kan också ge dig information om hotlines, supportgrupper och andra resurser som kan öka sannolikheten för framgång med att sluta.

TIPS! Åtagande är nyckeln till att sluta röka, så kan du begå att aldrig röka igen ? Du måste svara ja på den här frågan innan du börjar sluta. Genom att ha en positiv uppfattning är du mer sannolikt att lyckas.

Vissa människor tycker inte om tanken på att sluta kall kalkon, så ge nikotinersättningsterapi ett försök. Dessa nikotinbyten kommer att hjälpa dig att sluta genom att leverera din kropp med en liten del av läkemedlet för att hjälpa till att stoppa uttag.

Belöna var och en av dina milstolpar när du försöker sluta röka. Till exempel, när du inte har rökt i en vecka, gå ut på bio. När du når en månad utan att röka, gå till en särskild restaurang. Så småningom, när rökning är borttagen från ditt sinne, få en stor behandling.

Du kanske vill röka ett alternativt cigarettmärke när du överväger att sluta vana. Gå med en cigarett som inte smakar väldigt bra. Rök inte en större mängd om du har valt att köpa lätta cigaretter. Detta kan hjälpa dig att sluta röka.

Sluta röka

Sluta röka är en mycket allvarlig utmaning. Att sluta röka är dock inte omöjligt. Det kommer att ta tid, tålamod och viljestyrka. Ju mer kunniga du är desto bättre utrustade kommer du att vara att uppnå ditt mål. Sätt tipsen från den här artikeln till jobbet i ditt liv, och förhoppningsvis sätta stopp för ditt beroende av cigaretter för alltid.Source link