Släpp det som rökning vana idag med dessa effektiva strategier


Många vill sluta, men få gör faktiskt. Den här artikeln kan hjälpa dig att ge dig den motivation du behöver för att slutligen sparka vanan för gott. Sedan kan du använda dem dagligen och sluta en gång för alla.

För att öka dina chanser att bli framgångsrika i dina ansträngningar att sluta röka, överväg att skriva ut en lista med för och nackdelar med att sluta. När du går igenom den taktila erfarenheten och fysiska handlingar skrivs ditt psykologiska perspektiv ofta i processen. Det här kan hjälpa dig att fokusera ditt avslutningsarbete tydligare, samt att identifiera eventuella svagheter i din plan.

TIPS! Gör själv en lista över orsakerna till och anledningarna till att inte sluta röka. När du skriver något ner kan det fungera för att justera din sinnesstämning.

Gör dina försök så hanterbara som möjligt. Att försöka sluta med att gå kallt kalkon är aldrig en bra idé. Genom att göra detta är du nästan säker på att misslyckas. Eftersom nikotin är mycket beroendeframkallande, bör du använda någon typ av terapi, medicinering eller en plåster. Användning av dessa behandlingar hjälper dig att undvika abstinenssymptom, så att du lättare kan sluta röka för gott.

Låt din familj och vänner komma in i hemligheten att du vill sluta röka. Andra som vet om ditt mål kommer både att hålla dig ansvarig och ge dig ett supportsystem. Detta kan vara den extra motivation du behöver för att hålla koll på att sluta röka.

Innan du börjar röka, är det viktigt att du är säker på att du kan vara motiverad och engagerad. Många människor kan inte sluta röka framgångsrikt eftersom de inte är tillräckligt engagerade eller inte närmar sig den rätta tankegången. Du måste bygga beslutsamhet. Du kan göra detta genom att hålla din motivation i åtanke och syn hela tiden.

TIPS! Du måste göra din rökningstopp så enkelt som möjligt. Försök aldrig att sluta med kall kalkon.

Diskutera din önskan att sluta röka med din läkare. Din läkare kan erbjuda dig råd, information och verktyg som du inte kan komma någon annanstans. Han kan också ordinera dig medicin för att hjälpa till att behandla ångest och stress, ta itu med begär eller andra hälsoproblem som uppträder när du slutar.

Älskade

Om du verkligen bryr dig om dina nära och kära, ska du sluta röka så snart som möjligt du kan. Tänk på farorna med begagnad rök och inser att du sätter din familj i risk att bli offer för dessa faror varje dag. Detta borde verkligen motivera dig att sluta. När du slutar röka, minskar du den tid som dina nära och kära utsätts för för farlig sekundär rök. Det betyder att du inte bara kommer sluta göra dig friskare, det kommer att göra dina nära och kära friskare också.

TIPS! När du har fattat beslutet att sluta röka, försök att söka hjälp från en supportgrupp. Det finns stor nytta i nätverk med människor som förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du står inför.

Om du inte kan sluta just nu byter du cigarettmärken. Välj ett märke som har en obehaglig smak. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller ändra på hur du inhalerar dem. Detta kommer att hjälpa dig att komma igång på din avslutande resa.

Framtiden för en hälsosam framtid när du lyckas sluta röka bör göra dig optimistisk. Var noga med att tillämpa de saker du lärde dig här och inte ångra.Source link