Råd om de bästa sätten att sluta röka


Varje rökare vet att de borde sluta. Har du någonsin pratat med någon annan som röker och får dem att prata om hur bra deras cigarett är för dem? En nonsmoker vet inte vad slutar innebära. Folk som brukade röka vet dock hur svårt det är. Läs vidare för deras råd och expertis.

Gör en lista över fördelarna med att sluta och nackdelarna att besluta att sluta. Detta bidrar till att öka oddsen för framgångsrikt och permanent sparkar din rökning vana. Du kommer ihåg dessa skäl och tänka på dem varje gång du vill röka. Det kan också motivera att gå framåt och kan sluta vara svårare genom att låta dig hålla ögonen på priset.

Supportgrupper

Supportgrupper kan vara en bra resurs när du väl bestämt dig för att du är redo att sluta med. Att prata med dina kamrater hjälper dig att hitta nya tekniker för att kämpa begär, ha emotionellt stöd och hitta nya icke-rökare vänner. Dessa individer kan erbjuda stöd, vägledning och bra tips som hjälper dig att sluta. Stödgrupper är universella, som du finner att det finns många människor som slutat röka. Försök leta efter en online, eller på ditt lokala college eller kyrka.

Se till att du går om det ett steg i taget. Det är en långsam process som tar tålamod och beslutsamhet. Slösa inte bort din tid på att tänka på nästa år, nästa månad eller till och med nästa vecka. Håll ditt fokus på att göra det genom en dag i taget, med tanken på att de vanor du skapar eller bryter idag kommer följa dig in i framtiden.

TIPS! Låt dina nära och vänner veta att du vill sluta röka. När du låter folk veta dina planer kan de hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad.

Om du försöker sluta röka, se till att du får gott om sömn. Om du stannar upp sent, kan det öka cigarettbehovet. Dessutom kommer du vara ensam sent på kvällen, vilket ökar din frestelse att röka. Så se till att du får minst åtta timmars sömn varje natt så att din kropp och sinne är välviljade och kunna ta itu med ditt rökavvikande huvud.

För att undvika sprickor under trycket av begär och nikotinuttag, hitta frisk sätt att hantera den resulterande stressen. Försök gå till gymmet, ta upp en helt ny hobby, eller få regelbundna massage när du blir hungrig. När du har lite ledig tid, ha trevliga distraktioner runt dig, som att läsa en utmärkt bok, prata med dina vänner eller spela nya spel.

De som inte röker tycker omöjligt att föreställa sig varför rökare någonsin vill fortsätta . Inte heller kommer nonsmokers att få hur svårt det kan vara att sluta röka efter en livstid att göra det. Det har emellertid funnits människor som verkligen har slutat, och deras erfarenheter delades i ovanstående artikel. Använd deras råd och erfarenheter för att göra det möjligt för dig att röka.Source link