Letar efter sätt att sluta röka? Idéer du kan använda


Det är ett vetenskapligt fastställt faktum att nikotin är mycket beroendeframkallande. Det är därför som man sparkar cigarettvanan är det svåraste man kan göra. Var noga med att få all information du kan om hur du ska börja i din strävan att få röka ur ditt liv.

Hypnos kan hjälpa till att sluta röka. En erfaren, licensierad hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka för livet. När du är hypnos kommer hypnotisören att fylla ditt sinne med positiva tankar om att sluta röka. Denna hypnos kommer att berätta för din hjärna att rökning inte är tilltalande, vilket hjälper dig att undvika trängsel att röka.

TIPS! Se till att du tar processen en dag då. Att sluta röka är en lång process.

Du bör försöka fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en cigarett. Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om begäret inte har passerat, upprepa det första steget igen.

För att avvärja den viktökning som normalt är förknippad med att sluta röka, sätt din diet bort från sötsaker och mot frukt och grönsaker. Detta kommer att öka din hälsa genom att njuta av en hälsosam produkt medan du stoppar viktökning i spåren. Kom ihåg att sluta kommer att göra dig hungrig, så du kan också foder dig något hälsosamt.

Nikotinutbyte

TIPS! För att förbättra din hälsa och förhindra dig från att tänka på cigaretter, börja en träningsplan, eller anmäla dig till ett gym. Använd träning som ett bra sätt att lindra stressen.

Kanske kan nikotinersättningsterapi vara till hjälp. Nikotinuttag kan få dig att känna dig deprimerad, rastlös, frustrerad eller irritabel. Kraven kan vara överväldigande. Nikotinutbytesbehandling hjälper till att minska dessa känslor. Studier har visat att de som använder nikotinplåster, tuggummi eller pastiller har dubbla chanserna att slutföra med framgång. Använd dock inte nikotinersättningsprodukter vid rökning.

Innan du börjar måste du göra ett åtagande att sluta. Massor av människor misslyckas när de försöker sluta på grund av att de inte hade den rätta tankegången, eller de gav helt enkelt för fort. Ditt åtagande att sluta måste motiveras av alla de skäl du har för att sluta börja med.

Ett bra sätt att börja sluta är att byta till ett annat cigarettmärke. Byt till en lättare cigarett eller en cigarett vars smak du inte tycker om. Detta kommer att göra det lättare att gradvis minska antalet cigaretter som du röker under en dag. Det här är en metod som underlättar dig att sluta röka.

TIPS! Vissa människor gillar inte tanken att sluta kall kalkon, så ge nikotinbytebehandling ett försök. Dessa produkter kommer att underlätta några av de abstinenssymptom du kan gå igenom.

Motivation och positiv utsikter är nyckeln till att sluta. Identifiera alla sätt på vilka ditt liv kommer att dra nytta av att vara en icke-rökare. Tänk på hur mycket bättre du och ditt hem kommer att lukta när du har gjort förändringen för att sluta röka. Medan man vet att farorna med rökning kan skrämma lite för att sätta tobaken ner kan det vara en enorm fördel att överväga fördelarna med att sluta.

Du måste leta efter vägar att ha hög motivation hela tiden. Några sätt att du kan göra här är att skicka dina skäl för att sluta på väggen på jobbet eller ha på dig smycken som påminner dig om varför du vill sluta. Oavsett din metod är en visuell påminnelse ofta en övertygande motivator för att fortsätta.

Sök support via online support communities och forum. Det finns många webbplatser som hjälper människor att sluta röka. Du kan tycka att det är bra att jämföra sluttekniker med andra. Om du har ett stödsystem som består av andra som slutar, kommer det att hjälpa dig att hantera eventuella problem du kan ha.

TIPS! Innan du slutar röka, kunna hålla dig förpliktigad att sluta . Den vanligaste orsaken till återfall är att man inte fullgjort sitt beslut att sluta röka.

Använd "NOPE," a.k.a inte en puff någonsin för din mantra. Det är enkelt att berätta för dig själv när du verkligen vill att en annan inte kommer att skada dig, men det kan bli till ett par dagar eller till och med år med rökning, vilket försvinner allt ditt hårda arbete. Tänk på hur skadlig att bara en cigarett kan vara innan du ens ens har begäret.

Om du ska sluta röka, kom ihåg den veckan som man oundvikligen kommer vara den tuffaste. Under de första två dagarna kommer din kropp att släppa ut alla lagrade nikotiner i kroppen. När det är borta kommer dina känslor av begär att bero på psykologiska orsaker. Det är lika svårt att slåss, men det finns många tekniker som hjälper dig att uppnå framgång.

Försök och träna när du kan. Eftersom du kommer att få bättre lungkapacitet, kommer du att hitta dig lättare. Det kan också hjälpa till att undvika att sätta på pund tack vare en långsammare metabolism. Övning producerar endorfiner, som inte ersätter nikotinhöjder, men lindrar uttagssymtomen.

TIPS! Om du vill sluta röka, besök din läkare. Din läkare kan hänvisa dig till en stödgrupp eller ha kunskap om specialister i ditt område.

Det är svårt att sluta röka eftersom nikotin i cigaretter är väldigt beroendeframkallande. Avsluta är både fysiskt och psykiskt krävande. Genom att använda några tips och tricks i den här artikeln kan du kanske lätta din kamp. Genom att använda denna information och lägga in ett hårt arbete, kommer du att kunna sluta röka.Source link