Lämna rökning bakom! Avsluta denna minut med hjälp av dessa tips


Många människor vill sluta röka. Rökning är aldrig frisk. Det kan orsaka långvarig eller permanent skada på större organ, inklusive ditt hjärta och lungor. Om du är intresserad av att sluta röka, fortsätt läsa.

Gör själv en lista över orsakerna till och anledningarna till att inte sluta röka. Att skriva ut fördelarna kan bidra till att belysa fördelarna med den åtgärd du tar. Det kan hålla dig fokuserad på ditt mål, vilket borde göra det lättare att sluta.

TIPS! Skriv ner anledningar till varför du borde sluta för att öka chansen att du faktiskt slutar. Att skriva något ner kan förändra hela ditt mentala perspektiv.

Så snart du bestämmer dig för att sluta röka, gå med i en supportgrupp. Att prata med dina kamrater hjälper dig att hitta nya tekniker för att kämpa begär, ha emotionellt stöd och hitta nya icke-rökare vänner. Detta kan hjälpa dig att trivas genom att associera med personer som har gått igenom samma problem. Du är säker på att hitta några supportgrupper i ditt område. De kan träffas i en kyrka, ett communitycenter eller en skola efter timmar.

Sluta röka

Om du vill ha slut på att röka, bör du överväga att försöka hypnos. En erfaren, licensierad hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka för livet. Att komma in i en djup trance när du hör positiva bekräftelser kan fungera för dig. När du vaknar kan cigaretter inte vara så tilltalande, vilket betyder att du är ett steg närmare att sluta.

TIPS! Om du vill sluta röka, berätta för dina nära och kära om dina planer. Genom att låta dem veta, kan de ge dig den motivation du behöver.

Låt människorna omkring dig veta att du slutar nikotinvanan. Att informera de älskade av dina planer ger dem möjlighet att hjälpa dig med din resa. En stödjande grupp av nära och kära kan ge dig det du behöver hålla fast vid dina planer för att sluta.

Ett regelbundet träningsprogram hjälper dig i din ansträngning att sluta röka. Dessutom kommer träning att hjälpa dig att sänka stressen. Brist på träningsrutin i ditt liv innebär att du tar tid och börjar med korta, uppmätta aktivitetssteg. Fråga din läkare i förväg om att du börjar någon träningsrutin.

Se till att du får tillräckligt med sömn när du försöker sluta röka. Ju längre du stannar upp, ju fler begär du kommer att möta. Du kan bli frestad att smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Att sova åtta timmar varje natt gör det lättare att fokusera och kontrollera nikotinbehov.

TIPS! Notera alla de metoder du planerar att använda för att sluta röka. Att sitta ner och skriva sätt att sluta kan införa en optimistisk inställning och motivation för din resa.

Tala med din läkare om att sluta röka. Din läkare kommer att kunna ge dig användbara tips och råd för att göra det lättare att sluta. Dessutom kan din läkare ordinera dig en medicin för att sluta om han eller hon tror att du behöver.

Försök inte göra det själv. Få hjälp av dina vänner och familj. Du kan också få lite av att gå med i en supportgrupp. Att diskutera hur du känner med andra som upplever samma svårigheter kan hjälpa dig att makt genom att slå rökning för gott.

Sluta röka

TIPS! När en cigarettsträng slår, försök att genomföra förseningar. Utsätt rökslangen i tio minuter och använd sedan din tid klokt.

Sluta röka inte bara för din hälsa utan också för hälsan hos alla runt omkring dig. Långt från att vara ofarlig, är användbar rök känd för att orsaka cancer och kan leda till andra allvarliga medicinska tillstånd. Om du slutar röka tar du bort begagnad rök från dina nära och kära liv. Genom att sluta röka skyddar du inte bara dig, utan skyddar också dina nära och kära.

Som du kan se måste du anta ett nytt perspektiv för att verkligen förstå hur du kan sluta röka för livet. Försök att komma ihåg att vara stark, och kom ihåg att du inte bara gör det själv, utan att leva ett långt liv för dem du älskar. De tips du har lärt dig i den här artikeln kan hjälpa dig att göra just det.Source link